Καθηγήτρια ΜΙΤ: «Θα έχουμε επιδημία νευροεκφυλιστικών ασθενειών τα επόμενα χρόνια από τα εμβόλια mRNA»

Τα πάντα σχετικά με τη νόσο Covid19.
Άβαταρ μέλους
ВладимирВладимирович
Supreme poster
Supreme poster

Re: Καθηγήτρια ΜΙΤ: «Θα έχουμε επιδημία νευροεκφυλιστικών ασθενειών τα επόμενα χρόνια από τα εμβόλια mRNA»

Δημοσίευσηαπό ВладимирВладимирович » 10 Ιούλ 2021, 12:22

Λαχουρένιος έγραψε:
ВладимирВладимирович έγραψε:Μη μας λετε το τι να κάνουμε και δεν θα ακούσετε το που να πατε :yesyes:

Αφου το προβλημα ειναι τα mRNA εσεις να κανετε απο τα αλλα. Δεν ειναι εκει ομως το προβλημα. Εσεις ειστε κατα των εμβολιων συνολικα. Τα περι mRNA ειναι δικαιολογιες.

Εμεις είμαστε κατα της παραβίασης ανθρώπινων δικαιωμάτων.
0 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Re: Καθηγήτρια ΜΙΤ: «Θα έχουμε επιδημία νευροεκφυλιστικών ασθενειών τα επόμενα χρόνια από τα εμβόλια mRNA»

Δημοσίευσηαπό Adminović » 10 Ιούλ 2021, 12:49

Λαχουρένιος έγραψε:
ВладимирВладимирович έγραψε:Μη μας λετε το τι να κάνουμε και δεν θα ακούσετε το που να πατε :yesyes:

Αφου το προβλημα ειναι τα mRNA εσεις να κανετε απο τα αλλα. Δεν ειναι εκει ομως το προβλημα. Εσεις ειστε κατα των εμβολιων συνολικα. Τα περι mRNA ειναι δικαιολογιες.

Και γιατί να μην μπορούμε να κάνουμε το κινέζικο ή το ρώσικο και πρέπει να κάνουμε ό,τι μας σερβίρει ο Κούλης και οι αφέντες του στο Βερολίνο;

Για ποιο λόγο δεν έχω το δικαίωμα να πληρώσω από την τσέπη μου (και χωρίς το φιλοδώρημα των 150 €) να φέρω εδώ πχ το ρώσικο εμβόλιο και να το κάνω;

Το θέμα λοιπόν δεν είναι τα εμβόλια. Είναι τα τζάμπα πειραματόζωα για τις πολυεθνικές και η υποταγή των συνειδήσεων. :yesyes:
1 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 10 Ιούλ 2021, 18:57

Adminović έγραψε:
Λαχουρένιος έγραψε:

Και γιατί να μην μπορούμε να κάνουμε το κινέζικο ή το ρώσικο και πρέπει να κάνουμε ό,τι μας σερβίρει ο Κούλης και οι αφέντες του στο Βερολίνο;

Για ποιο λόγο δεν έχω το δικαίωμα να πληρώσω από την τσέπη μου (και χωρίς το φιλοδώρημα των 150 €) να φέρω εδώ πχ το ρώσικο εμβόλιο και να το κάνω;

Το θέμα λοιπόν δεν είναι τα εμβόλια. Είναι τα τζάμπα πειραματόζωα για τις πολυεθνικές και η υποταγή των συνειδήσεων. :yesyes:

Πας καλά ρε;
Ούτε ανεμιστήρα κινέζικο δεν αγοράζουμε και θα αγοράσουμε εμβόλιο;
Μια φορά πήρα έναν λόγω ανταγωνιστικής τιμής και την άλλη μέρα πήρε φωτιά.
Γενικά τα σοσιαλκαπιταλιστικά κινεζικά προϊόντα ένα ψιλοθεματάκι ποιότητας το έχουν.
Εντάξει για το ρώσικο το συζητάω, λόγω της επιστημονικής υποδομής που κληρονόμησε η καπιταλιστική Ρωσία από το Σοβιετικό κράτος, αλλά έχω κι εδώ κάποιες επιφυλάξεις γιατί οι σημερινοί Ρώσοι έχουν αλλοτριωθεί από τον ουμανιστικό χαρακτήρα της σοσιαλιστικής εποχής και παράλληλα βγήκε ο παραδοσιακός Ρώσος ψέκας από μέσα τους. :D
0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 15 Ιούλ 2021, 08:21

ВладимирВладимирович έγραψε:Εμεις είμαστε κατα της παραβίασης ανθρώπινων δικαιωμάτων.

