Ξεκίνησα με την C τελικά.
Πάντως από αυτά που διάβαζα τα είχα τελείως αλλιώς στο μυαλό μου,ότι πρώτα ξεκινάς με κάποια Scripting language python,ruby,perl
ξέρω γω και μετά άμα το έχεις πας και παραπάνω.Σαν ενδιάμεσο στάδιο δυσκολίας σε αυτές και την c,c++ φανταζόμουν την java.
Γλώσσες προγραμματισμού
-
Freisinniger
- Maître des anions

Re: Γλώσσες προγραμματισμού
οχι για να πάρεις μια ιδέα το πως λειτουργούν οι γλώσσες προγραμματισμού πρέπει να ξεκινήσεις από μια αρχική, την εξέλιξη όλων αυτών ξεκινάει από την C
0 .
Was mich anbelangt, geht es dich nicht an
Aber hoff doch mal, die Geistererscheinung ab und an.

-
ВладимирВладимирович
- Supreme poster

Ασε βρε φιλε, δεν θα γραφει διδακτορικο, απλα θελει να μαθει coding.
Με την λογικη σου ο αρχαριος πρεπει να αρχιζει απο asm
Με την λογικη σου ο αρχαριος πρεπει να αρχιζει απο asm

0 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ
-
Freisinniger
- Maître des anions

αυτό δεν ξέρεις και τι θέλει να κάνει, μπορεί να είναι χομπίστας, αλλά γενικά καλά είναι έτσι να ξεκινήσεις παρά ότι να ναι
0 .

-
ВладимирВладимирович
- Supreme poster

Εγω θα του συμβουλευα να αρχιζει απο sh scripts, ειναι πιο ανθρωπρινο, και αν του αρεσει τοτε να συνεχιζει με python και μονο οταν (και αν) την καταφερνει τοτε να κατεβαινει στο c.
0 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ
-
Διάδοχος
- Danchō

Ar_tel_quessir έγραψε:Ξεκίνησα με την C τελικά.
Πάντως από αυτά που διάβαζα τα είχα τελείως αλλιώς στο μυαλό μου,ότι πρώτα ξεκινάς με κάποια Scripting language python,ruby,perl
ξέρω γω και μετά άμα το έχεις πας και παραπάνω.Σαν ενδιάμεσο στάδιο δυσκολίας σε αυτές και την c,c++ φανταζόμουν την java.
H Java (όπως και η παρόμοια C#) έχει το θετικό ότι μπορείς να την μάθεις σχετικά γρήγορα και έχει πολλά έτοιμα πράγματα με αποτέλεσμα την υψηλή παραγωγικότητα για τις περισσότερες εφαρμογές. Βέβαια δεν έχει τον απόλυτο έλεγχο και ταχύτητα της C++ και της C. οπότε αποκλείεται σε άλλες.
Η C είναι δύστροπη γλώσσα για απλοϊκούς εγκεφάλους, αλλά η γνώση της ως βάση εγγυάται την απόλυτη γαμαοκαιδερνοσύνη μετέπειτα.
Όμως, η ιδανική all around λύση είναι η Python. Άπειρα tutorials και βιβλία, εύκολη σύνταξη και αναγνωσιμότητα, μπορεί να κάνει απο web εφαρμογές μέχρι embedded, είναι ακαδημαϊκή γλώσσα, δλδ έχει πανίσχυρες βιβλιοθήκες μαθηματικών, κ.α. Στα αρνητικά ότι τρέχει με interpreter.
0 .
«Και η κουτσή Μαρία είναι εθνικιστές. Δηλαδή σε αυτό το επίπεδο; Εμείς είμαστε όλος ο πλανήτης!»
«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»
«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»
-
Freisinniger
- Maître des anions

την C θα την μάθει επιφανειακά για το πως λειτουργούν γενικότερα αρκετές γλώσσες μια και πολλές είναι εξέλιξη αυτής.
0 .

-
Adminović
- Sloboda Narodu

Εγώ τελευταία έχω αρχίσει και ασχολούμαι με java.
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!
Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα.
Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα.

-
Freisinniger
- Maître des anions

γλώσσες που δεν τις χρησιμοποιείς καθημερινά απλά θα τις ξεχάσεις, γι αυτό πάρε μια ιδέα πως λειτουργούν με την σειρά που έδωσα και μετά επιλέγεις μια μόνιμη γλώσσα που θα χρησιμοποιείς για τις ανάγκες σου.
0 .

-
Διάδοχος
- Danchō

Admin έγραψε:Εγώ τελευταία έχω αρχίσει και ασχολούμαι με java.
Άρχισα να το μετανιώνω που ασχολήθηκα με C# και όχι με Java

0 .
«Και η κουτσή Μαρία είναι εθνικιστές. Δηλαδή σε αυτό το επίπεδο; Εμείς είμαστε όλος ο πλανήτης!»