Γάλλος νομπελίστας Luc Montagnier: «Ο Covid-19 είναι προϊόν εργαστηρίου - Τελεία»

Τα πάντα σχετικά με τη νόσο Covid19.
Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Re: Γάλλος νομπελίστας Luc Montagnier: «Ο Covid-19 είναι προϊόν εργαστηρίου - Τελεία»

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 20 Απρ 2020, 16:14

Προέλλην έγραψε:
Αρίστος έγραψε:Και κατι ακομη. Ο κοσμος εκει εξω πληρωνει να διαβασει τους δημοσιογραφους χωρις να εχει απαιτηση να ειναι νομπελιστες η βιοχημικοι. Τους πληρωνει ομως γιατι το μυαλο τους κοβει και θετουν ερωτηματα η αναπτυσσουν εξυπνα σεναρια με τροπο που δεν μπορει ο μεσος ανθρωπος.

Κάπως έτσι

'Οταν σε διαβάζει κάποιος, προφανώς και δεν ψάχνει για τεκμηριωμένες πληροφορίες, για πραγματική ενημέρωση, αλλά για ευφάνταστα ψεκασμένα σενάρια.

Και σίγουρα, στον ψεκασμό, είσαι καλύτερος απο τον μέσο ψέκα που θα κάτσει να σε διαβάσει.

Εγω γραφω για την αντιπαγκοσμιοποιηση κατι που μονο ψεκασμος δεν ειναι αφου οι ηγετες πολλων χωρων της G20 πλεν ανηκουν στο ρευμα της.

Και επειδη ειναι μετρημενοι στα δαχτυλα στην Ελλαδα οσοι γραφουν για την αντιπαγκοσμιοποιηση με σοβαρα επιχειρηματα, τεκμηριωμενες πληροφοριες και μη κομματικη πολιτικη τοποθετηση, τα αρθρα μου πλεον χτυπανε απιστευτες αναγνωσεις.

Πιχι το τελευταιο μολις περασε τις 20.000 αναγνωσεις και τα 5.500 shares.

http://new-economy.gr/2020/04/16/trump- ... adopoulos/

Και ακομη δεν το εχω προωθησει στο fb και καποιες ομαδες επειδη ηθελα να περασει το Πασχα. :laugh1:

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Re: Γάλλος νομπελίστας Luc Montagnier: «Ο Covid-19 είναι προϊόν εργαστηρίου - Τελεία»

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 20 Απρ 2020, 16:18

Δηλαδη περναω πλεον τις 20.000 αναγνωσεις χωρις να εχω ξεκινησει το κλικμπειτ.

Συ οτι το καθε αρθρο το δημοσιευει πλεον και η Ωρα, προσεχως και αλλη μια εφημεριδα.

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

ΩRIΩNAS7

Δημοσίευσηαπό ΩRIΩNAS7 » 20 Απρ 2020, 16:19

Αρίστος έγραψε:Και κατι ακομη. Ο κοσμος εκει εξω πληρωνει να διαβασει τους δημοσιογραφους χωρις να εχει απαιτηση να ειναι νομπελιστες η βιοχημικοι. Τους πληρωνει ομως γιατι το μυαλο τους κοβει και θετουν ερωτηματα η αναπτυσσουν εξυπνα σεναρια με τροπο που δεν μπορει ο μεσος ανθρωπος.

Πρεντεντέρης, Τρεμη, Ευαγγελάτος, Αυτιας, Μπογδάνος, Πορτοσαλτε, Μπάμπης Χατζηδημητριου κλπ like this post.

:giggle02:

Τι έλεγες;

Επίσης δεν έχεις καμία διαφορά, νοητικά από τον μέσο άνθρωπο. Deal with it.
Βάσει των όσων γράφεις ο καθένας μπορεί να κατανοήσει ότι Εισια και πιο χαμηλά.
Τι ευφυΐα έχει καποιος ο οποίος πιστεύει σε ατλαντες, Τιτάνες, πυρηνικά όπλα στην αρχαιότητα και στον Τραμπ; :laugh1:
0 .

ΩRIΩNAS7

Δημοσίευσηαπό ΩRIΩNAS7 » 20 Απρ 2020, 16:20

Αρίστος έγραψε:Δηλαδη περναω πλεον τις 20.000 αναγνωσεις χωρις να εχω ξεκινησει το κλικμπειτ.

