Γάλλος νομπελίστας Luc Montagnier: «Ο Covid-19 είναι προϊόν εργαστηρίου - Τελεία»

Τα πάντα σχετικά με τη νόσο Covid19.
Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Re: Γάλλος νομπελίστας Luc Montagnier: «Ο Covid-19 είναι προϊόν εργαστηρίου - Τελεία»

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 23 Απρ 2020, 18:21

Α, ΟΚ, δλδ όλα αυτά με τα κλαμπ της παγκοσμιοποίησης, κολεγιές Μπιλς Γκέητς, κλπ, είναι what if φανταστικά σενάρια, και όχι τίποτε αποκαλύψεις που κάνεις κλπ. Να ξέρουμε δλδ, επιστημονική φαντασία γράφεις.

Είναι what if ακόμη και όταν σκούζεις με οίστρο ότι δικαιώνεσαι για τα φανταστικά σενάρια; Δλδ απο εκείνη την ώρα τα πιστεύεις και τα προωθείς ως αληθινά ή παραμένουν what if περεταίρω;
0 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Re: Γάλλος νομπελίστας Luc Montagnier: «Ο Covid-19 είναι προϊόν εργαστηρίου - Τελεία»

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 23 Απρ 2020, 18:31

Η περιπτωση των ευθυνων του ΠΟΥ δεν ειναι φανταστικο σεναριο ομως.

Ουτε ειναι σεναριο οτι ο Γκειτς θελει ουσιαστικη καταλυση της δημοκρατιας εφεξης.

Ουτε ειναι σεναριο οτι οι Παγκοσμιοποιητες θελουν παγκοσμια κυβερνηση με αφορμη τον κορονοιο και επικεφαλης της τον ΠΟΥ.

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 23 Απρ 2020, 18:32

Και χαιρομαι οτι αυτα τα τρια ημουν απο τους πρωτους που τα ανεδειξαν στη χωρα.

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 23 Απρ 2020, 18:38

Αρίστος έγραψε:Η περιπτωση των ευθυνων του ΠΟΥ δεν ειναι φανταστικο σεναριο ομως.

Ουτε ειναι σεναριο οτι ο Γκειτς θελει ουσιαστικη καταλυση της δημοκρατιας εφεξης.

Ουτε ειναι σεναριο οτι οι Παγκοσμιοποιητες θελουν παγκοσμια κυβερνηση με αφορμη τον κορονοιο και επικεφαλης της τον ΠΟΥ.

Άρα δεν είναι what if σενάρια, τα πιστεύεις, είναι αποψή σου;
0 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 23 Απρ 2020, 18:58

Αυτα τα τρια οχι μονο δεν ειναι what if αλλα τα εχω υποστηριξει στα αρθρα μου.

Η πιθανοτητα τεχνητου ιου ειναι what if και επισης το εχω γραψει.

.
0 .

.

ΩRIΩNAS7

Δημοσίευσηαπό ΩRIΩNAS7 » 23 Απρ 2020, 19:02

Αρίστος έγραψε:Αυτα τα τρια οχι μονο δεν ειναι what if αλλα τα εχω υποστηριξει στα αρθρα μου.

.

Το ότι ο Γκειτς θέλει κατάλυση της δημοκρατίας είναι από τα πιο πσεκαζμενα σενάρια, που αναπαραγεις.
Μία μπούρδα, που δεν έχει καμια ρεαλιστική βαση.

Οπως επίσης χοντρή αρλούμπα είναι ότι κάποιοι θέλουν παγκόσμια διακυβερνηση με αφορμή τον κορονοϊό.

Μιλαμε για εντελώς αντιρεαλιστικές πλήρως αβάσιμες γελοίες θεωρίες συνομωσίας, ίδιας ποιότητας με τις μαλακίες που λένε για ελοχιμ, νεφαλιμ, Ιλλουμινάτι και άλλες τέτοιες μπούρδες που πιστεύουν τα χαμηλής νοημοσύνης άτομα.
0 .

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 23 Απρ 2020, 19:06

ΩRIΩNAS7 έγραψε:
Αρίστος έγραψε:Αυτα τα τρια οχι μονο δεν ειναι what if αλλα τα εχω υποστηριξει στα αρθρα μου.

.

Το ότι ο Γκειτς θέλει κατάλυση της δημοκρατίας είναι από τα πιο πσεκαζμενα σενάρια, που αναπαραγεις.

Οι πατεντες που φτιαχνει ο Μπιλακος θελουν να ξερουν οταν κλανεις ποσο μακρια εφτασε η κλανια. Να σε ανιχνευουν απο το ρεψιμο σου. Να πας να ξενογαμησεις και να ξερει η κεντρικη βαση της Mιcrosoft οτι σου σηκωθηκε στην οδο Ανδριτσαινας 28 στον 4ο οροφο στις 4.30 ωρα και μετα σου επεσε σε δεκα λεπτα.

.
0 .

.

ΩRIΩNAS7

Δημοσίευσηαπό ΩRIΩNAS7 » 23 Απρ 2020, 19:23

Αρίστος έγραψε:
ΩRIΩNAS7 έγραψε:

Οι πατεντες που φτιαχνει ο Μπιλακος θελουν να ξερουν οταν κλανεις ποσο μακρια εφτασε η κλανια. Να σε ανιχνευουν απο το ρεψιμο σου. Να πας να ξενογαμησεις και να ξερει η κεντρικη βαση της Mιcrosoft οτι σου σηκωθηκε στην οδο Ανδριτσαινας 28 στον 4ο οροφο στις 4.30 ωρα και μετα σου επεσε σε δεκα λεπτα.

.

Ακριβώς αυτά θέλει να ξέρει μια εταιρεία δισεκατομμυρίων. Τι κάνει στην τουαλετα του ο Αρίστος. Χοντρό ή ψιλό;
:laugh1:

Δεν φτανει που είσαι μυρωδιας είσαι και ψωνάρα.

Τέλος πάντων, είναι μπούρδες αυτά για τον Γκειτς, την παγκόσμια διακυβερνηση με αφορμή τον κορονοϊό κλπ. Πσεκασμενες θεωρίες και τερατολογιες χαμηλής νοημοσύνης ανθρώπων.
Και εσύ πάνω σε αυτά χτίζεις την καριέρα σου.
Και επειδή πάνω σε αυτά τα ψέματα χτίζεις την καριέρα σου, τα υπρασπιζεσαι φανατικά.
Αν δεν παινέψεις το σπίτι σου θα πέσει να σε πλακώσει, βεβαίως βεβαίως :giggle02:
0 .

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 23 Απρ 2020, 19:56

Ωριωνα ποσων χρονων εισαι;

Σοβαρα ρωταω, γιατι εχω βαλει στοιχημα με καποιο φιλο μου που μας διαβαζει χωρις να γραφει.

.
0 .

.

ΩRIΩNAS7

Δημοσίευσηαπό ΩRIΩNAS7 » 23 Απρ 2020, 20:26

Αρίστος έγραψε:Ωριωνα ποσων χρονων εισαι;

Σοβαρα ρωταω, γιατι εχω βαλει στοιχημα με καποιο φιλο μου που μας διαβαζει χωρις να γραφει.

.

Ασ τα αυτα. Ψάχνει γκομενο ο φίλος σου. Δεν ενδιαφέρομαι πες του
0 .

Επιστροφή σε “Κορωνοϊός - Covid19”