Lancet: Τα εμβολια απετρεψαν 14,4 εκ. θανατους το 2021

Τα πάντα σχετικά με τη νόσο Covid19.
Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Re: Lancet: Τα εμβολια απετρεψαν 14,4 εκ. θανατους το 2021

Δημοσίευσηαπό nemo » 04 Σεπ 2022, 17:58

ερωτηση λαχου υποθετουμε οτι εχουμε πανω απο τρια εκ.λαθρο
γνωριζεις αν πεθανε κανεις τους απο κοβιτ; γιατι οπως την παρουσιαζεις την ασθενεια
θα επρεπε να εχουν πεθανει εκατονταδες αφου ανεμβολιαστοι κλπ κλπ
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 05 Σεπ 2022, 08:44

Adminović έγραψε:Το τί ισχύει στην πραγματικότητα το έχουν πει πολλές φορές οι αρμόδιοι.

Αν δεν ταιριάζει με την ψεκοθεωρία σου, δεν φταίω ούτε εγώ ούτε οι μασόνοι ούτε οι δρακονιανοί. :pardon:

Αντιθετα, την αληθεια την λενε μονο οι αρνητες οπως εσυ, και ας μην εχετε κανενα στοιχειο που να υποστηριζει τις θεσεις σας γυρω απο κοβιντ και εμβολια.

Το Λαϊκό έχει καταληφθεί από αρνητές!!!!1!!11

ΔΗαΔοστΑΙ

viewtopic.php?f=73&t=14133

Οταν λεω για δρακονιανους και μασωνους γινομαι κακος μετα... :D

Τελικά οι δρακονιανοί παίζει να είναι το πιο κοντινό στην πραγματικότητα από όσα γράφεις. :-/

Εχω απαντησει για την δηλωση Τσιοδρα στο αλλο νημα και περα απο αυτο η ερευνα του Λανσετ αφορα λιγο πολυ ολες τις χωρες του κοσμου και οχι μονο την Ελλαδα.

Σου ειναι πιο ευκολο να πιστεψεις οτι ολες οι χωρες του κοσμου εχουν συνεννοηθει να λενε ψεματα λογω μασονων ή γουατεβερ παρα να αναθεωρησεις αποψεις.
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 05 Σεπ 2022, 08:47

και βεβαια ολες οι χωρες λενε ψεμματα με μικρες δοσεις αληθειας

δεν μου απαντησες στο ερωτημα ποσους λαθρο γνωριζεις που εχουν πεθανει
και αν δεν εχει πεθανει κανεις δεν ειναι παραξενο αφου μας λενε οτι ο κοβιτ ειναι επικινδυνος;
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 05 Σεπ 2022, 08:51

nemo έγραψε:και βεβαια ολες οι χωρες λενε ψεμματα με μικρες δοσεις αληθειας

και αν δεν εχει πεθανει κανεις δεν ειναι παραξενο αφου μας λενε οτι ο κοβιτ ειναι επικινδυνος;

Που να ξερω ποσοι εχουν πεθανει? Ο ΕΟΔΥ δεν δημοσιευει στοιχεια με βαση την εθνικοτητα.
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 05 Σεπ 2022, 09:02

Λαχουρένιος έγραψε:
nemo έγραψε:και βεβαια ολες οι χωρες λενε ψεμματα με μικρες δοσεις αληθειας

Που να ξερω ποσοι εχουν πεθανει? Ο ΕΟΔΥ δεν δημοσιευει στοιχεια με βαση την εθνικοτητα.

μα αυτο ειναι το παραξενο αν υπηρχαν θα το ειχαμε ακουσει απο καποια νοσοκομα
απο καποιον καθαριστη απο καποιον γιατρο κλπ

με βαση την λογικη και με την επικινδυνοτητα του ιου θα επρεπε να εχουν πεθανει καποιοι
και αν ειχαν πεθανει θα μας το ελεγαν για να μας τρομοκρατησουν περισσοτερο
0 .

