«Εγώ θεωρώ ότι ίσως όχι ο κύριος Τσίπρας , ίσως όχι ο κύριος Βαρουφάκης , πού είναι βαθιά νυχτωμένος και δεν καταλαβαίνει και σε τι παιχνίδια έχει μπλέξει ίσως, αλλά πιστεύω, ότι μέσα στο ΣΥΡΙΖΑ υπάρχουν δυνάμεις, οι οποίες θρησκεύονται περί την έννοια της Επαναστάσεως.
» Αυτοί είναι τζιχαντιστές. Αυτοί δεν θέλουν να κερδίσουν. Θέλουν να χάσουν. Εγώ πιστεύω, ότι θέλουν να ηττηθούν. Εγώ δεν ξέρω αν είναι κυρίαρχη τάση, αλλά ότι υπάρχει η τάση αυτή, έχει ισχυρά ερείσματα, είναι τζιχαντιστές, είναι θρησκευόμενοι άνθρωποι. Η παράδοση της ελληνικής αριστεράς είναι η ήττα, το κλάμα και ο Ιαπετός και αυτοί θέλουν να συνεχίσουν έτσι. Εδώ πήρε 36% ένα συνονθύλευμα.
ΔΩΣΕ ΠΟΝΟ ΘΟΔΩΡΑ!
-
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
- Βαλκάνιος Κούρος

-
exomotis
- Chiprleader

-
mitsokollias
Re: ΔΩΣΕ ΠΟΝΟ ΘΟΔΩΡΑ!
Πάει να πει ότι είχε παίξει για πρόεδρος το Ντοράκι και απογοητεύτηκε. Μάλλον τελειώσαμε με αυτά τα άτομα και είναι κάτι.
0 .
-
Kauldron
- Supreme poster

O μέγιστος βλάκας Θοδωράκης, προσπαθεί να μην εξαερωθεί πολιτικά κάνοντας καμιά δήλωση για να δικαιολογεί την ύπαρξή του.
Τα όρθια βόδια, τα βλακόμετρα που τον ψήφισαν προφανώς ήδη έχουν αρχίσει να τον εγκαταλείπουν.
Τα όρθια βόδια, τα βλακόμετρα που τον ψήφισαν προφανώς ήδη έχουν αρχίσει να τον εγκαταλείπουν.
0 .
"ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΖΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ"
Πρωτοσέλιδο "Ριζοσπάστη" 19 Σεπτεμβρίου 1932.
Κομμουνιστικός πατριωτιΖμός.
Πρωτοσέλιδο "Ριζοσπάστη" 19 Σεπτεμβρίου 1932.
Κομμουνιστικός πατριωτιΖμός.
-
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
- Βαλκάνιος Κούρος

Και για την ταμπακιέρα; Τουμπέκα ε; 

0 .
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
-
exomotis
- Chiprleader

-