Εισαστε αξιολυπητοι. Κι εγω αξιολυπητος ειμαι που καθομαι και συναγελαζομαι με τετοιους τρομπες.
.
Γάλλος νομπελίστας Luc Montagnier: «Ο Covid-19 είναι προϊόν εργαστηρίου - Τελεία»
-
Αρίστος
- Prediction Guru

Re: Γάλλος νομπελίστας Luc Montagnier: «Ο Covid-19 είναι προϊόν εργαστηρίου - Τελεία»
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".
.
.
-
Αρίστος
- Prediction Guru

Re: Γάλλος νομπελίστας Luc Montagnier: «Ο Covid-19 είναι προϊόν εργαστηρίου - Τελεία»
itteithe έγραψε:Δεν γμσαι πασχαλιάτικα ρε Αρίστο; Τράβα να ψήσεις κάνα κοκορέτσι και άσε τις επιστημονικές συζητήσεις, δεν σου ταιριάζουν.
Για την ιστορία, ο Γκέοργκ Κάντορ, ένας από τους μεγαλύτερους μαθηματικούς, στα τελευταία της ζωής προσπαθούσε να αποδείξει ότι ο Σαίξπηρ δεν ήταν υπαρκτό πρόσωπο. Ο εικονιζόμενος στο άβατάρ μου, ο Κουρτ Γκέντελ, ένας από τους κορυφαίους μαθηματικούς του προηγούμενου αιώνα που υπήρξε από τα πρώτα μέλη του IAS του Princeton μαζί με τον Αϊνστάιν, πίστευε πως θα το δηλητηριάσουν και πέθανε από ασιτία.
Το ότι έχεις ένα βαρύγδουπο όνομα στον χώρο της επιστήμης, δεν σημαίνει πως έχεις πάντα δίκιο. Η επιστήμη δεν λειτουργεί με όρους σελέμπριτυ. Πρέπει να αποδεικνύεις αυτά που ισχυρίζεσαι. Ψιλά γράμματα για τους ημιμαθείς δημοσιογραφίσκους.
Τα ιδια με μενα λες αλλα δεν καταληγουμε στο ιδιο συμπερασμα. Και ο λογος; Οτι εσενα δεν σε συμφερει οτι στεκεται ο συγκεκριμενος ιος να ηταν τεχνητος. Το εχεις βγαλει αυθαιρετα στο μυαλουδακι σου οτι δεν γινεται, ειτε αυθαιρετα, ειτε εχεις μεινει πισω απο τα βιολογικα δεδομενα καπου 30 χρονια. Εν τω μεταξυ η Κινα κατηγορει την Αμερικη οτι τον εφτιαξε και η Αμερικη θελει να στειλει εμπειρογνωμονες στην Κινα να ερευνησουν αν διεφυγε απο το βιολογικο εργαστηριο της Γουχαν.
Που σημαινει πως ειτε οι υπερδυναμεις ακουνε τον ημιμαθη δημοσιογραφισκο, ειτε εσυ εισαι ημιμαθης.
.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".
.
.
-
Αρίστος
- Prediction Guru

Και κατι ακομη. Ο κοσμος εκει εξω πληρωνει να διαβασει τους δημοσιογραφους χωρις να εχει απαιτηση να ειναι νομπελιστες η βιοχημικοι. Τους πληρωνει ομως γιατι το μυαλο τους κοβει και θετουν ερωτηματα η αναπτυσσουν εξυπνα σεναρια με τροπο που δεν μπορει ο μεσος ανθρωπος.
.
.
0 .
.
.
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Αρίστος έγραψε:Εισαστε αξιολυπητοι. Κι εγω αξιολυπητος ειμαι που καθομαι και συναγελαζομαι με τετοιους τρομπες.
Ε καλα για διαφημιστεις το κανεις, οχι για την ψυχη της μανας σου
0 .
-
Αρίστος
- Prediction Guru

Αυτο που θα παιχτει στο τελος ειναι ο ημιμαθης δημοσιογραφισκος να σας ξεβρακωσει γιατι το προσεχες ντιμπειτ μεταξυ των υπερδυναμεων δεν θα ειναι αν ο ιος ειναι τεχνητος η οχι αλλα ποια υπερδυναμη τον εφτιαξε και γιατι. Αν δηλαδη διεφυγε κατα λαθος απο εργαστηριο η εξαρχης ηταν βιολογικο οπλο.
.
.
0 .
.
.
-
nemo
- Supreme poster

