Τί έγινε ρε παιδιά;

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
ΠΗΞΤΕ
Adonis Fan Club
Adonis Fan Club

Τί έγινε ρε παιδιά;

Δημοσίευσηαπό ΠΗΞΤΕ » 28 Φεβ 2015, 22:45

http://www.europarl.europa.eu/meps/en/1 ... story.html

01.07.2014 / 06.01.2015 : Independent Greeks (Greece)
07.01.2015 ... : Independent (Greece)

Και δε βγήκε ανακοίνωση, δε σχολιάστηκε από κανένα μέσο, τίποτα. Βέβαια η αλήθεια είναι ότι ο Μαριάς τα είχε ψιλοχοντροσπάσει με τους ανέλ, τους την έλεγε για μνημονιακές κωλοτούμπες, διατυμπάνιζε πως εξελέγη με το κίνημα που συγχωνεύτηκε τελικά με τους ανέλ και όχι με τους ανέλ καθαυτούς. Πρόσφατα μάλιστα κατηγορούσε με πάρα πολύ σωστά και σοβαρά επιχειρήματα τη συγκυβέρνηση για τη συμφωνία-προδοσία που υπέγραψε, και από ό,τι φαίνεται του πρόσφερε επιπρόσθετη ευελιξία ότι δεν ανήκει πλέον στο κόμμα του Καμμένου. Έχει πλάκα πάντως πως οι ανέλ κάπως έτσι κατέληξαν να μην έχουν εκπρόσωπο στο ευρωκοινοβούλιο ενώ το μισοπεθαμένο και διχασμένο λόγω γαπ πασόκ να έχει δύο. Προβλέπω πάντως ότι όπως ο Χουντής κάποτε εκεί μέσα την πενταετία 2009-2014 αποτελούσε τη διαμαρτυρόμενη φωνή του αντιμνημονίου που τότε ήταν πνιγμένη, ανέκφραστη από το λαό επί γαπ τουλάχιστον, το άτομο που έκανε την εξαίρεση, έτσι και ο Μαριάς να αναλάβει έναν ανάλογο ρόλο ύστερα από την προδοσία των πρώην αντιμνημονιακών κομμάτων και να σηματοδοτήσει μια μετάβαση σε μια δεύτερη μνημονιακή εποχή με μικρούς σχηματισμούς να αναδεικνύονται σε πρωταγωνιστές των πολιτικών εξελίξεων και το νέο αντιμνημόνιο να ανασύρεται θριαμβευτικά, να ανασταίνεται από τις στάχτες του. Θα προσχωρήσει άραγε κάπου (εγώ θα πόνταρα σε Δημαρά ή Καζάκη) ή θα μείνει ένας αλλά λέων;
0 .
Με του Κυριάκαρου το λιλί
θα τους αλλάξουμε την ψυχή

Άβαταρ μέλους
Green Dragon
Crazy poster
Crazy poster

Re: Τί έγινε ρε παιδιά;

Δημοσίευσηαπό Green Dragon » 01 Μαρ 2015, 09:46

Αν υπάρξει επόμενο αντιμνημόνιο, μόνο σαν δραχμολάγνο θα μπορέσει ν' αναδειχτεί. Ο Μαριάς απ' όσο ξέρω είναι ευρωπαϊστής, μιλά και αυτός για την ουτοπία μιας άλλης Ευρώπης.
0 .
Οι πληρωμένοι μπαίνουν στην ignore list γιατί δεν έχει νόημα να διαβάζω τις απόψεις τους αφού στην πραγματικότητα δεν πρόκειται για απόψεις αλλά οδηγίες. Το αυτό και για τον διάλογο με τέτοιους λογαριασμούς.

Άβαταρ μέλους
ΠΗΞΤΕ
Adonis Fan Club
Adonis Fan Club

Re: Τί έγινε ρε παιδιά;

Δημοσίευσηαπό ΠΗΞΤΕ » 01 Μαρ 2015, 12:45

Green Dragon έγραψε:Αν υπάρξει επόμενο αντιμνημόνιο, μόνο σαν δραχμολάγνο θα μπορέσει ν' αναδειχτεί. Ο Μαριάς απ' όσο ξέρω είναι ευρωπαϊστής, μιλά και αυτός για την ουτοπία μιας άλλης Ευρώπης.

Κι εγώ πιστεύω ότι όσο προχωρούν οι εξελίξεις, τόσο θα ωριμάζει το περιβάλλον εντός για να σπάσει το ταμπού της δραχμής ως λύτρωση. Πιστεύω ότι αν εν τέλει ο Μαριάς ενταχθεί κάπου αλλού, θα ακολουθήσει το συγκεκριμένο ρεύμα. Οι δύο επιλογές που κατέγραψα είναι εν δυνάμει κόμματα της δραχμής σε βάθος χρόνου, ειδικά το ΕΠΑΜ.
0 .
Με του Κυριάκαρου το λιλί
θα τους αλλάξουμε την ψυχή

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”