Μιχελογιαννάκης για τα λείψανα.

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
Μάντης
Basic poster
Basic poster

Μιχελογιαννάκης για τα λείψανα.

Δημοσίευσηαπό Μάντης » 05 Δεκ 2015, 19:16

Καλεσμένος στην εκπομπή του Μπογδάνου ο κύριος Μιχελογιαννάκης τόλμησε να διαφωνήσει σαν επιστήμονας στο θέμα της καύσης των νεκρών και τόλμησε να πεί ότι σαν επιστήμονας έχει δεί την συμβολή των λειψάνων στην ιατρική.
Γεγονός που τον κάνει να έχει αντίθετη άποψη στο θέμα τις καύσης των νεκρών.

Φυσικά όλοι οι <<καλοθελητές>> πληκτρολόγοι διαστρέβλωσαν τα λόγια του .
Ανεξάρτητα αν είμαι υπέρ της ελεύθερης επιλογής του καθενός.
Είμαι υποχρεωμένος να συμφωνήσω με τον επιστήμονα , αρκετά εμβόλια και φάρμακα ανακαλύφθηκαν με την έρευνα των λειψάνων.
Τα λείψανα στην ιατρική έχουν βεβαιότατα θετική συμβολή.
Tο τι έχω διαβάσει από τα διάφορα παπαγαλάκια δεν λέγετε.
Άνθρωποι αγράμματοι , απαίδευτοι που το πιο πιθανόν να μην τέλειωσαν ούτε το λύκειο πληρώνονται απλά να συκοφαντούν όσους περισσότερους μπορούνε.
Για όλους αυτούς που προπαγανδίζουν και διαστρεβλώνουν τις δηλώσεις του , θα τους πώ.
Άξιοι υπάλληλοι , εις ανώτερα , άντε και με ένα ορθοπαιδικό πληκτρολόγιο.
0 .
Απαγορεύεται η μερική,ή η ολική αναδημοσίευση ,δημοσίευσης μου πέραν του Ελεύθερου Ελληνικού Φόρουμ χωρίς την συγκατάθεση μου με γραπτό μήνυμα.

Άβαταρ μέλους
Freisinniger
Maître des anions
Maître des anions

Re: Μιχελογιαννάκης για τα λείψανα.

Δημοσίευσηαπό Freisinniger » 05 Δεκ 2015, 19:22

Εντάξει είναι φανατικός χριστιανός, τι περίμενες να έλεγε; Και σιγά ο επιστήμονας, το σούργελο. Και τι ψεύτης, ότι η ασθένεια του ειτζ μεταδίδεται από το σάλιο, πόσο μαλάκας είναι ο άνθρωπος; Το ειτζ μεταδίδεται με το αίμα.
0 .
Was mich anbelangt, geht es dich nicht an
Aber hoff doch mal, die Geistererscheinung ab und an. :s_cool

Άβαταρ μέλους
Μάντης
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό Μάντης » 05 Δεκ 2015, 19:29

Metranion έγραψε:Εντάξει είναι φανατικός χριστιανός, τι περίμενες να έλεγε; Και σιγά ο επιστήμονας, το σούργελο. Και τι ψεύτης, ότι η ασθένεια του ειτζ μεταδίδεται από το σάλιο, πόσο μαλάκας είναι ο άνθρωπος; Το ειτζ μεταδίδεται με το αίμα.

Εγώ από αυτό το βιντεο το οποίο σχολιάσθηκε , διαστρεβλώθηκε κλ.π δεν άκουσα να λέει ότι είναι θαυματουργά τα λείψανα.
Λέει σαν επιστήμονας ,έχω δει την θετική συμβολή των λειψάνων στην ιατρική.
Για αυτό είμαι αντίθετος με την καύση.

Δεν μου αρέσει να διαστρεβλώνονται τα λόγια και οι απόψεις οποιουδήποτε.
Αυτό είναι λεκτικός φασισμός.

Αν θέλεις να σχολιάσουμε άλλες δηλώσεις του να μου βάλεις βίντεο και να το κάνω πολύ ευχαρίστως.

