Ευχαριστώ αγαπητέ μου ΠΗΞΤΕ.
Το μπανάρισμά μου υπόψη, συμπτωματικά ήρθε 2 μέρες πριν σκάσει η υπόθεση Χαϊκάλη, ως εκ τούτου, δεν μπόρεσα να εκφράσω γνώμη, αλλά και επειδή δεν θέλω να κάνω views στο φορουμάκι του κολοκύθα, δεν μπήκα να γελάσω με τους μνή και τη θλιβερή απόπειρα damage control τους.
Το οτι ο Βαρβάτος αντέδρασε όπως περιγράφεις, αποτελεί πραγματική έκπληξη.
Αυτό που δεν με εκπλήσσει είναι οτι ο Σαμ προφανώς έκανε αυτά που έκανε. Μιλάμε για έναν άνθρωπο που λειτουργούσε μ' αυτόν τον τρόπο από πολύ παλιά (ήδη από το 1993 με την υπόθεση Συμπηλίδη). Τώρα που είναι κυβέρνηση και προφανώς έχει πρόσβαση σε πολύ περισσότερους πόρους κλπ, και πολύ λιγώτερο έλεγχο, είναι προφανές οτι θα συνέχιζε.
Καμία έκπληξη επίσης που "ο ψηλός, ο Παναθηναϊκάκιας" έκλεισε άρον άρον την υπόθεση.
Για να σου πώ την αλήθεια, περίμενα οτι τα κανάλια τους θα έκαναν γαργάρα την υπόθεση, όπως έκαναν και την καινούργια αποκάλυψη Κασιδιάρη, αλλά στην περίπτωση αυτή φαίνεται πως ακολούθησαν διαφορετική τακτική απ' αυτήν με την αποκάλυψη του Κασιδιάρη.
Αντί δηλαδή να σιωπήσουν τελείως, επιχείρησαν να διακωμωδήσουν την υπόθεση, και να βγάζουν "διαρροές" οτι δήθεν ήταν μονταρισμένο το βίντεο (διαψεύστηκε), ή οτι ήταν όλο το θέμα στημένο από τους ΑΝΕΛ (επίσης διαψεύστηκε).
Νομίζω οτι πλέον ο Σαμ έχει πιαστεί για τρίτη συνεχόμενη φορά (μια με το βίντεο Μπαλτάκου, μια με την ηχογράφηση για τον Ψηλό τον Παναθηναϊκάκια, και μια με την υπόθεση αυτή) με την κατσίκα στην πλάτη, και θα δούμε αν ισχύει τελικά η ρήση του Καραμανλή οτι οι πρωθυπουργοί δεν μπαίνουν φυλακή.