Ανάλυση της πολιτικής ζωης του τόπου.

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
Μάντης
Basic poster
Basic poster

Ανάλυση της πολιτικής ζωης του τόπου.

Δημοσίευσηαπό Μάντης » 20 Ιαν 2016, 16:02

Ένας μοντέρνος ψυχίατρος αναλαμβάνει να θεραπεύσει ένα χρόνια καταθλιπτικό ασθενή που οι συνάδελφοι του, όχι μόνον δεν μπόρεσαν να βελτιώσουν έστω και λίγο την κατάσταση του , αντιθέτως από την πολλή εκμετάλλευση τον χειροτέρεψαν.
Από την πρώτη κιόλας συνεδρία ο γιατρός συστήνει στους συγγενείς να τον πηγαίνουν σε ένα ινστιτούτο μασάζ για ένα αισθησιακό μασάζ μία φορά την εβδομάδα.
Από τον πρώτο μήνα κιόλας ο ασθενής χώρισε την γυναίκα του , τα έφτιαξε με την κοπέλα που του έκανε μασάζ και ανακοίνωσαν μαζί τον γάμο τους.
Οι συνάδελφοι του γιατρού ζήτησαν να επέμβει ο ιατρικός σύλλογος για την αντισυμβατική θεραπεία που έδωσε και να τον διαγράψουν η τέως γυναίκα του ασθενή ωρυότανε στα κανάλια πόσο αγαπούσε τον άντρα της , τον ήθελε πίσω και φώναζε τον γιατρό κομπογιαννίτη κ.λ.π.

Τελικά διέγραψαν τον γιατρό ό οποίος αποχωρώντας είπε σε συνέντευξη του .
Για μένα μετράει ότι ο ασθενής μου , μού έστειλε προσκλητήριο γάμου.
Αν η γυναίκα του τον αγαπάει όπως λέει θα έπρεπε να χαίρετε που είναι καλά.
Τώρα για τους συναδέλφους μου ένα είναι το σίγουρο ότι όλα άλλαξαν για αυτούς.
0 .
Απαγορεύεται η μερική,ή η ολική αναδημοσίευση ,δημοσίευσης μου πέραν του Ελεύθερου Ελληνικού Φόρουμ χωρίς την συγκατάθεση μου με γραπτό μήνυμα.

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Re: Ανάλυση της πολιτικής ζωης του τόπου.

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 20 Ιαν 2016, 16:07

Fail αναλογια.Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μου μοιαζει για ''μοντερνο ψυχιατρο'' αλλα για κομπογιαννιτη που σπουδασε στην Ρουμανια (sorry αν προσβαλλω καποιον),και η θεραπεια του αντι για αισθησιακο μασαζ,πιο πολυ για ηλεκτροσοκ μου κανει,οπως και των προηγουμενων δηλαδη.

Ακομα να αποδειξετε ολοι εσεις,ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ κανατε απο τους προηγουμενους.
0 .

Άβαταρ μέλους
Μάντης
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό Μάντης » 20 Ιαν 2016, 16:11

Εγώ πιστεύω, ελπίζω και το εύχομαι από καρδιάς , στο τέλος να το θυμόσαστε σαν αισθησιακό μασάζ , απλά ξεχάσατε τα ηλεκροσοκ των άλλων .
0 .
Απαγορεύεται η μερική,ή η ολική αναδημοσίευση ,δημοσίευσης μου πέραν του Ελεύθερου Ελληνικού Φόρουμ χωρίς την συγκατάθεση μου με γραπτό μήνυμα.

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 20 Ιαν 2016, 16:14

Και γιατι τα ηλεκτροσοκ των αλλων θα τα θυμομαστε σαν...ηλεκτροσοκ,ενω τα δικα σας σαν μασαζ? :rolleyes:
0 .

Άβαταρ μέλους
Μάντης
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό Μάντης » 20 Ιαν 2016, 16:19

Λαχουρένιος έγραψε:Και γιατι τα ηλεκτροσοκ των αλλων θα τα θυμομαστε σαν...ηλεκτροσοκ,ενω τα δικα σας σαν μασαζ? :rolleyes:

Γιατί απλά κάποιος θα αποδείξει με πράξη όχι μόνο θεωρητικά , ότι το τόξο που έμεινε για το κλείσιμο του κύκλου μπορεί να πάει από την άλλη πλευρά .

Έτσι θα ανοίξουν νέοι ορίζοντες.
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 20 Ιαν 2016, 16:31

Παλι λες πραγματα που δεν ανταποκρινονται στην πραγματικοτητα.

Μεχρι στιγμης,ο ΣΥΡΙΖΑ αφηνει στη θεση τους τα προηγουμενα μετρα που ψηφιστηκαν και περναει και αλλα στην ιδια κατευθυνση και φιλοσοφια.

Δεν υπαρχει ουτε μια ενδειξη οτι θα υπαρξει αλλαγη πορειας,και ουτε προκειται.
0 .

Άβαταρ μέλους
Μάντης
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό Μάντης » 20 Ιαν 2016, 16:36

Δεν είναι καθόλου τυχαία η επιλογή του ψευδώνυμου μου.
Προσπάθησε να αποκωδικοποιήσεις τον χρησμό και περίμενε εξελίξεις.
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 20 Ιαν 2016, 16:41

Επειδη εχει αποδειχθει οτι ειστε ειτε πολυ κακοι μαντεις,ειτε -το πιθανοτερο- αναισχυντοι ψευταραδες,δεν πρεπει να δωθει ουτε μια μερα χαριτος σε αυτην την κυβερνηση,που ηδη εχει διανυσει το 1/4 της θητειας της οπως και να χει.
0 .

Άβαταρ μέλους
Namrail
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Namrail » 20 Ιαν 2016, 17:28

Μάντης έγραψε:Ένας μοντέρνος ψυχίατρος αναλαμβάνει να θεραπεύσει ένα χρόνια καταθλιπτικό ασθενή που οι συνάδελφοι του, όχι μόνον δεν μπόρεσαν να βελτιώσουν έστω και λίγο την κατάσταση του , αντιθέτως από την πολλή εκμετάλλευση τον χειροτέρεψαν.
Από την πρώτη κιόλας συνεδρία ο γιατρός συστήνει στους συγγενείς να τον πηγαίνουν σε ένα ινστιτούτο μασάζ για ένα αισθησιακό μασάζ μία φορά την εβδομάδα.
Από τον πρώτο μήνα κιόλας ο ασθενής χώρισε την γυναίκα του , τα έφτιαξε με την κοπέλα που του έκανε μασάζ και ανακοίνωσαν μαζί τον γάμο τους.
Οι συνάδελφοι του γιατρού ζήτησαν να επέμβει ο ιατρικός σύλλογος για την αντισυμβατική θεραπεία που έδωσε και να τον διαγράψουν η τέως γυναίκα του ασθενή ωρυότανε στα κανάλια πόσο αγαπούσε τον άντρα της , τον ήθελε πίσω και φώναζε τον γιατρό κομπογιαννίτη κ.λ.π.

Τελικά διέγραψαν τον γιατρό ό οποίος αποχωρώντας είπε σε συνέντευξη του .
Για μένα μετράει ότι ο ασθενής μου , μού έστειλε προσκλητήριο γάμου.
Αν η γυναίκα του τον αγαπάει όπως λέει θα έπρεπε να χαίρετε που είναι καλά.
Τώρα για τους συναδέλφους μου ένα είναι το σίγουρο ότι όλα άλλαξαν για αυτούς.

Ντάξει είστε πολύ προκλητικοί πια. Έχετε σπάσει το πασοκόμετρο.
0 .

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”