Καλά είναι δυνατόν;

Τα πάντα για υπολογιστές και πληροφορική.
Άβαταρ μέλους
Kauldron
Supreme poster
Supreme poster

Re: Καλά είναι δυνατόν;

Δημοσίευσηαπό Kauldron » 25 Μαρ 2015, 20:50

Αυτό βοηθάει?

0 .
"ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΖΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ"
Πρωτοσέλιδο "Ριζοσπάστη" 19 Σεπτεμβρίου 1932.
Κομμουνιστικός πατριωτιΖμός.

Χαοτικός

Δημοσίευσηαπό Χαοτικός » 25 Μαρ 2015, 20:58

impostor έγραψε:
Χαοτικός έγραψε:Έλα κατέβασε κανένα ubuntu.

Ότι το λίνουξ κατά 99% δεν θα μου αναγνωρίσει το σκάνερ. Αφού δεν το έκαναν τα windows, δεν πρόκειται να το κάνει ούτε το linux.

Τραγικά άσχετο αυτό που σου είπε. Το αντίθετο ισχύει. Απλά θα δουλέψει με τη μία και το CD που περιείχε η συσκευασία όταν αγοράστηκε, απλά δεν χρειάζεται. Και πλέον είμαι σίγουρος 100% αφού ανέφερες και το μοντέλο.
0 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 25 Μαρ 2015, 21:30

Kauldron έγραψε:Αυτό βοηθάει?

Ξέρεις τι βοηθάει χελώνε αυτή τη στιγμή; Να ανοίξω το παράθυρο και να το πετάξω έξω.

Πλάκα κάνω. Ναι βοηθάει πολύ. Το είδα όλο το βίντεο. Μάλιστα προτείνει και συγκεκριμένο virtual machine που με γλιτώνει από κόπο ψαξίματος.
Αν αποφασίσω να το κάνω τελικά έτσι, θα το ξαναδώ ακόμα πιο προσεκτικά το βίντεο να τα κάνω όλα βήμα βήμα. Έχει πολύ πράμα να κάνεις τελικά. Δε φαίνεται κάτι τραγικά δύσκολο αλλά θέλει κάποια προσοχή αν το κάνει κάποιος πρώτη φορά.

Πάντως, το drawback είναι ότι κάθε φορά που θέλω να σκαννάρω ένα έγγραφο, θα πρέπει να κάνω όλη αυτή τη διαδικασία;

Χαοτικός έγραψε:
impostor έγραψε:

Ότι το λίνουξ κατά 99% δεν θα μου αναγνωρίσει το σκάνερ. Αφού δεν το έκαναν τα windows, δεν πρόκειται να το κάνει ούτε το linux.

Τραγικά άσχετο αυτό που σου είπε. Το αντίθετο ισχύει. Απλά θα δουλέψει με τη μία και το CD που περιείχε η συσκευασία όταν αγοράστηκε, απλά δεν χρειάζεται. Και πλέον είμαι σίγουρος 100% αφού ανέφερες και το μοντέλο.

Τι να σου πω ρε χαοτικέ; Μόνο αν το δοκιμάσω θα διαπιστώσουμε τι γίνεται.
Για να το πετύχω όλο αυτό θα πρέπει να βρεθώ σε κατάσταση απόλυτης συγκέντρωσης και ηρεμίας μην κάνω καμιά μαλακία.

Εικόνα
0 .

Χαοτικός

Δημοσίευσηαπό Χαοτικός » 25 Μαρ 2015, 21:33

Όποτε έρθει η συγκυρία εδώ θα είμαστε να σου πούμε όσοι μπορούμε.
0 .

libre

Δημοσίευσηαπό libre » 25 Μαρ 2015, 21:39

impostor έγραψε:αλλά αυτό που μου τόνισε κυρίως είναι αυτό που είπε και ο libre. Ότι το λίνουξ κατά 99% δεν θα μου αναγνωρίσει το σκάνερ.

Εγινε παρανόηση. Αυτο που ειπα ειναι:
Να επισημανω οτι ενα λινουξ δεν αναγνωριζει κατά 99% το σκανερ.