Εσυ γιατι δεν κανεις το Σπουτνικ?

Adminović έγραψε:Και γιατί να μην μπορούμε να κάνουμε το κινέζικο ή το ρώσικο και πρέπει να κάνουμε ό,τι μας σερβίρει ο Κούλης και οι αφέντες του στο Βερολίνο;

Tελικα το θεμα ειναι ο τυπος (αν ειναι με mrna ή οχι) ή η μαρκα? :fico: Yπαρχει και το Αστρα Ζενεκα αφου δεν σας αρεσουν αυτα με το ΡΝΑ/ΔΝΑ.
0 .

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 15 Ιούλ 2021, 14:46

Adminović έγραψε:
Λαχουρένιος έγραψε:

όσες φορές να ξαναδιαβάσω αυτό το τοπικ καταλήγω απλά σε ένα συμπέρασμα
τα λέει όλα
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 15 Ιούλ 2021, 14:52

Λαχουρένιος έγραψε:Tελικα το θεμα ειναι ο τυπος (αν ειναι με mrna ή οχι) ή η μαρκα? :fico: Yπαρχει και το Αστρα Ζενεκα αφου δεν σας αρεσουν αυτα με το ΡΝΑ/ΔΝΑ.

Δεν είναι θέμα «μάρκας». Είναι κυρίως θέμα τύπου - τεχνολογίας εμβολίου.

Οι μεν ενέσεις RNA είναι κάτι πρωτόγνωρο (και επί της ουσίας είναι θεραπεία κατά της κόβιντ και όχι «εμβόλιο», καθόσον απλά σε κάνουν να νοσείς ηπιότερα) και άγνωστο τί ακριβώς θα προκαλέσουν σε βάθος χρόνου, τα δε εμβόλια αδενοϊού είναι σχετικά δοκιμασμένα στο παρελθόν και κάποια είχαν παρουσιάσει προβλήματα, κάτι που σημαίνει ότι θα πρέπει να εξετάζονται με αυστηρά κριτήρια (και όχι άρπα-κόλλα και στο πόδι, όπως γίνεται τώρα). Μέχρι στιγμής το Σπούτνικ φέρεται να είναι το πιο ασφαλές από αυτά, καθώς φέρεται να έχει βασιστεί σε δοκιμασμένους από το παρελθόν και σχετικά ασφαλείς αδενοϊούς.

Τα πιο ασφαλή και δοκιμασμένα επί σειρά πολλών ετών είναι τα εμβόλια αδρανοποιημένου ιού και τα πρωτεϊνικά εμβόλια, δηλαδή κυρίως όσα κυκλοφόρησε η Κίνα.

Κι αφού λύσαμε κι αυτές τις απορίες, για ποιο λόγο δεν έχω το δικαίωμα να αποφασίσω ο ίδιος (αναλαμβάνοντας και το όποιο κόστος αγοράς, μεταφοράς, συντήρησης κλπ) ποιο εμβόλιο θα κάνω;;; :hmmm

Πού ακούστηκε (πέραν της ναζιστικής Γερμανίας) κάποιος ηλίθιος κρατικός παράγοντας να αποφασίζει, στην τύχη κιόλας, για κάποια επέμβαση που θα μου επιβάλλει να κάνω στο σώμα μου;;; :hmmm :hmmm :hmmm
0 .

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 15 Ιούλ 2021, 15:17

Το Sputnik φαινεται οτι ειναι μακραν το πιο ασφαλες εμβολιο.

Αλλα η ΕΕ αντιμετωπιζει με ρατσισμο οτιδηποτε ρωσικο θετοντας ετσι σε κινδυνο τους ιδιους τους πολιτες της, πολλοι απο τους οποιους θα εμπιστευοντουσαν μονο το ρωσικο.

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 15 Ιούλ 2021, 15:21

Κ.Μητσοτάκης: Όταν έλεγε ότι είναι «αναφαίρετο δικαίωμα κάθε ανθρώπου να επιλέγει την θεραπεία που του ταιριάζει»

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, παρουσιάζει τώρα ως μονόδρομο τον εμβολιασμό, κάτι που δεν έκανε στο παρελθόν, πριν εκλεγεί πρόεδρος της ΝΔ και πρωθυπουργός, όταν αναγνώριζε το δικαίωμα σε… εναλλακτικές θεραπείες σημειώνοντας πως κάθε θεραπεία πρέπει να προσαρμόζεται στις ανάγκες του ασθενούς.

