ВладимирВладимирович έγραψε:Οργισμένος έγραψε:ρε μαλακες εισαστε καθολου καλα;;;
Ξεβλαχεψπου λαιμαι, υποτίθεται πως εισαι μορφωμένος άνθρωπος με τα δυο κοτζαμ πτυχια ναουμ
Ε οχι και μονο 2...
Ελεος βλαχοι.
ВладимирВладимирович έγραψε:Οργισμένος έγραψε:ρε μαλακες εισαστε καθολου καλα;;;
Ξεβλαχεψπου λαιμαι, υποτίθεται πως εισαι μορφωμένος άνθρωπος με τα δυο κοτζαμ πτυχια ναουμ
Spark έγραψε:Οργισμένος έγραψε:ρε μαλακες εισαστε καθολου καλα;;;
Ομολογώ πως είμαι καλά, θα ήμουν καλύτερα στην Σρι Λάνκα αλλά εξαιτίας της πανδημίας ξέμεινα εδώ.
Ξέρετε πως η Κίνα με το μέγεθος της έχει ποσοτικά τους ίδιους νεκρούς με την Ελλαδίτσα;
Γι αυτούς που κάνουν εμβόλιο COVID δεν έχω άποψη, έκανα μόνο εμβόλιο κοινής γρίπης.
Εάν ήθελα να κάνω εμβόλιο COVID θα διάλεγα το ρωσικο SPUTNIK
Η νεαρή γιατρός παρουσίασε «εγκεφαλομυελίτιδα», σύμφωνα με το υπουργείο Υγείας του Μεξικού - Είχε επιληπτικές κρίσεις, δυσκολία στην αναπνοή και εξανθήματα στο δέρμα, αλλά και «ιστορικό αλλεργικών αντιδράσεων»
Εντύπωση προκάλεσε η είδηση πως δύο γυναίκες εθελόντριες που συμμετείχαν στη μελέτη για το εμβόλιο της Moderna εμφάνισαν πρηξίματα στο πρόσωπο εξαιτίας των fillers με… υαλουρονικό.
Όπως αναφέρει το Insider, οι σύμβουλοι σε συνεδρίαση της επιτροπής της Υπηρεσίας Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ (FDA) ενημερώθηκαν ότι το εμβόλιο προκάλεσε προσωρινή διόγκωση του προσώπου (πρήξιμο) σε δύο συμμετέχοντες στη μελέτη.
[...]
«Αυτό αντικατοπτρίζεται στις συστηματικές αντιδράσεις που βλέπουμε, όπως ο ήπιος πυρετός για μία με δύο ημέρες, κλπ», έγραψε ο Tan στον Insider.
Η ίδια αντίδραση μπορεί να γίνει από κάποιο προϊόν ομορφιάς που να θεωρήσει ξένο ο οργανισμός σου.
«Η φλεγμονή που παρατηρείται σε αυτούς τους ασθενείς είναι μια φυσική ανοσολογική αντίδραση σε μια ουσία που δεν είναι φυσική μέσα στο σώμα», είπε ο γιατρός.
Η αλήθεια είναι πως αυτό μπορεί να ακούγεται κάπως περίεργο ειδικά σε όσους έχουν κάνει αρκετές αισθητικές επεμβάσεις, κυρίως μποτοξ και ενίσχυση χειλιών.
Ωστόσο, οι ειδικοί λένε ότι αυτό δεν πρέπει να αποτρέψει τους ασθενείς από τον εμβολιασμό.