Κοιταξε αμα ηθελα να γινω σαν τον Λιακοπουλο, θα προτιμουσα να βγω βουλευτης με το Βελοπουλο.
Μου το εχουν προτεινει εξαλλου επανειλημμενα και για το Βελοπουλο και παλιοτερα για τους ΑΝΕΛ.
Αλλα οπως θελω να ειμαι ανεξαρτητος στην πολιτικη, ετσι δεν εχω αναγκη να μιμηθω στο γραψιμο ανθρωπους που εχω 1000 φορες περισσοτερες γνωσεις και 1000 φορες καλυτερο λεξιλογιο και γραφη.
.
Γάλλος νομπελίστας Luc Montagnier: «Ο Covid-19 είναι προϊόν εργαστηρίου - Τελεία»
-
Αρίστος
- Prediction Guru

Re: Γάλλος νομπελίστας Luc Montagnier: «Ο Covid-19 είναι προϊόν εργαστηρίου - Τελεία»
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".
.
.
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Re: Γάλλος νομπελίστας Luc Montagnier: «Ο Covid-19 είναι προϊόν εργαστηρίου - Τελεία»
Αρίστος έγραψε:Κοιταξε αμα ηθελα να γινω σαν τον Λιακοπουλο, θα προτιμουσα να βγω βουλευτης με το Βελοπουλο.
Μου το εχουν προτεινει εξαλλου επανειλημμενα και για το Βελοπουλο και παλιοτερα για τους ΑΝΕΛ.
Αλλα οπως θελω να ειμαι ανεξαρτητος στην πολιτικη, ετσι δεν εχω αναγκη να μιμηθω στο γραψιμο ανθρωπους που εχω 1000 φορες περισσοτερες γνωσεις και 1000 φορες καλυτερο λεξιλογιο και γραφη.
Τι βουλευτης ρε Αριστο? Εδω εβαλες δημοτικος συμβουλος στο Χαλανδρι και πηρες 5 ψηφους...
Σιγα που σε παρακαλανε κιολας.
0 .
-
Αρίστος
- Prediction Guru

Ρε στο Χαλανδρι με φωναξαν στην Κεντρικη Πλατεια οπου θα παρουσιαζοταν ο συνδυασμος να παρουσιασουν κι εμενα και τους ειπα παιδια δεν θα ερθω, σας χαρίζω τις ψηφους μου.
Απλα στο συγκεκριμενο ψηφοδελτιο μπηκα ακριβως για να συμπληρωθει.
.
Απλα στο συγκεκριμενο ψηφοδελτιο μπηκα ακριβως για να συμπληρωθει.
.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".
.
.
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Θα ανακουφιστηκαν οι αλλοι που δεν θα εφαγες τους σταυρους τους.... 

0 .
-
Αρίστος
- Prediction Guru

Επιπλεον εχω τρεις εφημεριδες τοπικες οπου ειναι υποχρεωμενες μαζι μου γιατι τους στελνω διαφημισεις και αν ηθελα θα μου βαζαν ΤΖΑΜΠΑ καταχωρηση σαν υποψηφιος συμβουλος πριν τις εκλογες.
Δεν ηθελα ομως εγω και απλα ζητησα να βαλουν μιση σελιδα δωρο στον επικεφαλης της δημοτικης παραταξης.
.
Δεν ηθελα ομως εγω και απλα ζητησα να βαλουν μιση σελιδα δωρο στον επικεφαλης της δημοτικης παραταξης.
.
0 .
.
.
-
Αρίστος
- Prediction Guru

Κοιταξε για μενα το να βγω δημοτικος συμβουλος η ακομη και αντιδημαρχος θα ηταν ξεφτιλα. ΑΝ ποτε κατεβαινα στην πολιτικη ο στοχος θα ηταν μονο βουλευτιλικι με ενα κομμα τυπου ΑΝΕΛ πιχι.
Αλλα ΔΕΝ μ' ενδιαφερει η πολιτικη γιατι δεν γουσταρω να ζητιανευω ψηφους, ουτε να γλειφω τον οποιονδηποτε καραγκιοζη μπορει να μου φερει ψηφους.
.
Αλλα ΔΕΝ μ' ενδιαφερει η πολιτικη γιατι δεν γουσταρω να ζητιανευω ψηφους, ουτε να γλειφω τον οποιονδηποτε καραγκιοζη μπορει να μου φερει ψηφους.
.
0 .
.
.
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Προσπαθησε αρχικα να πιασεις διψηφιο αριθμο ψηφων και μετα ψηστο για βουλευτιλικια 

0 .
-
Αρίστος
- Prediction Guru

Ειπαμε πολιτικη μου ειναι αδιαφορη γιατι ειναι για τυπους με φιλοδοξιες πλεμπας.
Αυτο που ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ θελω πολυ ειναι να γινω πετυχημενος, οχι απαραιτητα στο δημοσιογραφιλικι...
αλλα σαν συγγραφεας.
Αυτο μαλιστα ειναι σοβαρη και κλας φιλοδοξια.
Θα πω οτι τα εκανα ολα στη ζωη μου αν μεταφραστει μαλιστα βιβλιο μου στα αγγλικα.
.
Αυτο που ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ θελω πολυ ειναι να γινω πετυχημενος, οχι απαραιτητα στο δημοσιογραφιλικι...
αλλα σαν συγγραφεας.
Αυτο μαλιστα ειναι σοβαρη και κλας φιλοδοξια.
Θα πω οτι τα εκανα ολα στη ζωη μου αν μεταφραστει μαλιστα βιβλιο μου στα αγγλικα.
.
0 .
.
.
-
Αρίστος
- Prediction Guru

Ουσιαστικα το δημοσιογραφιλικι το κανω μονο για να με βοηθησει να γινω γνωστος αργοτερα σαν συγγραφεας.
Διαφορετικα δεν θα εδινα δεκαρα.
.
.
0 .
.
.
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Αρίστος έγραψε:Ειπαμε πολιτικη μου ειναι αδιαφορη γιατι ειναι για τυπους με φιλοδοξιες πλεμπας.
Ενω το να γραφεις λιακοπουλιες ειναι χαι κλας φαση.
Αρίστος έγραψε:Ουσιαστικα το δημοσιογραφιλικι το κανω μονο για να με βοηθησει να γινω γνωστος αργοτερα σαν συγγραφεας.
Νεος εισαι ακομα, μολις 65 χρονων, μην αγχωνεσαι. Στα 80 θα εχεις το πρωτο μπεστ σελλερ.
0 .