Αυτο σημαινει οτι οι διανομες λινουξ αναγνωριζουν κατα ενα μεγαλο ποσοστο εκτυπωτες και σκανερς, αλλά οχι και 99%

Εντιτ: Τωρα που ειδα το video του Κολντρού, ακριβως αυτο σου ειχα προτεινει να κανεις. Απλως δεν ήξερα τι virtualisation software δουλευει σε windows. Αφου το virtualbox δουλευει ειναι οκ. Εγω βεβαια μπορει να μην χρησιμοποιουσα ubuntu linux γιατι ειναι καπως μεγαλη διανομη και θα αργει να φορτωσει, ισως εψαχνα καποια μικροτερη, αλλά η ubuntu ειναι καλη για αρχαριους.
0 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 25 Μαρ 2015, 21:50

Χαοτικός έγραψε:Όποτε έρθει η συγκυρία εδώ θα είμαστε να σου πούμε όσοι μπορούμε.

Α ευχαριστώ.
Πάντως εντάξει σαν εναλλακτική μου άρεσε το όλο κόνσεπτ. Για αυτό και μου αρέσει να ρωτάω σε φόρουμ τέτοια θέματα γιατί πάντα μαθαίνω κάτι που δεν ξέρω.
Εικονικό περιβάλλον...γαμάτο.

libre έγραψε:
impostor έγραψε:αλλά αυτό που μου τόνισε κυρίως είναι αυτό που είπε και ο libre. Ότι το λίνουξ κατά 99% δεν θα μου αναγνωρίσει το σκάνερ.

Εγινε παρανόηση. Αυτο που ειπα ειναι:
Να επισημανω οτι ενα λινουξ δεν αναγνωριζει κατά 99% το σκανερ.

Αυτο σημαινει οτι οι διανομες λινουξ αναγνωριζουν κατα ενα μεγαλο ποσοστο εκτυπωτες και σκανερς, αλλά οχι και 99%

Α σόρι δεν το κατάλαβα έτσι.
0 .

Άβαταρ μέλους
Kauldron
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό Kauldron » 25 Μαρ 2015, 22:22

impostor έγραψε:
Kauldron έγραψε:Αυτό βοηθάει?

Ξέρεις τι βοηθάει χελώνε αυτή τη στιγμή; Να ανοίξω το παράθυρο και να το πετάξω έξω.

Πλάκα κάνω. Ναι βοηθάει πολύ. Το είδα όλο το βίντεο. Μάλιστα προτείνει και συγκεκριμένο virtual machine που με γλιτώνει από κόπο ψαξίματος.
Αν αποφασίσω να το κάνω τελικά έτσι, θα το ξαναδώ ακόμα πιο προσεκτικά το βίντεο να τα κάνω όλα βήμα βήμα. Έχει πολύ πράμα να κάνεις τελικά. Δε φαίνεται κάτι τραγικά δύσκολο αλλά θέλει κάποια προσοχή αν το κάνει κάποιος πρώτη φορά.

Πάντως, το drawback είναι ότι κάθε φορά που θέλω να σκαννάρω ένα έγγραφο, θα πρέπει να κάνω όλη αυτή τη διαδικασία;

Χαοτικός έγραψε:
impostor έγραψε:

Τι να σου πω ρε χαοτικέ; Μόνο αν το δοκιμάσω θα διαπιστώσουμε τι γίνεται.
Για να το πετύχω όλο αυτό θα πρέπει να βρεθώ σε κατάσταση απόλυτης συγκέντρωσης και ηρεμίας μην κάνω καμιά μαλακία.

Εικόνα

Οχι βρε, το πρώτο βήμα, τουλάχιστον που λέει install virtual machine, δεν χρειάζεται αυτό μια φορά το κάνεις και τέρμα. Τουλάχιστον έτσι ξέρω εγώ.
0 .

Άβαταρ μέλους
Kauldron
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό Kauldron » 28 Μάιος 2015, 20:20

Το δικό μου λειτούργησε μ' αυτό:

http://www.driverscape.com/download/hp-scanjet-3970
0 .

Επιστροφή σε “Πληροφορική”