Προκλητική η παρουσία Κουμουτσάκου στην διαδήλωση για την Ποντιακή Γενοκτονία
http://www.iphicratisamyras.com/2015/11 ... ost_5.html
Αποκλειστικώς υπεύθυνοι για τα σημερινά επεισόδια στο Σύνταγμα είναι οι αστυνομικοί των ΜΑΤ και ο προκλητικός βουλευτής Κουμουτσάκος. Οι αστυνομικοί δεν είχαν κανένα απολύτως λόγο να σταθούν μεταξύ των διαδηλωτών και του βουλευτού Κουμουτσάκου.
Ο Ελληνικός Λαός έχει κάθε δικαίωμα να έρχεται σε επαφή με τους εκπροσώπους του στο κοινοβούλιο.
Η παρουσία του Κουμουτσάκου στην εκδήλωση ήταν προβοκάτσια και καταδικάζεται από κάθε νουνεχή πολίτη. Οι μνημονιακοί βουλευτές έχουν βάψει τα χέρια τους με αίμα Ελλήνων και δεν δικαιούνται να παρευρίσκωνται σε εκδηλώσεις εθνικής μνήμης προκαλώντας τον Λαό με την παρουσία τους.
Σε τέτοιες εκδηλώσεις πρέπει άμεσα να απομακρύνωνται οι μνημονιακοί πολιτικοί προκειμένου να αποφεύγωνται τα έκτροπα. Ειδάλλως θα είναι υποχρεωμένοι να αντιμετωπίσουν την μήνιν των πολιτών. Αν υποστούν σωματικές βλάβες, η ευθύνη βαρύνει τους ιδίους. Όσοι προδότες πολιτικοί εκτελούν συμβόλαια θανάτου εις βάρος του Ελληνικού Λαού, δεν δικαιούνται να διαμαρτύρωνται για τα αντίποινα που θα υποστούν.
-------
Η γνώμη μου
(απλός πολίτης)
Ο ηθικός αυτουργός για τα επεισόδια είναι ο υπουργός Φίλης . Με τις δηλώσεις του ευτέλισε το γεγονός της γενοκτονίας.
Μάλιστα θεωρώ πως αυτές οι δηλώσεις υποκίνησαν την βία των αστυνομικών εναντίον των Ποντίων κ.α. πολιτών που διαδήλωσαν εχθές στο Σύνταγμα.
Τελικά τον Κουμουτσάκο πρέπει να τον «χάιδεψαν» τουλάχιστον 5-6 άνθρωποι.
-------
Η γνώμη του δημοσιογράφου Στέφανου Χίου:
(μέσω εκπομπής και έντυπης εφημερίδας)
Η εκπομπή του Χίου:
Κάποιες, απαράδεκτα, επιεικείς φράσεις του που συγκράτησα:
Για Κουμουτσάκο:
«Πάντα τέτοια, σήμερα ήταν μια από τις πιο χαρούμενες ημέρες της ζωής μου»
«Σαν το λαγό, σαν το τραγί πηδάει τις πρασιές»
«κωλοξεσκιμένος» «ξεσκισμένος» «κωλοτρυπιασμένος»
«τον χάιδεψαν, ε βρέθηκε και ένας και του έριξε ένα απερκατ, ένα κροσε»
«επικροτώ, έπρεπε να φάει κι άλλες, να τον πατήσουν στο κεφάλι»
«Καλά του κάναν' του Κουμουτσάκου και έπρεπε να του γαμήσουν και το σπίτι»
Για άλλους:
«Ε όχι και πουτάνα η Στεφανίδου. Προσβάλλεις τις πουτάνες»
«Η Τρέμη η κωλόγρια μπορεί να ορέγεται, να απομυζεί το φαλλό του Κασιδιάρη»
«Η Ρεπούση έχει να γαμηθεί από το 1922»
«Ο Τατσόπουλος τον παίρνει από το κώλο από το 1920»
«να μου κάνουν μήνυση ... να μου κάνει και ο άλλος ο Μπογδάνος αυτή η τριανταφυλλίτσα των Πατησίων»
«Ο Φίλης έχει χάσει το μυαλό του από τα πολλά τσιμπούκια»
Το εξώφυλλο της σημερινής έκδοσης της εφημερίδας:

, γνωστό απολογητή των ναζι, στο