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 05 Ιαν 2024, 15:11

Έτσι είναι.
Tα ΑΓΙΑ εμβόλια με το ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟ mRNA έσωσαν δεκάδες εκατομμύρια συνανθρώπους μας,
σε αντίθεση με τα μαντζούνια ιερά δισκοπότηρα των ψεκ αντιεμβολιαστών:

Covid: 17.000 θάνατοι από την υδροξυχλωροκίνη στο πρώτο κύμα της πανδημίας

Σχεδόν 17.000 άνθρωποι ενδέχεται να έχασαν τη ζωή τους μετά τη λήψη υδροξυχλωροκίνης κατά τη διάρκεια του πρώτου κύματος της πανδημίας του κορωνοϊού, σύμφωνα με μελέτη Γάλλων ερευνητών, στην οποία αναφέρεται με δημοσίευμά του το Politico.

Σε ορισμένους ασθενείς, οι οποίοι νοσηλεύτηκαν με covid-19 κατά το πρώτο κύμα της πανδημίας, συνταγογραφήθηκε το φάρμακο κατά της ελονοσίας, παρ’ όλο που «απουσιάζουν τα στοιχεία που να τεκμηριώνουν τα κλινικά οφέλη του», τονίζουν οι ερευνητές στην εν λόγω μελέτη.

Οι ερευνητές υπολογίζουν ότι περίπου 16.990 άνθρωποι σε έξι χώρες- Γαλλία, Βέλγιο, Ιταλία, Ισπανία, Τουρκία και ΗΠΑ- μπορεί να έχουν πεθάνει από το συγκεκριμένο φάρμακο, επισημαίνει το άρθρο του Politico.

Ο αριθμός αυτός προκύπτει από μελέτη που δημοσιεύθηκε στο επιστημονικό περιοδικό Nature το 2021, η οποία ανέφερε αύξηση κατά 11% του ποσοστού θνησιμότητας, που συνδέεται με τη συνταγογράφησή του κατά του COVID-19, λόγω των πιθανών ανεπιθύμητων ενεργειών, όπως οι καρδιακές αρρυθμίες, και της χρήσης του έναντι άλλων αποτελεσματικών θεραπειών.

Ερευνητές από πανεπιστήμια στη Λυών της Γαλλίας και στο Κεμπέκ του Καναδά χρησιμοποίησαν αυτό το ποσοστό για να αναλύσουν τα δεδομένα νοσηλείας για το COVID σε κάθε μία από τις έξι χώρες, την έκθεση στην υδροξυχλωροκίνη και την αύξηση του σχετικού κινδύνου θανάτου που συνδέεται με το φάρμακο.

Στην πραγματικότητα, λένε ότι ο αριθμός μπορεί να είναι πολύ υψηλότερος, δεδομένου ότι η μελέτη αφορά μόνο έξι χώρες από τον Μάρτιο έως τον Ιούλιο του 2020, όταν το φάρμακο συνταγογραφούνταν πολύ ευρύτερα.

Η υδροξυχλωροκίνη κέρδισε την προβολή εν μέρει λόγω του Γάλλου ιολόγου Didier Raoult, ο οποίος ήταν επικεφαλής του νοσοκομείου Méditerranée Infection Foundation, αλλά αργότερα απομακρύνθηκε εν μέσω αυξανόμενης διαμάχης.

Θεωρήθηκε επίσης κάτι σαν «θαυματουργή θεραπεία» από τον τότε πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος δήλωσε: «Τι έχετε να χάσετε; Πάρτε το».

https://www.naftemporiki.gr/health/1560 ... pandimias/
0 .
Wir sind alle Dorfkinder, scheiß auf eure Stadt
Wenn du uns nicht grüßt, dann kriegst du Dorfverbot

Επιστροφή σε “Κορωνοϊός - Covid19”