exomotis έγραψε:Για κοιτα που αυτη η εταιρεια που ειχε πετυχει τα αποτελεσματα του Σεπτεμβρη, και του ναι και οχι περιπου στο ποσοστο που ειχε δωσει, εχει αλλη δημοσκοπηση απο αυτες των καναλαρχων.
Περιεργο να πεφτει τοσο η ΝΔ του Κυργιακου, εδω αλλα λενε και χοροπηδανε μαλιστα σαν μογγολα στο Δαφνι μερικα φυντανια.
ΦΑΑΑΑΑΠΠΠΠΠΠΠ..........ΦΟΥΟΥΟΥΠΠΠΠΠΠΠΠ
http://left.gr/news/dimoskopisi-toy-bri ... nti-tis-ndΜα τι γινεται, τιποτα δεν αλλαξε?

Κοίτα ο κόσμος ξέρει ακριβώς τι γίνετε.
Αυτοί που δανείστηκαν , έκλεψαν , διέφθειραν ,κατέστρεψαν την χώρα πράγματι κατάφεραν και εγκλώβισαν τον Συριζα και την χώρα.
Όλοι ξέρουμε πώς.
Εκτός όμως από τις δεσμεύσεις στους δανειστές τα μνημόνια τα άδεια ταμεία συνέχισαν τις μεθοδεύσεις τους και μετά που έχασαν τις εκλογές.
Ο Σαμαράς με το ΕΛΚ , το ΠΑΣΟΚ με το Σαρκοζί και το άνοιγμα δήθεν στην αριστερά (δημαρ) .
Έτσι όπως φαίνεται και από όλο το παρασκήνιο που έβγαλε ο Βαρουφάκης πράγματι ήτανε ανάμεσα στον γκρεμό και στο ρέμα.
Πάμε τώρα , οι επιλογές που είχε ο κόσμος ήτανε ανάμεσα στους επιτήδειους προδότες ή τον στρυμωγμένο πλην όμως τίμιο.
Επέλεξε για δεύτερη φορά τον τίμιο ξέροντας τι τον περιμένει.
Ο ίδιος ο πρωθυπουργός δηλώνει ότι εφαρμόζει μέτρα που δεν πιστεύει σε αυτά αλλά είναι υποχρεωμένος λόγο δεσμεύσεων.
Τα στελέχη του Συριζα διαδηλώνουν μαζί με τον κόσμο.
Αυτά όλα γίνονται στην πραγματικότητα και τα ποσοστά του Σύριζα είναι τσιμενταρισμένα.
Τώρα στην άλλη πλευρά έχουμε τους διαπλεκόμενους φασίστες προδότες με τα ΜΜΕ να προπαγανδίζουν από το πρωί μέχρι το βράδυ.Να στήνουν ρεπορτάζ και να κάνουν νόημα να χύθεί το γάλα κ.λ.π
Εγώ μιλώντας με τους φίλους μου οι περισσότεροι μου λένε ότι κλείνουν τις τηλεοράσεις.
Αυτή είναι η πραγματική κατάσταση και όχι αυτή που παρουσιάζουν τα Μητσοτακικά κανάλια.
Ο κόσμος δεν την πατάει ξανά και ας φτιάχνουν όσες δημοσκοπήσεις θέλουν.
Απαγορεύεται η μερική,ή η ολική αναδημοσίευση ,δημοσίευσης μου πέραν του Ελεύθερου Ελληνικού Φόρουμ χωρίς την συγκατάθεση μου με γραπτό μήνυμα.