ΤΡΟΜΠΟΝΙ σημερα για την παρεα του Γιαννοπουλου.
Εκτακτως η ελληνικη κυβερνηση και ενω κανονιζε ραντεβου για 286.000 εμβολιασμους τριτης δοσης...
ΑΝΕΒΑΛΕ τους εμβολιασμους μεχρι η τριτη δοση να παρει εγκριση απο την ΕΜΑ της ΕΕ.
Ποιος ξερει; Μπορει και η στατιστικη των Γερμανων να εβαλε ενα λιθαρακι σ' αυτην την αποφαση της τελευταιας στιγμης της κυβερνησης.
Υπηρχε ωστοσο καμπανακι και απο τον ΠΟΥ πως η τριτη δοση δεν ειχε εγκριση αλλα και απο διασημους γιατρους σε καθε χωρα πως δεν υπηρχε ουτε καν συνοδευτικη μελετη της Pfizer για την τριτη δοση.
.
3η δόση εμβολίων: Έγγραφο σοκ από Γερμανία για βαριές παρενέργειες και θανάτους (φώτο)
-
Αρίστος
- Prediction Guru

Re: 3η δόση εμβολίων: Έγγραφο σοκ από Γερμανία για βαριές παρενέργειες και θανάτους (φώτο)
1 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".
.
.
-
ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ
- Supreme poster

Re: 3η δόση εμβολίων: Έγγραφο σοκ από Γερμανία για βαριές παρενέργειες και θανάτους (φώτο)
Και γιατι ειναι τρομπονι;
0 .
Αρίστος wrote: for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη...
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες......
nrg wrote:
H κυβερνηση περικόπτει τις συντάξεις 5% διότι το υπέγραψε στο 2015 και μετά από 10 μέρες δίνει αύξηση 5,5% διότι το επιτρέπουν τα δημοσιονομικά της χώρας
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη...
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες......
nrg wrote:
H κυβερνηση περικόπτει τις συντάξεις 5% διότι το υπέγραψε στο 2015 και μετά από 10 μέρες δίνει αύξηση 5,5% διότι το επιτρέπουν τα δημοσιονομικά της χώρας
-
Αρίστος
- Prediction Guru

Γιατι οι φιλοεμβολιαστες θεωρουσατε δεδομενη την τριτη δοση και ασφαλη.
Ο Πλευρης ομως χτες ειπε οτι η Επιτροπη θα συνεδριασει την αλλη εμβομαδα να παρει την τελικη αποφαση για το ΕΑΝ θα την εγκρινει.
Εγω απλα να επισημανω οτι δεν υπαρχει καμια εγγυηση ασφαλειας για την τριτη δοση.
Δεν υπαρχει εγκριση ουτε απο ΕΜΑ, ουτε απο ΕΟΦ, ουτε συνοδευτικη μελετη των φαρμακευτικων.
Κομισιόν για τρίτη δόση: «Νομικοί κίνδυνοι» χωρίς την έγκριση του ΕΜΑ
Χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, οι οποίες αποφασίζουν να χρησιμοποιήσουν ενισχυτικές δόσεις εμβολίων κατά της COVID-19, μπορεί να αντιμετωπίσουν αυξημένους νομικούς κινδύνους επειδή δεν έχει γίνει ακόμη σύσταση από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκων (EMA) για χορήγηση πρόσθετης δόσης, σύμφωνα με την Κομισιόν
Ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων (EMA), όπως σημειώνει το πρακτορείο Reuters, έχει επανειλημμένα δηλώσει πως χρειάζεται περισσότερα δεδομένα πριν μπορέσει να εγκρίνει τη χρήση ενισχυτικών δόσεων, ωστόσο οκτώ ευρωπαϊκές χώρες αποφάσισαν να συστήσουν την πρόσθετη δόση και άλλες 13 ετοιμάζονται να προχωρήσουν σύντομα σε παρόμοιες ενέργειες.
https://www.kathimerini.gr/world/561476 ... i-toy-ema/
.
Ο Πλευρης ομως χτες ειπε οτι η Επιτροπη θα συνεδριασει την αλλη εμβομαδα να παρει την τελικη αποφαση για το ΕΑΝ θα την εγκρινει.
Εγω απλα να επισημανω οτι δεν υπαρχει καμια εγγυηση ασφαλειας για την τριτη δοση.
Δεν υπαρχει εγκριση ουτε απο ΕΜΑ, ουτε απο ΕΟΦ, ουτε συνοδευτικη μελετη των φαρμακευτικων.
Κομισιόν για τρίτη δόση: «Νομικοί κίνδυνοι» χωρίς την έγκριση του ΕΜΑ
Χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, οι οποίες αποφασίζουν να χρησιμοποιήσουν ενισχυτικές δόσεις εμβολίων κατά της COVID-19, μπορεί να αντιμετωπίσουν αυξημένους νομικούς κινδύνους επειδή δεν έχει γίνει ακόμη σύσταση από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκων (EMA) για χορήγηση πρόσθετης δόσης, σύμφωνα με την Κομισιόν
Ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων (EMA), όπως σημειώνει το πρακτορείο Reuters, έχει επανειλημμένα δηλώσει πως χρειάζεται περισσότερα δεδομένα πριν μπορέσει να εγκρίνει τη χρήση ενισχυτικών δόσεων, ωστόσο οκτώ ευρωπαϊκές χώρες αποφάσισαν να συστήσουν την πρόσθετη δόση και άλλες 13 ετοιμάζονται να προχωρήσουν σύντομα σε παρόμοιες ενέργειες.
https://www.kathimerini.gr/world/561476 ... i-toy-ema/
.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".
.
.
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Την θεωρουσαμε δεδομενη με βαση τα οσα ελεγε η επιστημονικη κοινοτητα. Δεν ειμαστε επιστημονες, ουτε παντογνωστες. Αν οι επιστημονες αποφασισαν να αναβληθει η τριτη δοση τοτε θα εχουν λογο να το κανουν. Αυτο δεν εχει σχεση με τις δικες σας ψεκασμενιες και τις ακυρες αντιρρησεις σας.
0 .
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Μάριος Θεμιστοκλέους: Τη Δευτέρα ανακοινώνεται η χορήγηση τρίτης δόσης
[....]
Τέλος επισήμανε πως την ερχόμενη Δευτέρα η εθνική επιτροπή εμβολιασμών θα ανακοινώσει την χορήγηση της τρίτης δόσης στους άνω των 60 και στους υγειονομικούς.
https://www.iatronet.gr/article/103646/ ... ths-doshs-
Φσσσσττττ
0 .
-
nemo
- Supreme poster

