ΓΙΑΤΙ; Είχαμε ΤΡΙΠΛΑΣΙΟΥΣ θανάτους από COVID-19, το 2021, ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΕΜΒΟΛΙΩΝ;

Τα πάντα σχετικά με τη νόσο Covid19.
Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Re: ΓΙΑΤΙ; Είχαμε ΤΡΙΠΛΑΣΙΟΥΣ θανάτους από COVID-19, το 2021, ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΕΜΒΟΛΙΩΝ;

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 11 Ιαν 2022, 16:39

To Mαρτιο θα ειναι ετοιμο το εμβολιο για την Ομικρον και η δοση θα ειναι τριπλη.

Με λιγα λογια καποιοι που θα κανουν την τριπλη δοση (για να γλυτωσουν απο την Ομικρον που σκοτωνει οπως η ισπανικη γριππη :D ) θα εχουν κανει 6 δοσεις σε ενα χρονο.

:laugh1:

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Re: ΓΙΑΤΙ; Είχαμε ΤΡΙΠΛΑΣΙΟΥΣ θανάτους από COVID-19, το 2021, ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΕΜΒΟΛΙΩΝ;

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 11 Ιαν 2022, 17:14

Αρίστος έγραψε:To Mαρτιο θα ειναι ετοιμο το εμβολιο για την Ομικρον και η δοση θα ειναι τριπλη.

Με λιγα λογια καποιοι που θα κανουν την τριπλη δοση (για να γλυτωσουν απο την Ομικρον που σκοτωνει οπως η ισπανικη γριππη :D ) θα εχουν κανει 6 δοσεις σε ενα χρονο.

:laugh1:

Και καποιοι αλλοι που δε θα κανουν καμια δοση δε θα βρισκονται αναμεσα μας μεχρι το καλοκαιρι. Επιλογες ειναι αυτα. Ετσι γελουσαν και οι 20.000 που πεθαναν απο κοβιντ και τωρα τους κλαινε οι συγγενεις τους.
0 .

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 11 Ιαν 2022, 17:17

Συμφωνα με μελετη το 75% που πεθαναν ειχαν 4 υποκειμενα νοσηματα και οχι σπανια ενα απο αυτα ηταν ο καρκινος. Μεσος ορος ηλικιας αν θυμαμαι καλα γυρω στα 79-80.

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 11 Ιαν 2022, 17:19

Και ξεχασεις να προσθεσεις οτι κατα 80-85% ηταν ανεμβολιαστοι
0 .

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 11 Ιαν 2022, 17:20

Συνεπως το ταργκετ γκρουπ που χτυπαει ο Covid ειναι πολυ συγκεκριμενο και ενας υγιης 40ρης δεν εχει κανενα λογο να σερνεται σαν σκλαβος για να κανει 6 δοσεις το χρονο σε εμβολια που δεν ξερουμε τις μακροπροθεσμες παρενεργειες ενω οι κοντινες οπως οι μυοκαρδιτιδες και οι θρομβωσεις σαρωνουν.

.
0 .

.

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 11 Ιαν 2022, 17:24

Αρίστος έγραψε:Συνεπως το ταργκετ γκρουπ που χτυπαει ο Covid ειναι πολυ συγκεκριμενο και ενας υγιης 40ρης δεν εχει κανενα λογο να σερνεται σαν σκλαβος για να κανει 6 δοσεις το χρονο σε εμβολια που δεν ξερουμε τις μακροπροθεσμες παρενεργειες ενω οι κοντινες οπως οι μυοκαρδιτιδες και οι θρομβωσεις σαρωνουν

Οι 40αρηδες αποτελουν το 5% των θανατων δηλαδη καπου 1000 ατομα. 1000 ατομα που θα ζουσαν (τα περισσοτερα) αν εμβολιαζονταν. Επισης εσυ που δεν εισαι 40αρης, αλλα 60αρης παλι δεν εμβολιαζεσαι οποτε προφασεις ειναι αυτα. Στο δικο σου ηλικιακο γκρουπ βρισκεται περιπου το 25% των νεκρων.
0 .

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 11 Ιαν 2022, 17:28

Βλακα οι 40ρηδες που πεθαινουν εχουν υποκειμενα νοσηματα.

Εγω αναφερθηκα στους υγιεις 40ρηδες.

Υπαρχουν και 20ρηδες με υποκειμενα και φυσικα ειναι κι αυτοι στις ευαλωτες ομαδες.

100 φορες στα εχω πει.

Κατα συνεπεια ο ΥΓΙΗΣ νεος η ενηλικας δεν εχει καμια αναγκη να ρισκαρει καρδιοπαθειες η θρομβωσεις η αυτοανοσα (στο μελλον).

Και φυσικα ειναι διαστροφη και μονο που θελουν να εμβολιασουν και παιδια.

.
0 .

.

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 11 Ιαν 2022, 17:30

Αρίστος έγραψε:Βλακα οι 40ρηδες που πεθαινουν εχουν υποκειμενα νοσηματα.

Εγω αναφερθηκα στους υγιεις 40ρηδες.

Υπαρχουν και 20ρηδες με υποκειμενα και φυσικα ειναι κι αυτοι στις ευαλωτες ομαδες.

100 φορες στα εχω πει.

Κατα συνεπεια ο ΥΓΙΗΣ νεος η ενηλικας δεν εχει καμια αναγκη να ρισκαρει καρδιοπαθειες η θρομβωσεις η αυτοανοσα (στο μελλον).

Σιγα το ρισκο. Συμφωνα με στοιχεια της ΕΕ, η θνητοτητα του Πφαιζερ ειναι 12 ανα εκατομυρια και του Μοντερνα 9. To ρισκο ειναι αμελητεο. Ο κοβιντ εχει μεγαλυτερη θνητοτητα ακομα και στους 20αρηδες.

Εσυ που δεν εμβολιαζεσαι τι εισαι? 20αρης ή 40αρης? :fico:
0 .

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 11 Ιαν 2022, 17:33

Εγω δεν εχω υποκειμενα και συμφωνα με τα στανταρντς της ΕΕ δεν ειμαι υπερηλικας (οι ανω των 65 ειναι).

Η πιθανοτητα να πεθανω αν νοσησω στην ηλικια μου ειναι γυρω στο 1% αν δεν εχω υποκειμενα.

Δηλαδη οσο και να με πατησει αυτοκινητο.

.
0 .

.

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 11 Ιαν 2022, 17:42

Συμφωνα με τον Ιωαννιδη η θνησιμοτητα γενικου πληθυσμου στον Covid παγκοσμιως ειναι 0,25% (αν νοσησει κανεις).

Αν ειμαστε τυχεροι θα μειωθει πολυ περισσοτερο σε οσους περασουν την Ομικρον.

.
0 .

.

Επιστροφή σε “Κορωνοϊός - Covid19”