εμενα μου αρεσει που πιανει στο στομα του ο λαχου τον αριστοτελη
διαλεγοντας αυτα που ειπε με βαση τι τον συμφερει στον ιδεολογικο αχταρμα του
η φαση ειναι τα βρουμε σκατα στην οικονομια στο προσεχες μελλον και να μετραμε εστω 500 νεκρους
με το 90% απο αυτους να ηταν στα τελειωματα τους τι θα λενε τοτε; μα τα γνωστα τους!!!
οτι κανουν μια ζωη στα πολιτικα....συν και οι δεξιοι θα μας ζαλιζουν με το να διαλαλουνε
τι ηγετης ηταν το κουλι και πως μας εσωσε ολους απο τον κορωναιο ασχετως τωρα που πεθαινουμε
απο την πεινα ή και θα μεταναστευουμε κατα χιλιαδες στο εξωτερικο
ενα φτυσιμο απο τωρα για ολους αυτους
διαλεγοντας αυτα που ειπε με βαση τι τον συμφερει στον ιδεολογικο αχταρμα του
η φαση ειναι τα βρουμε σκατα στην οικονομια στο προσεχες μελλον και να μετραμε εστω 500 νεκρους
με το 90% απο αυτους να ηταν στα τελειωματα τους τι θα λενε τοτε; μα τα γνωστα τους!!!
οτι κανουν μια ζωη στα πολιτικα....συν και οι δεξιοι θα μας ζαλιζουν με το να διαλαλουνε
τι ηγετης ηταν το κουλι και πως μας εσωσε ολους απο τον κορωναιο ασχετως τωρα που πεθαινουμε
απο την πεινα ή και θα μεταναστευουμε κατα χιλιαδες στο εξωτερικο
ενα φτυσιμο απο τωρα για ολους αυτους
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου
-
ΩRIΩNAS7
Λαχουρένιος έγραψε:Αρίστος έγραψε:Εισαστε αξιολυπητοι. Κι εγω αξιολυπητος ειμαι που καθομαι και συναγελαζομαι με τετοιους τρομπες.
0 .
-
Προέλλην
- Right to Repair Champion

Λαχουρένιος έγραψε:Αρίστος έγραψε:Εισαστε αξιολυπητοι. Κι εγω αξιολυπητος ειμαι που καθομαι και συναγελαζομαι με τετοιους τρομπες.
Βγαίνει δύσκολα το ψωμάκι τώρα τελευταία

1 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts
Ich bereue nichts
-
Προέλλην
- Right to Repair Champion

Αρίστος έγραψε:Και κατι ακομη. Ο κοσμος εκει εξω πληρωνει να διαβασει τους δημοσιογραφους χωρις να εχει απαιτηση να ειναι νομπελιστες η βιοχημικοι. Τους πληρωνει ομως γιατι το μυαλο τους κοβει και θετουν ερωτηματα η αναπτυσσουν εξυπνα σεναρια με τροπο που δεν μπορει ο μεσος ανθρωπος.
Κάπως έτσι
'Οταν σε διαβάζει κάποιος, προφανώς και δεν ψάχνει για τεκμηριωμένες πληροφορίες, για πραγματική ενημέρωση, αλλά για ευφάνταστα ψεκασμένα σενάρια.
Και σίγουρα, στον ψεκασμό, είσαι καλύτερος απο τον μέσο ψέκα που θα κάτσει να σε διαβάσει.
0 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich bereue nichts
Ich bereue nichts
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Αρίστος έγραψε:Και κατι ακομη. Ο κοσμος εκει εξω πληρωνει να διαβασει τους δημοσιογραφους χωρις να εχει απαιτηση να ειναι νομπελιστες η βιοχημικοι. Τους πληρωνει ομως γιατι το μυαλο τους κοβει και θετουν ερωτηματα η αναπτυσσουν εξυπνα σεναρια με τροπο που δεν μπορει ο μεσος ανθρωπος.
Λογοτεχνια λεγεται αυτο που περιγραφεις. Δεν εχω καμια αντιρρηση απεναντι της, ειναι μια χαρα τεχνη και μου αρεσει, αλλα δεν εχει καμια σχεση ουτε με την δημοσιογραφια ουτε με την αληθεια. Αν ελεγες τοσο καιρο οτι γραφεις μυθιστορημα γυρω απο τον ιο κανενας δεν θα σου την ελεγε, εσυ ομως τα πλασαρεις ως δημοσιογραφικες αποκαλυψεις.
0 .