Αρίστος έγραψε:Τι ακριβως μειωσε την αποτελεσματικοτητα σε λιγους μηνες αν οχι η μειωση των αντισωματων;![]()
Νέες έρευνες μήπως; Νέα στοιχεία;
Και αν γίνει τελικά αυτό (στους 4 μήνες).

Αρίστος έγραψε:Τι ακριβως μειωσε την αποτελεσματικοτητα σε λιγους μηνες αν οχι η μειωση των αντισωματων;![]()

by Αρίστος » 09 Nov 2021, 21:00
Σοβαρα; Τοτε γιατι οι ειδικοι της κυβερνησης επιβαλουν 3η δοση;
Τι ακριβως μειωσε την αποτελεσματικοτητα σε λιγους μηνες αν οχι η μειωση των αντισωματων;
Απαντησε πρωτα σε αυτο και μετα θα σε περιλαβω και στα υπολοιπα.

Αρίστος έγραψε:Aισιοδοξω οτι αργα η γρηγορα αρκετοι εμβολιασμενοι θα ξυπνησουν.
Οποτε ολοι μαζι θα πρεπει να ζητησουμε τα αυτονοητα: Τερμα στους διαχωρισμους και στα lockdowns και να κοιταξει η κυβερνησει να φτιαξει το συστημα Υγειας και παραλληλα να προωθησει και φαρμακευτικες αγωγες. Και κυριως να παψουν τα καναλια να τρομοκρατουν τον κοσμο και να λειτουργουν σαν πλασιε των εμβολιων.
.

ВладимирВладимирович έγραψε:Δεκα μαντρες εχουν κλασει ηδη τα νουδολοκουκουεδικα κομματοσκυλα και ειμαστε ακομα σε μονο τριτη σελιδα της συζήτησης.
Ετσι γαμαει ο Αριστος, θα σεβεστε
.gif)

Αρίστος έγραψε:Ο Θ.Βασιλακόπουλος παραδέχεται ότι έλεγε ψέματα: 4μηνη ανοσία τα εμβόλια-Οι άνω των 60 δεν προστατεύονται από βαριά νόσο
Mε το εμβόλιο είμαστε σοβαρά προστατευμένοι για τη σοβαρή νόσο, αλλά λιγότερο προστατευμένοι για την ήπια νόσο, με εξαίρεση τους άνω των 60 που έχουν πραγματικά πιο αυξημένο κίνδυνο νόσησης

ВладимирВладимирович έγραψε:My President![]()
polakis-nea-balothia.jpg
Και μαγκας και επιστήμονας

pluton έγραψε:Ο καθένας έχει τον καημό του και λέει τις παπ@ριές του... εμένα η κόρη μου δεν εμβολιάστηκε για λόγους τεκνογονίας και εμένα τρέμει η ψυχή μου, πάει δύο φορές την εβδομάδα για ράπιτ τεστ (χέσε τα λεφτά) το ζήτημα είναι ότι κινδυνεύει διότι εργάζεται με παιδιά ... τώρα εσείς καλαμπουρίζετε εκ του ασφαλούς.

Λαχουρένιος έγραψε:ВладимирВладимирович έγραψε:My President![]()
polakis-nea-balothia.jpg
Και μαγκας και επιστήμονας
Το ξερεις οτι ο πρεζιντεντ ειναι μπολιασμενος, ετσι?

Λαχουρένιος έγραψε:Η ψεκασμενη ψευτια στο μεγαλειο της. Στον τιτλο λεει οτι ο ΘΒ ''παραδεχεται'' οτι οι ανω των 60 δεν προστατευονται απο βαρια νοσο....Αρίστος έγραψε:Ο Θ.Βασιλακόπουλος παραδέχεται ότι έλεγε ψέματα: 4μηνη ανοσία τα εμβόλια-Οι άνω των 60 δεν προστατεύονται από βαριά νόσο
...και στο κειμενο λιγο πιο κατω που παραθετει την δηλωση του ΘΒ γραφειMε το εμβόλιο είμαστε σοβαρά προστατευμένοι για τη σοβαρή νόσο, αλλά λιγότερο προστατευμένοι για την ήπια νόσο, με εξαίρεση τους άνω των 60 που έχουν πραγματικά πιο αυξημένο κίνδυνο νόσησης
Ο ''δημοσιογραφος'' που το εγραψε αυτο βασιζεται στο οτι οι περισσοτεροι θα δουν τον τιτλο και δε θα κανουν τον κοπο να διαβασουν την ειδηση. Αν επεφταν προστιμα για τα φεικ νιουζ δε θα εκαναν τετοιες παπαριες.