Πως σας φαινεται αυτος για αρχηγος μιας σοβαρης δεξας

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
exomotis
Chiprleader
Chiprleader

Πως σας φαινεται αυτος για αρχηγος μιας σοβαρης δεξας

Δημοσίευσηαπό exomotis » 02 Μαρ 2015, 17:58

Επειδη θεωρω οτι πρεπει να υπρχει πραγματι μια συγκροτημενη αντιπολιτευση σε ενα φιλελευθερολαικο σχημα και μοντελλο.
Επειδη ειναι επικινδυνο να σαρωσει ανεπιστρεπτα ο Αλεξης ,τους παντες και τα παντα σε εκλογες που μπορει αυτος ο μη ελεγξιμος ηγετης να κανει.
Επειδη νοιωθω σαν ανθρωπος λυπη και οικτο βλεποντας ανεμοδαρμενους οπαδους που λιγοστευουν επικινδυνα, ενω θα επρεπε οι πλεον στιβαροι απο αυτους στον θεωρητικο λογο να αντιμετωπιζουν ακομα οπως μπορουν την καταιγιδα που αποκαλουν Αλεξη.
Θλω να συνδραμω σοβαρα στην ευρεση ενος νεου σχετικα ανθρωπου, με ικανοτητες μακρυα απο ενα ηλιθιο μισσαλοδοξο λογο που υπαρχει δυστυχως απο μια ξεπερασμενη σημερινη ηγεσια, που τιποτα δεν καταλαβε απο την πορτα που εφαγε στο κεφαλι.
Πως λοιπον βλεπετε τον Γιαννο?
Αυτον ε οχι τον αλλο.

http://www.helex.gr/documents/10180/143 ... 60c803aebb
0 .

exomotis
Chiprleader
Chiprleader

Re: Πως σας φαινεται αυτος για αρχηγος μιας σοβαρης δεξας

Δημοσίευσηαπό exomotis » 02 Μαρ 2015, 18:07

Νεο λοιπον πολιτικο φορεα συστηνει ο φερελπις αυτος νεανιας που μεσα απο συζητησεις και προβληματισμους θα αναπτυξει ενα εντιμο και βατο προγραμμα ανασυγκροτισης της χωρας στην βαση , οπως εγραψα, μια φιλ και οχι νεοφιλ σταθερης θεωρητικης πλατφορμας που θα συνδιαζει και τον λαικο παραγοντα που αποτελουσε την τεραστια αστειρευτη δυναμη και του λαικου Ηγετη Κ Καραμανλη νεωτερου και πρεσβυτερου.

Ετσι τακτικα πολιτισμενα πρεπει σιγα σιγα η πολυπαθη αυτη παραταξη που τοσο υπεφερε απο την αμυαλοσυνη αρχηγων της να βρει σιγα σιγα τον δρομο της για το καλο της πατριδας του εθνους και το ξεπερασμα της κρισης συνεργαζομενη σε ευρωπαικα πλαισια με μια αλλη γλωσσα και οπτικη με την σημερινη κυβερνηση αφηνοντας κατα μερο μικροπρεπεις αντιδρασεις με βερμπαλισμους λεξεων ανευ σημασιας.
Αλλωστε πολλα περιθωρια η μεγαλη λακιια δεξα παραταξη δεν εχει.

http://www.larissanet.gr/2015/02/27/sys ... ammatidis/
0 .

exomotis
Chiprleader
Chiprleader

Δημοσίευσηαπό exomotis » 02 Μαρ 2015, 18:12

Για τους φιλους μου τους Νεοδημοκρατες το γραφω.
Να ειστε σιγουροι οτι νεο ηθος και υφος θα υπαρξει, σε μια προσπαθεια προσεγγισης για το καλο της πατριδος, εαν ανθρωποι σαν τον Λαρισσαιο αυτον, γεννουν γεφυρα για την αναπτυξη ενος πολιτισμενου διαλογου.
Οικογενειαρχης , νοικοκυραιος, με αριστας σχεσεις με ΗΠΑ .....κλπ κλπ.

Αντε γραφτε κατι, θετε να υπαρξει μια σοβαρη παραταξη με μοντερνο ηγετη?
0 .

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 02 Μαρ 2015, 18:25

exomotis έγραψε:
η πολυπαθη αυτη παραταξη που τοσο υπεφερε απο την αμυαλοσυνη αρχηγων της να βρει σιγα σιγα τον δρομο της για το καλο της πατριδας του εθνους

:LoL:

γιατι τους δουλευεις ετσι;

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

exomotis
Chiprleader
Chiprleader

Δημοσίευσηαπό exomotis » 02 Μαρ 2015, 18:36

Ρε Αριστο ναι μου περνα κατ αρχας απο το μυαλο.
Εκει ομως που το γραφω παρασυρομαι απο τον οιστρο μου γιατι βλεπω οτι ισως εχω και δικιο.

Δεν εχω ο κακομοιρος?
0 .

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 02 Μαρ 2015, 18:53

exomotis έγραψε:Ρε Αριστο ναι μου περνα κατ αρχας απο το μυαλο.
Εκει ομως που το γραφω παρασυρομαι απο τον οιστρο μου γιατι βλεπω οτι ισως εχω και δικιο.

Δεν εχω ο κακομοιρος?

εχει πολλες αμαρτιες αυτη η παραταξη και της αξιζει μετα απο μια τραγικη μεταπολιτευση να εχει την τυχη του Πασοκ...

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

exomotis
Chiprleader
Chiprleader

Δημοσίευσηαπό exomotis » 02 Μαρ 2015, 18:54

Ενταξει , αυτο ειναι κακια που δεν συναδει με την φυσικη μας ανωτεροτητα.

Την αφηνουμε σε υπανθρωπους στυλ Γεωργιαδη.
0 .

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”