Συ οτι το καθε αρθρο το δημοσιευει πλεον και η Ωρα, προσεχως και αλλη μια εφημεριδα.

.

Καλά αλήθεια τώρα; Με τόσα κλιμπειτ άρθρα και δεν σε διαβάζουν ούτε μόλις 20 χιλιάδες.
Η Καγια σε παταει κάτω. :laugh1:
0 .

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 20 Απρ 2020, 16:23

Ρε πανω απο 20.000 διαβαζουν τα καλα αρθρα μου ΜΟΝΟ στο new economy και ΠΡΙΝ ξεκινησω καν το κλικμπειτ (τελευταια το αργω 2-3 μερες για να δω ποσες αναγνωσεις θα παρει το αρθρο απο μονο του).

Για λογαριασε ποσοι με διαβαζουν σε καμια 20ρια ιστοσελιδες που αναδημοσιευουν απο μονες τους το αρθρο επειδη με εχουν μαθει και κυνηγανε τα αρθρα μου.

.
0 .

.

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 20 Απρ 2020, 16:24

Ασε που επειδη γραφω για την αντιπαγκοσμιοποιηση τα εχω ψιλοσπασει με τους Συριζαιους και απο αυτους παιρνω ελαχιστες αναγνωσεις.

.
0 .

.

ΩRIΩNAS7

Δημοσίευσηαπό ΩRIΩNAS7 » 20 Απρ 2020, 16:43

Δεν γράφεις για την αντιπαγκοσμιοποίηση. Δεν έχεις ιδέα, όπως απέδειξες, ούτε τι είναι globalization ούτε localization (ο όρος που θα έπρεπε να γνωρίζειςσαν "αντιπαγκοσμιοποιητης" δημοσιογράφος και καλά που Εισια, αλλά τελικά στο έμαθα κι αυτό εγώ).

Οποτε άσε τους παπάδες. Δεν γράφεις ούτε για την παγκοσμιοποίηση. Γράφεις κλικμπεΐστικες αρλούμπες επιπέδου ελοχιμ και νεφελίμ. Η Λιακοπουλική εκδοχή της παγκοσμιοποίησης που προωθείς, δεν έχει καμία σχέση με το τι είναι η παγκοσμιοποίηση πραγματικά.

Deal with it
2 .

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 20 Απρ 2020, 17:29

Αρίστος έγραψε:Ρε πανω απο 20.000 διαβαζουν τα καλα αρθρα μου ΜΟΝΟ στο new economy και ΠΡΙΝ ξεκινησω καν το κλικμπειτ (τελευταια το αργω 2-3 μερες για να δω ποσες αναγνωσεις θα παρει το αρθρο απο μονο του).

Για λογαριασε ποσοι με διαβαζουν σε καμια 20ρια ιστοσελιδες που αναδημοσιευουν απο μονες τους το αρθρο επειδη με εχουν μαθει και κυνηγανε τα αρθρα μου.

Γειά σου τελάλη :laugh1:

Κατά τα άλλα, υπάρχουν τόσα εκατομμύρια ψέκες στην Ελλάδα, μόνο οι 20.000 σε διαβάζουν;
0 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 20 Απρ 2020, 17:53

Oπως ειπα με διαβαζει πολυ περισσοτερος κοσμος καθως οι 20.000 ειναι ΜΟΝΟ απο το new economy. Aλλα καθε αρθρο μου αναδημοσιευεται βλεπεις απο 10-20 ιστοσελιδες και εκει δεν εχουν counter να δουμε τι γραφει. :yesyes: :laugh1:

.
0 .

.

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 20 Απρ 2020, 18:07

Τον Λιακόπουλο τον διαβάζουν πιο πολλοί, και έχει γράψει και 100+ πονήματα.

Η κύρια διαφορά με τα επαγγελματικά ψεκαστικά είναι ότι αυτοί συντηρούνται απο αυτό.

Στην λίγκα των ψεκαστικών παλεύεις για την παραμονή. Πρέπει να φορτσάρεις.
1 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts

Επιστροφή σε “Κορωνοϊός - Covid19”