με τις ευχες μας λαχου και τριτη και τεταρτη δοση μεχρι να κατεβασετε το γαλα
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου
-
denplirono
- Extreme poster

εχω την αμυδρά υποψία, οτι μετά την δημιουργία του AUKUS, ο κορωναιος θα τελειωσει πολυ γρηγορότερα απο όσο νομίζαμε. Οχι πως θα εξαναφανιστει αλλα πως θα χαθει απο τα μμε και τα καναλια.....ειναι υποψια μονον....
δειτε
https://www.pronews.gr/elliniki-politik ... i-dosi-toy
Μετά το «όχι» του ΕΜΑ η κυβέρνηση κάνει «στροφή»- Μ.Θεμιστοκλέους: «Δεν θα είναι υποχρεωτική η τρίτη δόση του εμβολίου»
Ο ΕΜΑ είχε μιλήσει πριν ημέρες και δεν έδινε την συγκατάθεση για τρίτη δόση λέγοντας ότι όποιο κράτος θα το κάνει θα φέρει και το βάρος των ποινικών ρητρών που τυχόν θα υπάρξουν.
Και έτσι η τρίτη δόση του εμβολίου κατά του κορωνοϊού δια στόματος του γενικού γραμματέα Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, Μάριου Θεμιστοκλέους, πλέον δεν θα είναι υποχρεωτική.....
------------
κατι μου λεει, οτι η πρωτη αντιδραση της ΕΕ γιατι αυτο που εγινε με την Γαλλια, πλητει την Γαλλια δηλαδη την ΕΕ ειτε αρεσει σε καποιους ειτε δεν αρεσει....ε κατι μου λεει οτι ο FDA θα λεει το ενα και ο ΕΜΑ θα λεει το αλλο....ισως ...ισως....θα δειξει, αλλα ειμαι υποψιασμενος οτι κατι τετοιο παει να παιχτει....
δειτε
https://www.pronews.gr/elliniki-politik ... i-dosi-toy
Μετά το «όχι» του ΕΜΑ η κυβέρνηση κάνει «στροφή»- Μ.Θεμιστοκλέους: «Δεν θα είναι υποχρεωτική η τρίτη δόση του εμβολίου»
Ο ΕΜΑ είχε μιλήσει πριν ημέρες και δεν έδινε την συγκατάθεση για τρίτη δόση λέγοντας ότι όποιο κράτος θα το κάνει θα φέρει και το βάρος των ποινικών ρητρών που τυχόν θα υπάρξουν.
Και έτσι η τρίτη δόση του εμβολίου κατά του κορωνοϊού δια στόματος του γενικού γραμματέα Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, Μάριου Θεμιστοκλέους, πλέον δεν θα είναι υποχρεωτική.....
------------
κατι μου λεει, οτι η πρωτη αντιδραση της ΕΕ γιατι αυτο που εγινε με την Γαλλια, πλητει την Γαλλια δηλαδη την ΕΕ ειτε αρεσει σε καποιους ειτε δεν αρεσει....ε κατι μου λεει οτι ο FDA θα λεει το ενα και ο ΕΜΑ θα λεει το αλλο....ισως ...ισως....θα δειξει, αλλα ειμαι υποψιασμενος οτι κατι τετοιο παει να παιχτει....
0 .
Θα γινει πολιτειακη ανωμαλια.Μολις γινει πολιτειακη ανωμαλια,αμεσως θα τραβηξει πισω το κεφαλαιο και θα απολυθουν ολοι οι υπαλληλοι. "Όταν αρχίσει απ΄τη Συρία...θα γενικευτεί"
Я не голосовал за Мицотакиса - εγω δεν ψηφισα Μητσοτακη
-
denplirono
- Extreme poster

και πριν αλλεκτωρ λαλησει τρεις(δυο ημερες για την ακριβεια) ιδου....φαρμακο ρε.......
τι εγινε κοιμησμενε τζο; παραπαιουμε.... ;;;;
Συμφωνία της Κομισιόν με την Eli Lilly για την προμήθεια θεραπείας μονοκλωνικών αντισωμάτων
Τρίτη, 21 Σεπτεμβρίου 2021 20:42
https://www.naftemporiki.gr/story/17793 ... ntisomaton
τι εγινε κοιμησμενε τζο; παραπαιουμε.... ;;;;
Συμφωνία της Κομισιόν με την Eli Lilly για την προμήθεια θεραπείας μονοκλωνικών αντισωμάτων
Τρίτη, 21 Σεπτεμβρίου 2021 20:42
https://www.naftemporiki.gr/story/17793 ... ntisomaton
0 .
Θα γινει πολιτειακη ανωμαλια.Μολις γινει πολιτειακη ανωμαλια,αμεσως θα τραβηξει πισω το κεφαλαιο και θα απολυθουν ολοι οι υπαλληλοι. "Όταν αρχίσει απ΄τη Συρία...θα γενικευτεί"