«Θεωρώ αναφαίρετο δικαίωμα του κάθε ανθρώπου, του κάθε ασθενή να επιλέγει την θεραπευτική μέθοδο που του ταιριάζει», έλεγε χαρακτηριστικά τότε.

Με αυτή του τη διατύπωση αναγνώριζε το δικαίωμα στην επιλογή θεραπείας, ενώ τώρα χαρακτηρίζεται «αρνητής» πριν προλάβει κάποιος να αρθρώσει διαφορετική λέξη, ακόμα και αν πιστεύει στην ανάγκη εμβολιασμού αλλά έχει επιφυλάξεις.

Και κάπως έτσι, σε μία διαφορετική συγκυρία, που τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά, το μόνο που καταφέρνει είναι να διχάσει την κοινωνία και τους πολίτες και να υπογραμμίσει τις συνεχείς παλινωδίες της κυβέρνησής του.

https://www.pronews.gr/elliniki-politik ... ioma-kathe

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 15 Ιούλ 2021, 15:33

Αρίστος έγραψε:«Θεωρώ αναφαίρετο δικαίωμα του κάθε ανθρώπου, του κάθε ασθενή να επιλέγει την θεραπευτική μέθοδο που του ταιριάζει», έλεγε χαρακτηριστικά τότε.

Με αυτή του τη διατύπωση αναγνώριζε το δικαίωμα στην επιλογή θεραπείας, ενώ τώρα χαρακτηρίζεται «αρνητής» πριν προλάβει κάποιος να αρθρώσει διαφορετική λέξη, ακόμα και αν πιστεύει στην ανάγκη εμβολιασμού αλλά έχει επιφυλάξεις.

:yesyes: :yesyes: :yesyes:
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 15 Ιούλ 2021, 16:39

Adminović έγραψε:Δεν είναι θέμα «μάρκας». Είναι κυρίως θέμα τύπου - τεχνολογίας εμβολίου.

Οι μεν ενέσεις RNA είναι κάτι πρωτόγνωρο (και επί της ουσίας είναι θεραπεία κατά της κόβιντ και όχι «εμβόλιο», καθόσον απλά σε κάνουν να νοσείς ηπιότερα) και άγνωστο τί ακριβώς θα προκαλέσουν σε βάθος χρόνου, τα δε εμβόλια αδενοϊού είναι σχετικά δοκιμασμένα στο παρελθόν και κάποια είχαν παρουσιάσει προβλήματα, κάτι που σημαίνει ότι θα πρέπει να εξετάζονται με αυστηρά κριτήρια (και όχι άρπα-κόλλα και στο πόδι, όπως γίνεται τώρα). Μέχρι στιγμής το Σπούτνικ φέρεται να είναι το πιο ασφαλές από αυτά, καθώς φέρεται να έχει βασιστεί σε δοκιμασμένους από το παρελθόν και σχετικά ασφαλείς αδενοϊούς.

Τα πιο ασφαλή και δοκιμασμένα επί σειρά πολλών ετών είναι τα εμβόλια αδρανοποιημένου ιού και τα πρωτεϊνικά εμβόλια, δηλαδή κυρίως όσα κυκλοφόρησε η Κίνα.

Κι αφού λύσαμε κι αυτές τις απορίες, για ποιο λόγο δεν έχω το δικαίωμα να αποφασίσω ο ίδιος (αναλαμβάνοντας και το όποιο κόστος αγοράς, μεταφοράς, συντήρησης κλπ) ποιο εμβόλιο θα κάνω;;; :hmmm

Πού ακούστηκε (πέραν της ναζιστικής Γερμανίας) κάποιος ηλίθιος κρατικός παράγοντας να αποφασίζει, στην τύχη κιόλας, για κάποια επέμβαση που θα μου επιβάλλει να κάνω στο σώμα μου;;; :hmmm :hmmm :hmmm

Ε αυτο λεω, καντε Αστρα Ζενεκα που ειναι παλιας τεχνολογιας αφου σας πειραζουν τα νεα. Οσο για την επιλογη, απ'οτι εχω καταλαβει σε ολες τις χωρες ετσι γινεται. Οπως δεν μπορει ο ρωσος να κανει το Πφαιζερ ετσι δεν μπορεις και συ να κανεις το ρωσικο. Σε ολες οι χωρες οι κυβερνησεις τα αποφασιζουν αναλογα με πολιτικα κριτηρια.
0 .

Επιστροφή σε “Κορωνοϊός - Covid19”