Αν εννοείς αυτό που λέει στο συγκεκριμένο βίντεο δεν το αναλύει καθόλου επιστημονικά το λέει μόνο από θρησκευτικής πλευράς.
0 .
Απαγορεύεται η μερική,ή η ολική αναδημοσίευση ,δημοσίευσης μου πέραν του Ελεύθερου Ελληνικού Φόρουμ χωρίς την συγκατάθεση μου με γραπτό μήνυμα.

Άβαταρ μέλους
Freisinniger
Maître des anions
Maître des anions

Δημοσίευσηαπό Freisinniger » 05 Δεκ 2015, 19:34

Ο άνθρωπος είναι σούργελο, γιατρός και να λέει πως το ειτζ μεταδίδεται με το σάλιο, δεν είναι επιστημονική άποψη και προφανώς ο βλάκας ο μπόγδανος δεν τον ρώτησε.
0 .

Άβαταρ μέλους
Μάντης
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό Μάντης » 05 Δεκ 2015, 19:43

Metranion έγραψε:Ο άνθρωπος είναι σούργελο, γιατρός και να λέει πως το ειτζ μεταδίδεται με το σάλιο, δεν είναι επιστημονική άποψη και προφανώς ο βλάκας ο μπόγδανος δεν τον ρώτησε.

Το ξαναλέω αν δεν δώ την δήλωση του δεν μπορώ να κρίνω.
Παπαγαλάκι δεν γίνομαι.
Παράδειγμα είχα διαβάσει ότι αν κάποιος έχει λόγω ασθένειας αιμόπτυση σε αρχικό στάδιο και στο σάλιο του υπάρχει αίμα τότε μπορεί να μεταδοθεί το AIDS .
Εν πάση περιπτώσει δεν είμαι ειδικός .

Δεν ξέρω τι είπε δεν μπορώ να κρίνω.

Όμως για το βίντεο αυτό που βλέπω και ακούω τι είπε και έγινε το σώσε στο διαδίκτυο ε...δεν είπε καμία μαλακία από όσα γράφονται.

Αν κρίνω από αυτό το βίντεο καταλαβαίνω και όλες τις άλλες δηλώσεις που του αποδίδονται.

Δεν μου αρέσει ο φασισμός σε καμιά του μορφή ούτε και ....των πληκτρολόγων !
0 .

Άβαταρ μέλους
Kauldron
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό Kauldron » 05 Δεκ 2015, 19:59

Το έιτζ μεταδίδεται με κάθε σωματικό υγρό (και με το σάλιο) εφόσον αυτό το υγρό έρθει σ' επαφή με το αίμα. Δηλαδή αν το σάλιο ενός ατόμου που έχει έιτζ έρθει σ' επαφή με μια ανοιχτή πληγή κάποιου που δεν έχει, είναι πολύ πιθανόν να μεταδοθεί.
0 .
"ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΖΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ"
Πρωτοσέλιδο "Ριζοσπάστη" 19 Σεπτεμβρίου 1932.
Κομμουνιστικός πατριωτιΖμός.

Άβαταρ μέλους
Μάντης
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό Μάντης » 05 Δεκ 2015, 20:04

Kauldron έγραψε:Το έιτζ μεταδίδεται με κάθε σωματικό υγρό (και με το σάλιο) εφόσον αυτό το υγρό έρθει σ' επαφή με το αίμα. Δηλαδή αν το σάλιο ενός ατόμου που έχει έιτζ έρθει σ' επαφή με μια ανοιχτή πληγή κάποιου που δεν έχει, είναι πολύ πιθανόν να μεταδοθεί.

Δεν είμαι ειδικός δεν μπορώ να εκφέρω άποψη.

Όμως για το βιντεο αυτό του δίνω χίλια δίκια.
Ναι τα λείψανα , τα οστά , οι σωροί , οι μούμιες , ,τα πτώματα τα έντερα ,οι νεκροψίες βοήθησαν στις έρευνες της ιατρικής και μόνο θετική συμβολή έχουν.

