VPN, TOR ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΔΩ
-
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
- Βαλκάνιος Κούρος

VPN, TOR ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΔΩ
Μπορεί κάποιος να εξηγήσει σε απλά ελληνικά τα πώς, πού, πόσο κλπ; Είδα πρόσφατα το citizen four και διαβάζω κάτι άρθρα σαν αυτό και αυτό και επειδής σκέφομται να αλλάξω ISP, θέλω να λάβω τα μέτρα μου. Θεωρήστε ότι εξηγείτε σε έναν εντελώς άσχετο.
0 .
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
-
Börklüce Mustafa
Re: VPN, TOR ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΔΩ
Στην ερώτηση πόσο, η απάντηση είναι δωρεάν.
Αν μπεις στο tor project θα βρεις σε απλά λόγια όλες τις απαιτήσεις καθώς και πως πρέπει να λειτουργείς τον tor browser για μέγιστη ασφάλεια.
ISP γιατί να αλλάξεις;
Αν μπεις στο tor project θα βρεις σε απλά λόγια όλες τις απαιτήσεις καθώς και πως πρέπει να λειτουργείς τον tor browser για μέγιστη ασφάλεια.
ISP γιατί να αλλάξεις;
0 .
-
Perseus
- Basic poster

-
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
- Βαλκάνιος Κούρος

ISP γιατί να αλλάξεις;
Για άσχετο λόγο (θέλω να βάλω οπτικές ίνες). Και λέω να βάλω σεκιούριτι μόλις αλλάξω.
Έχω μπει στο σάιτ του τορ και δεν κατάλαβα πολλά. Μπορεί ένας χριστιανός να εξηγήσει τα βασικά; Επίσης για VPN τι έχουμε;
Περσέα τί είναι αυτό;
0 .
-
Perseus
- Basic poster

-
mixaliss
- Rookie poster

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε:Έχω μπει στο σάιτ του τορ και δεν κατάλαβα πολλά. Μπορεί ένας χριστιανός να εξηγήσει τα βασικά;
Mπαίνεις στις διάφορες σελίδες του ίντερνετ μέσω του tor browser. Ο tor browser χρησιμοποιεί διάφορους proxy server και έτσι οι σελίδες στις οποίες μπαίνεις δεν ξέρουν την ip σου , αλλά βλέπουν μόνο την ip του proxy. Ο tor browser αλλάζει συνεχώς proxy servers και έτσι μπορεί να βλέπεις τη μία τη σελίδα του google στα γαλλικά, την άλλη στα γερμανικά κλπ.
Οι σελίδες φορτώνουν αργά, και δεν μπορείς να κάνεις log in στα mail σου , σε φόρουμ ή στο web banking σου επειδή όλα αυτά τα site ξέρουν οτι μπαίνεις μέσω proxy.
0 .
-
Perseus
- Basic poster

με το γκοστ δεν ειχα κανενα προβλημα ,εμπαανα κανονικα στα φορα (με την φρι εκδοση ) υποθετω αυτη με λεφτα θα ειναι πιο γρηγορη.
Ειχε πολυ πλακα πως εψαχνε να βρει ιπ , μια Ιταλια ,μια Λουξεμβουργο μια Γαλλια την ειχα τρελλανει την Αγουριδου.
Γιατι τοσο αγχος βρε Σατανικε?
Ειχε πολυ πλακα πως εψαχνε να βρει ιπ , μια Ιταλια ,μια Λουξεμβουργο μια Γαλλια την ειχα τρελλανει την Αγουριδου.
Γιατι τοσο αγχος βρε Σατανικε?
0 .
-
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
- Βαλκάνιος Κούρος

Λόγω γενικότερου ενδιαφέροντος, αλλά και του ότι έχω να αγοράσω cd από το 1999, ενώ ζήτημα να πηγαίνω σινεμά 2-3 φορές τον χρόνο και βλέπω καμιά εκατοστή ταινίες.
0 .
-
Perseus
- Basic poster

και γιατι δεν βαζεις Kodi?
http://kodi.tv/download/
δοκιμασε και το γκοστ ,με 7 ευρω εχεις αποκρυψη σε 5 συσκευες.δεν ξερω βεβαια πως συμπεριφερεται στις τερατωδεις ταχυτητες που εχετε.
http://kodi.tv/download/
δοκιμασε και το γκοστ ,με 7 ευρω εχεις αποκρυψη σε 5 συσκευες.δεν ξερω βεβαια πως συμπεριφερεται στις τερατωδεις ταχυτητες που εχετε.
0 .
-
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
- Βαλκάνιος Κούρος

mixaliss έγραψε:
Οι σελίδες φορτώνουν αργά, και δεν μπορείς να κάνεις log in στα mail σου , σε φόρουμ ή στο web banking σου επειδή όλα αυτά τα site ξέρουν οτι μπαίνεις μέσω proxy.
Θενξ! Αυτό το τελευταίο πώς το αντιμετωπίζεις; Τρέχεις ένα μπράζουζερ κανονικά και ένα σε τορ; Επίσης εάν έχεις κάποιο τόρρεντ κλάιεντ (λέμε, αν), τι παίζει;
0 .