ΓΙΑΤΙ; Είχαμε ΤΡΙΠΛΑΣΙΟΥΣ θανάτους από COVID-19, το 2021, ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΕΜΒΟΛΙΩΝ;

Τα πάντα σχετικά με τη νόσο Covid19.
Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Re: ΓΙΑΤΙ; Είχαμε ΤΡΙΠΛΑΣΙΟΥΣ θανάτους από COVID-19, το 2021, ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΕΜΒΟΛΙΩΝ;

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 13 Ιαν 2022, 07:08

Αρίστος έγραψε:Ουτε το ποστ που προηγηθηκε ΔΕΝ διαβασες γι' αυτο το ξαναβαζω.

Αρίστος έγραψε:

Θα μπορουσα να σου πω αυτο με το παρακατω λινκ που λεει πολυ χαμηλοτερα και απο 1% ποσοστα αλλα ειμαι εντιμος, στους 60ρηδες εχει πει 1%.

https://www.ertnews.gr/eidiseis/epistim ... pentaetia/

Ο Ιωαννιδης δεν μιλαει πουθενα για το ηλικιακο γκρουπ 60-69 στο αρθρο που μου στελνεις. Για αλλη μια φορα πεταξες ενα νουμερο απο το μυαλο σου και το παρουσιασες ως γεγονος.
0 .

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Re: ΓΙΑΤΙ; Είχαμε ΤΡΙΠΛΑΣΙΟΥΣ θανάτους από COVID-19, το 2021, ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΕΜΒΟΛΙΩΝ;

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 13 Ιαν 2022, 09:53

Μα μονος σου στο λεω οτι δεν λεει για το συγκεκριμενο, στραβος εισαι;

Σου ειπα ομως πως θα μπορουσα να σου κοτσαρω το ποσοστο που λεει για τους μεχρι 70 που ειναι θεαματικο χαμηλοτερο απο 1% και να καθαρισω. ΔΕν το κανω ακριβως γιατι ειμαι σωστος.

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 14 Ιαν 2022, 07:43

Αρίστος έγραψε:Μα μονος σου στο λεω οτι δεν λεει για το συγκεκριμενο, στραβος εισαι;

Σου ειπα ομως πως θα μπορουσα να σου κοτσαρω το ποσοστο που λεει για τους μεχρι 70 που ειναι θεαματικο χαμηλοτερο απο 1% και να καθαρισω. ΔΕν το κανω ακριβως γιατι ειμαι σωστος.

Αφου δεν λεει για το συγκεκριμενο τοτε εσυ γιατι το επικαλεισαι βρε απατεωνα? :laugh1:
0 .

Άβαταρ μέλους
denplirono
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό denplirono » 14 Ιαν 2022, 14:41

Ερ:ΓΙΑΤΙ; Είχαμε ΤΡΙΠΛΑΣΙΟΥΣ θανάτους από COVID-19, το 2021, ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΕΜΒΟΛΙΩΝ;
Απ:
0 .
Θα γινει πολιτειακη ανωμαλια.Μολις γινει πολιτειακη ανωμαλια,αμεσως θα τραβηξει πισω το κεφαλαιο και θα απολυθουν ολοι οι υπαλληλοι. "Όταν αρχίσει απ΄τη Συρία...θα γενικευτεί"
Я не голосовал за Мицотакиса - εγω δεν ψηφισα Μητσοτακη

Επιστροφή σε “Κορωνοϊός - Covid19”