Αυτό που είπε ακόμα και παιδάκια του δημοτικού το ξέρουν .

Πόσο φασίστας πληκτρολογος πρέπει να είναι κάποιος για να το διαστρεβλώσει;
0 .

Άβαταρ μέλους
Freisinniger
Maître des anions
Maître des anions

Δημοσίευσηαπό Freisinniger » 05 Δεκ 2015, 20:16

Kauldron έγραψε:Το έιτζ μεταδίδεται με κάθε σωματικό υγρό (και με το σάλιο) εφόσον αυτό το υγρό έρθει σ' επαφή με το αίμα. Δηλαδή αν το σάλιο ενός ατόμου που έχει έιτζ έρθει σ' επαφή με μια ανοιχτή πληγή κάποιου που δεν έχει, είναι πολύ πιθανόν να μεταδοθεί.

Εάν και εφόσον υπάρχει πληγή και αιμάτωμα πχ στα ούλα, όχι με το σάλιο, κυρίως το παθαίνουν άτομα που φιλιούνται στο στόμα.

Ο καθείς έχει την επιλογή του, ακόμη και η καύση των νεκρών βοηθάει την επιστήμη, υπάρχει ελευθερία επιλογής. Αλλά το να μας παρουσιαζουν μια βλακώδης άποψη ως φασιστική και ισοπεδωτική του πληκτρολογίο ε τι να πω έτσι έχουν συνηθήσει μερικοί. Δεν πρέπει ένας επιστήμονας να συγχέει την επιστήμη με τις θρησκείες είναι διαφορετικές κατηγορίες και οι δυο, ωστόσο μπορεί να εκφέρει οποιαδήποτε άποψη και για τις δυο, ελευθερία λόγου έχουμε.
0 .

Άβαταρ μέλους
Μάντης
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό Μάντης » 05 Δεκ 2015, 20:33

Βεβαίως και έχουμε ελευθερία άποψης και λόγου.
Κάποιος μπορεί να πεί<< θελω να με κάψετε ΄π@στηδες και δεν θέλω να σας αφήσω ούτε ένα κοκκαλάκι , όχι μόνο αυτο αλλά για να με κάψετε θα καταναλώσετε ενέργεια και θα βρωμίσετε και τον πλανήτη με διοξείδιο του άνθρακος γουστάρωωωωωωωωωωωω!!!!

Άλλος λέει τα όργανα μου μετα θάνατον τα χαρίζω σε συνανθρώπους μου και το υπόλοιπο σώμα τα χαρίζω στους φοιτητές της ιατρικής.

Άλλος λέει θέλω να ταφώ και να γίνω λίπασμα για ένα πλατάνι.

Άλλος λέει είμαι χριστιανός και θέλω να ταφώ.

Το θέμα δεν είναι πόσες απόψεις υπάρχουν το θέμα είναι ότι........................................................................................ ο Μιχελογιαννάκης είπε ότι τα λείψανα μόνο θετικά συνέβαλαν στην ιατρική και είναι αντίθετος στην καύση των νεκρών και δεν είπε τίποτα από αυτά όλα που γράφουν τα παπαγαλάκια.

Ακόμη και ο τίτλος του βιντεο λέει <<Μιχελογιαννάκης θαυματουργή η δράση των λειψάνων >>

Έλεος !!

Αυτό.
0 .

Άβαταρ μέλους
Freisinniger
Maître des anions
Maître des anions

Δημοσίευσηαπό Freisinniger » 05 Δεκ 2015, 20:52

Σπέκουλα κάνει ο Μιχελογιανάκης μεταξύ των λειψάνων θαυματουργών και μη, όπως λέει ο ίδιος, και εμπλέκει και την θρησκεία. Ενώ γλωσσολογικά κυρίως το λείψανο συνδέεται με την αγιοποίηση ενός νεκρού σώματος και όχι κατά ανάγκη ως επιστημονική λέξη που κυρίως χρησιμοποιείται η λέξη πτώμα ή σωρός.
0 .

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”