ΑΝΑΤΕΛΛΕΙ Ο ΑΙΩΝΑΣ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ
-
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
- Βαλκάνιος Κούρος

ΑΝΑΤΕΛΛΕΙ Ο ΑΙΩΝΑΣ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ
[fbvideo]https://www.facebook.com/kyriakosmitsotakis/videos/10155511322962725/[/fbvideo]
0 .
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
-
Ίφιδα
- Rookie poster

Re: ΑΝΑΤΕΛΛΕΙ Ο ΑΙΩΝΑΣ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ
Καρικατούρα ρε συ, με το πρώτο πλάνο λύνεσαι στα γέλια. Μα πόση κατρακύλα πια; Θα δούμε και τον κούλη πρωθυπουργό

0 .
-
Πρετεντέρης
- Crazy poster

-
Nito
- Rookie poster

Στην αρχικη σελιδα ο τιτλος φαινεται: "ΑΝΑΤΕΛΛΕΙ Ο ΑΙΩΝΑΣ ΤΟΥ ΚΟ…" και νομιζα οτι μιλουσε για τον κομμουνισμο. 

0 .
-
sys3x
- Rookie poster

-
Ελληγεννής
- Rookie poster

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε:[fbvideo]https://www.facebook.com/kyriakosmitsotakis/videos/10155511322962725/[/fbvideo]
Πολλές γενικότητες για νόμους και φόρους ακούω, που τις ακούω εδώ και 30 χρόνια. Κάτι ξεκάθαρο και συγκεκριμένο έχει στην ατζέντα του; Έχει τρέξει τους αριθμούς ή απλά πετάει έτσι ποσοστά; Κι εγώ θέλω μικρότερη φορολόγηση και επενδύσεις, αλλά πολλά "I think" ακούω και κανένα μοντέλο, καμμιά μελέτη. Στα "I think" θα βασιστούμε πάλι;
1 .
-
Echelon
- Crazy poster

Ελληγεννής έγραψε: Στα "I think" θα βασιστούμε πάλι;
Ζάππειο Νο.1234
0 .
«Προφανείς και μεγάλες ευθύνες» της κυβέρνησης του Κώστα Καραμανλή για την «φάκα του μνημονίου» απέδωσε ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, κατά τη συνέντευξή του στο Open.
Ερωτηθείς από την Έλλη Στάη για τις ευθύνες των δύο κυβερνήσεων εις ότι αφορά την είσοδο στα μνημονία, ο κ. Τσίπρας σχολίασε ότι η μεν κυβέρνηση Καραμανλή «μας έβαλε στη φάκα, όμως οι χειρισμοί που έγιναν στη συνέχεια δεν ήταν οι κατάλληλοι για να μας βγάλουν από τη φάκα».
«Είναι διαφορετικές οι ευθύνες αλλά εξίσου μεγάλες» ανέφερε ο κ. Τσίπρας.
Ερωτηθείς από την Έλλη Στάη για τις ευθύνες των δύο κυβερνήσεων εις ότι αφορά την είσοδο στα μνημονία, ο κ. Τσίπρας σχολίασε ότι η μεν κυβέρνηση Καραμανλή «μας έβαλε στη φάκα, όμως οι χειρισμοί που έγιναν στη συνέχεια δεν ήταν οι κατάλληλοι για να μας βγάλουν από τη φάκα».
«Είναι διαφορετικές οι ευθύνες αλλά εξίσου μεγάλες» ανέφερε ο κ. Τσίπρας.
-
ΒΟΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΣ
- Basic poster

Είμαι περίεργος να δω τη στάση που θα ακολουθήσει η ΝΔ στα εθνικά θέματα. Θα επιστρέψει στην μπακογιαννέικη συριζοειδή, ή θα συνεχίσει την ευθυγράμμιση με τη σαμαρική;
0 .
-
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
- Βαλκάνιος Κούρος

Ίφιδα έγραψε::LoL: Καρικατούρα ρε συ, με το πρώτο πλάνο λύνεσαι στα γέλια.
Μα πόση κατρακύλα πια; Θα δούμε και τον κούλη πρωθυπουργό
Γιατί σε κομπλεξάρουν δύο τσαχπίνικα μάτια που σπινθηροβολούν ευφυΐα και θετική ενέργεια;
2 .
-
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
- Βαλκάνιος Κούρος

Ελληγεννής έγραψε:ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε:[fbvideo]https://www.facebook.com/kyriakosmitsotakis/videos/10155511322962725/[/fbvideo]
Πολλές γενικότητες για νόμους και φόρους ακούω, που τις ακούω εδώ και 30 χρόνια. Κάτι ξεκάθαρο και συγκεκριμένο έχει στην ατζέντα του; Έχει τρέξει τους αριθμούς ή απλά πετάει έτσι ποσοστά; Κι εγώ θέλω μικρότερη φορολόγηση και επενδύσεις, αλλά πολλά "I think" ακούω και κανένα μοντέλο, καμμιά μελέτη. Στα "I think" θα βασιστούμε πάλι;
Τί εψήφισες στο δημοψήφισμα για να ξέρω πώς να σου απαντήσω
0 .