Από ενεργό πολιτικό της Κύπρου μου ήρθε μια είδηση ότι ο Τσίπρας θα θέσει θέμα δημιουργίας Ευρω-στρατού που θα ελέγχει προστατεύει όλα τα σύνορα της Ε.Ε.
Είναι μια πολύ έξυπνη κίνηση.
Έχει ήδη βρεί απρόσμενους συμμάχους σε αυτό , Πολωνία ,Κύπρο, Μάλτα ,Ιταλία ,Γαλλία .
Σε αυτή την περίπτωση από τον προϋπολογισμό άμυνας θα απελευθερωθούν πολλά κονδύλια και παράλληλα το προσφυγικό σταματάει να είναι μόνο δικός μας πονοκέφαλος.
Περιμένω να δώ εξελίξεις.
Σας φέρνω είδηση.
-
Μάντης
- Basic poster

Σας φέρνω είδηση.
0 .
Απαγορεύεται η μερική,ή η ολική αναδημοσίευση ,δημοσίευσης μου πέραν του Ελεύθερου Ελληνικού Φόρουμ χωρίς την συγκατάθεση μου με γραπτό μήνυμα.
-
Freisinniger
- Maître des anions

Re: Σας φέρνω είδηση.
Μάντης έγραψε:Από ενεργό πολιτικό της Κύπρου μου ήρθε μια είδηση ότι ο Τσίπρας θα θέσει θέμα δημιουργίας Ευρω-στρατού που θα ελέγχει προστατεύει όλα τα σύνορα της Ε.Ε.
Έχει ήδη βρεί απρόσμενους συμμάχους σε αυτό , Πολωνία ,Κύπρο, Μάλτα ,Ιταλία ,Γαλλία .
Σε αυτή την περίπτωση από τον προϋπολογισμό άμυνας θα απελευθερωθούν πολλά κονδύλια και παράλληλα το προσφυγικό σταματάει να είναι μόνο δικός μας πονοκέφαλος.
Είχε τεθεί και παλαιότερα δεν ξέρω γιατί δεν προχώρησε, πάντως προχωράει η Αμερικανοποίηση της Ευρώπης μέσω Τσίπρα με αυτή την κίνηση
0 .
Was mich anbelangt, geht es dich nicht an
Aber hoff doch mal, die Geistererscheinung ab und an.

-
Στύγιος
Α καλά εντάξει, και το ΝΑΤΟ , η Σένγκεν, η Φρόντεξ και τα λοιπά συμπράγκαλα δηλαδή ..απέτυχαν;
Κι ο Ευρωστρατός θα πετύχει ; Καλός μαλάκας κι ο Τσίπρας
Κι ο Ευρωστρατός θα πετύχει ; Καλός μαλάκας κι ο Τσίπρας
0 .
-
Freisinniger
- Maître des anions

Το Νατο συμπεριλαβμάνει και χώρες εκτός ΕΕ, τι σχέση έχει αυτό; Η φρόντεξ είναι ιδιωτική εταιρία νομίζω και η Σένγκεν είναι μια συνθήκη.
0 .

-
Στύγιος
Και τα 3 εμπλεκόμενα ήδη είναι εμμέσως ή αμέσως και το αποτέλεσμα το βλέπουμε. Αλήθεια ο "αόριστος και να δούμε" ευρωστρατός της μαλακίας εμπνεύσεως τσίπρα θα φέρει καλύτερο αποτέλεσμα;
ΣΣ: άκου ευρωστρατός ο ΜΑΛΑΚΑΣ,μολονότι αριστερός ένα γμ....δι το έριξα απόψε ως έφεδρος αξιωματικός

ΣΣ: άκου ευρωστρατός ο ΜΑΛΑΚΑΣ,μολονότι αριστερός ένα γμ....δι το έριξα απόψε ως έφεδρος αξιωματικός

0 .
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

-
Freisinniger
- Maître des anions

Σιγά μην είναι του Τσίπρα απλώς μια παλιά συζήτηση και τώρα την ξαναφέρνει στο προσκήνιο γιατί τον στρίμωξαν, αν και δεν την βλέπω άσχημη σαν ιδέα, γιατί θα προχωρήσει και η ενοποίηση της ευρώπης, βέβαια αυτό όταν σου ζητήσουν να πάνε έλληνες φαντάροι να φυλάνε πχ στην Πολωνία ή στην Λετονία η ακόμη και στην Φιλανδία τα σύνορα.
0 .

-
Μάντης
- Basic poster

Την βλέπω καλή σαν κίνηση.
Αλλά να το έχουν οργανώσει σωστά το πράμα και να έχει αποτέλεσμα όχι απλά να την κάνουν για εγχώρια κατανάλωση.
Ελπίζω να το κάνουν μεθοδικά και σωστά.
Αλλά να το έχουν οργανώσει σωστά το πράμα και να έχει αποτέλεσμα όχι απλά να την κάνουν για εγχώρια κατανάλωση.
Ελπίζω να το κάνουν μεθοδικά και σωστά.
0 .
Απαγορεύεται η μερική,ή η ολική αναδημοσίευση ,δημοσίευσης μου πέραν του Ελεύθερου Ελληνικού Φόρουμ χωρίς την συγκατάθεση μου με γραπτό μήνυμα.
-
Εθνικοκοινωνιστης
- Extreme poster

Metranion έγραψε:Μάντης έγραψε:Από ενεργό πολιτικό της Κύπρου μου ήρθε μια είδηση ότι ο Τσίπρας θα θέσει θέμα δημιουργίας Ευρω-στρατού που θα ελέγχει προστατεύει όλα τα σύνορα της Ε.Ε.
Είχε τεθεί και παλαιότερα δεν ξέρω γιατί δεν προχώρησε, πάντως προχωράει η Αμερικανοποίηση της Ευρώπης μέσω Τσίπρα με αυτή την κίνηση
λες στο πλαισιο της αμερικανοποιησης να εντασσεται και η κινηση για ενα μονο ταμειο ασφαλισης? (κατεξοχην νεοφιλ μετρο).
0 .