Προγραματικές δηλώσεις κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
Diego
Crazy poster
Crazy poster

Προγραματικές δηλώσεις κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ

Δημοσίευσηαπό Diego » 09 Φεβ 2015, 00:03

Πως είδατε τις προγραματικές δηλώσεις; Θεωρείτε πως είναι σωστές; Εφικτές; Δεν συμφωνείτε με τη νέα κυβέρνηση;

Προσωπικά μου στάθηκε ιδιαίτερα αρνητικά η εμμονή στις αυξήσεις συντάξεων αντί για διοχέτευση αυτών των χρημάτων σε έναν τομέα πιο παραγωγικό-και δεν έχει μεγάλο εκλογικό μερίδιο κανένα απο τα δύο κόμματα της κυβέρνησης στους συνταξιούχους για να δικαιολογείται ως ρουσφέτι.Περισσότερο ως νεοελληνική εμμονή μου φαίνεται.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τη συζήτηση :)
0 .
Αποχώρηση από το peg, δραχμή συνδεδεμένη με το χρυσό, άγριες ιδιωτικοποιήσεις,μικρό δημόσιο και εταιρική φορολογία κάτω του 14% με υψηλό κατώτατο.Οχι στον ευρωκομμουνισμό,στους ΔΕΚΟτζήδες των 3500 ευρω και τα υπερτιμολογημένα δημόσια έργα σε ευρώ.

Άβαταρ μέλους
ВладимирВладимирович
Supreme poster
Supreme poster

Re: Προγραματικές δηλώσεις κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ

Δημοσίευσηαπό ВладимирВладимирович » 09 Φεβ 2015, 00:13

Βάστα Αλεξέι! Σκισ'τους Ζωή!
Θα σας δώσουμε και κάποιες εκτάσεις στο τάιγκα για να φτιάχνετε ένα γκουλάγκ της προκόπης :LoL:
0 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ

exomotis
Chiprleader
Chiprleader

Δημοσίευσηαπό exomotis » 09 Φεβ 2015, 11:43

Hταν λογικες, εξυπνες και συμφωνες , παρ ολο τον εκβιασμο και την δυσκολια απο την ΕΕ , με αυτα που εχει πει στο παρελθον στο βασικο του προγραμμα.
Δεν προκαλεσε κανενα , τηρησε σταση αναμονης και ερριξε το μπαλακι στα ηλιθιομουτρα των Βρυξελλων.
Μιλησε στο θυμικο των Ελληνων και πετυχε την μεγιστη εθνικη στηριξη.
Η πρωτη αισθηση του κοσμου ειναι οτι το μνημονιο τελειωσε επειδη ακριβως καταργει απο την αρχη μνημονιακους νομους.
0 .

Άβαταρ μέλους
Green Dragon
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό Green Dragon » 09 Φεβ 2015, 12:00

Diego έγραψε:Πως είδατε τις προγραματικές δηλώσεις; Θεωρείτε πως είναι σωστές; Εφικτές; Δεν συμφωνείτε με τη νέα κυβέρνηση;

Προσωπικά μου στάθηκε ιδιαίτερα αρνητικά η εμμονή στις αυξήσεις συντάξεων αντί για διοχέτευση αυτών των χρημάτων σε έναν τομέα πιο παραγωγικό-και δεν έχει μεγάλο εκλογικό μερίδιο κανένα απο τα δύο κόμματα της κυβέρνησης στους συνταξιούχους για να δικαιολογείται ως ρουσφέτι.Περισσότερο ως νεοελληνική εμμονή μου φαίνεται.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τη συζήτηση :)

Άλλαξε αυτό στις τελευταίες εκλογές (και μου βούλωσε και εμένα το στόμα αποδεικνύοντάς μου ότι αυτά που έλεγα ήταν λάθος). Ο Συριζα κέρδισε από την μεταστροφή κυρίως συνταξιούχων και αγροτών. Αντιθέτως, η ΝΔ ενίσχυσε την θέση της στους νέους (αυτό κι αν είναι κουφό). Άρα το εκλογικό σώμα δεν είναι ρευστό, υπέρρευστο είναι και μπορεί να δώσει ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ.
0 .
Οι πληρωμένοι μπαίνουν στην ignore list γιατί δεν έχει νόημα να διαβάζω τις απόψεις τους αφού στην πραγματικότητα δεν πρόκειται για απόψεις αλλά οδηγίες. Το αυτό και για τον διάλογο με τέτοιους λογαριασμούς.

ksmyrn
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό ksmyrn » 09 Φεβ 2015, 16:59

Οπως καθε προγραμματικη δηλωση. Θα το ενα, θα το αλλο, ουσια μηδεν. Αρχισε και σε μερικα πραγματα την κολοτουμπα, αυξηση βασικου μισθου σταδιακα μεχρι το 16, διαγραφη χρεους γιοκ κ.α.
Σποντες για την ΧΑ, δημοκρατης κατα τ' αλλα, ειπε οτι υπακουει στο Συνταγμα κιολας... υποκριτης.

Γενικα οταν τον βλεπω μου προκαλει αηδια, τωρα και εκει που ειναι εμετο.
0 .

Άβαταρ μέλους
Northern Spirit
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό Northern Spirit » 09 Φεβ 2015, 19:01

Αρχισανε οι κωλοτουμπες..

Παει το σκισιμο των μνημονιων, πανε οι κρατικοποιησεις του Λαφαζανη, η αυξηση του μισθου παει στο 2016 και βλεπουμε...

Το περιουσιολογιο θα γινει ο ταφος τους στο φορολογικο...

Οι Λαφαζανηδες ηδη μουρμουριζουνε...

Αναμενουμε τις κωλοτουμπες να ενταθουνε το επομενο δεκαημερο..
0 .
Πηγανε για λεφτα χωρις μνημονιο και πηρανε μνημονιο χωρις λεφτα :s_crazy

Άβαταρ μέλους
Kauldron
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό Kauldron » 09 Φεβ 2015, 19:16

Πίθηκα, η δήλωση ήταν "δεν σκίζουμε τα μνημόνια αν δεν απαιτήσετε την εφαρμογή όλων των μετρων"
Και σε κάθε περίπτωση, αυτός που "έσκιζε τα μνημόνια" ήταν το κουτσαβάκι ο Πιτσαδόρος, μάλιστα τον δούλευε και η κόρη του Δράκουλα γι' αυτό.

Κsmyrn, κόφτες.
Αν θέλεις, έχω μια πριονωτή τηλεκάρτα που μου έμεινε από το στρατό παλιά.
:D
0 .
"ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΖΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ"
Πρωτοσέλιδο "Ριζοσπάστη" 19 Σεπτεμβρίου 1932.
Κομμουνιστικός πατριωτιΖμός.

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”