Επι συνολου 440 εγγυρων αυτα πηραν τα δυο κομματα.
Συντριβη του συριζα το ιδιο ακριβως με τον Γεναρη.
Διπλα ειναι η Νινα η βλαχου.
Μου ειπε, ρε συ δεν τα βλεπω καλα, οταν η ΝΔ εδω εχει καρφωθει στο 67% και δεν μπορει να πιασει καν το 75% που ειναι λογικο μαυρα μαντα ερχονται.
Απαντω, θυμασαι πριν λιγο Νινα μου που ηθελες και στοιχηματα βαρεια.
Ναι μωρε μαλακα , ενταξει, τι λες τωρα δεν θα εχουμε μια διαφορα γυρω στα 3% υπερ σας?
Αυτα στα εξιτ πολ.
Της λεω, ρε Νινακι εαν οι στατιστικες μου ειναι σωστες δεν αλλαξε ουσιαστικα σχεδον τιποτα στην διαφορα απ τον γεναρη.
Επειδη μου εχει εμπιστοσυνη απο τοτε και απο το δημοψηφισμα , μου ειπε.
Μα πως ειναι δυνατο ρε πστη μου?
Ο Βαγγελης ειναι φοβερος, ειναι δυνατος στο στησιμο του στον κοσμο, γιατι να χασουμε ετσι ρε συριζαιο καθαρμα?
Θεμα στατιστικης , της απαντησα, και εμεινε να με κοιταει.
Δεν καταλαβε χριστο, σαν να την ειχε κτυπισει κεραυνος.
Μα δεν ειναι δυνατο να παρουμε αυτο το ποσοστο εδω και να τρωμε σκατα , δεν ειναι δυνατο.
Παμε στον Γιαννη για να πιουμε κατι δυνατο και να μου το εξηγησεις.
Νινα της απαντω για να απαλυνω τον πονο μιας νεοδημκρατισας φιλης, οι πολυ ωραιες γυναικες που κρατιουνται σαν εσενα , εχουν ενα προβλημα.
Δεν καταλαβαινουν γρυ στατιστικη, εσυ ειχες πιστεψει οτι ειναι ντερμπυ και μαλιστα τελικα υπερ της ΝΔ , ετσι δεν ειναι?
Ναι , μου απαντησε.
Ε γιατι δεν ακουγες εμενα που απο πριν μερες σου ελεγα κατι αλλο διαφορετικο.
Μα εγω μιλαω με τον ιδιο τον βαγγελη , και θα με δουλευε?
Της εμεινε η απορια........αγκαλιαζοντας με κατανοηση της ειπα, Νινα μου παμε για σαμπανια στον Γιαννη κερνας εσυ που εισαι και ωραια.
Ακομα με κυταει με γουρλομενα ματια.
Kεφαλαρι-Κηφισια τμημα 294 , ΝΔ 67% Συρ 13%
-
paralo
- Crazy poster

Re: Kεφαλαρι-Κηφισια τμημα 294 , ΝΔ 67% Συρ 13%
οτι ναναι εισαι...
Για τα σανοπρακτικά: ΚΑΝΕΙΣ σε παγκοσμια κλιμακα δεν εχασε εκλογική αναμετρηση σε λιγότερο απο 12 μηνες. ΠΑΝΤΑ η ψηφος εντος πρώτου 12μηνου ειναι επιβεβαιωτική. Τη στατιστική αστηνε την αμοιρη, μην την κακοποιείς σαν το Νινακι.
Ωραια παντως. Τώρα εχουμε και εναν λαό που διψά για το μνημόνιο, αδυμονεί, του τρεχουν τα σαλια λαιμαι!
Προσωπική νικη του κ.Τσίπρα. (κ δεν ειρωνευομαι).
Ε, μα, ο κάθε αγράμματος μας ειχε ζαλισει το κεφαλι με το αντιμνημόνιο.
0 .
#ccc
-
exomotis
- Chiprleader

Mαλλον ξερεις απο στατιστικη ε, δεν εισαι σαν την Νινα.
Αστο ρε παραλο, δεν το εχεις, απλα καταλαβες χοντρα κατι απλο.
Δεν χανει ουτε στους πρωτους 12 ουτε στους βητα δωεκα ουτε στους νιοστους 12 ο Αλεξης αφου δεν εχει και αντιπαλο , παρα χυμα στο κυμμα ηλιθιους.
Αυτο δεν εγραφα παντα?
Ποιος, παρτους ενα ενα, ο Βαγγελας, Ο Σταυρακας που γελουν και στα νεκροταφεια, το Φωφακι, μα ειναι δυνατο να η καταλαβαινει κανενας μουργος εδω μεσα απο πολιτικη.
Αυτους ολους μαζι ,τους εχει για κολατσο ρε κοριτσι μου.
Δεν χανει ουτε στους πρωτους 12 ουτε στους βητα δωεκα ουτε στους νιοστους 12 ο Αλεξης αφου δεν εχει και αντιπαλο , παρα χυμα στο κυμμα ηλιθιους.
Αυτο δεν εγραφα παντα?
Ποιος, παρτους ενα ενα, ο Βαγγελας, Ο Σταυρακας που γελουν και στα νεκροταφεια, το Φωφακι, μα ειναι δυνατο να η καταλαβαινει κανενας μουργος εδω μεσα απο πολιτικη.
0 .
-
paralo
- Crazy poster

exomotis έγραψε:Mαλλον ξερεις απο στατιστικη ε, δεν εισαι σαν την Νινα.![]()
Αυτο δεν εγραφα παντα?
kai τωρα ξεκινάει το τιρινινι
Εξωμοτη, ΜΗ τους λυπηθεις καθόλου! Κανεναν τους! Σε καθιστώ υπευθυνο!
Γιατι όπως όλοι καταλαβαμε φετος το καλοκαιρι, το Τσιπραριό ειναι εδώ, ενωμενο, δυνατό.
0 .
#ccc
-
ΓΑΛΗ
- Crazy poster

Δεν είναι θέμα στατιστικής, είναι θέμα καταναλωτικού ισοδύναμου.
Αν κάνει κάποιος μια αναδρομή στα μεταπολιτευτικά δρώμενα, θα διαπιστώσει ότι η καταναλωτική δυνατότητα του Έλληνα ήταν απολύτως ανάλογη με τη σταθερότητα/εναλλαγή των δύο μεγάλων κομμάτων (Πασόκ-ΝΔ). Κανέναν δεν ενδιέφερε η παρουσία των ιδίων προσώπων επί δεκαετίες από τη στιγμή που υπήρχε ανανέωση στη ντουλάπα.
Τώρα που δεν μπορούν να ψωνίσουν καινούρια ρούχα (ή οτιδήποτε άλλο) ψωνίζουν καινούριους πολιτικούς.
Κάτι σαν shopping therapy.
Αν κάνει κάποιος μια αναδρομή στα μεταπολιτευτικά δρώμενα, θα διαπιστώσει ότι η καταναλωτική δυνατότητα του Έλληνα ήταν απολύτως ανάλογη με τη σταθερότητα/εναλλαγή των δύο μεγάλων κομμάτων (Πασόκ-ΝΔ). Κανέναν δεν ενδιέφερε η παρουσία των ιδίων προσώπων επί δεκαετίες από τη στιγμή που υπήρχε ανανέωση στη ντουλάπα.
Τώρα που δεν μπορούν να ψωνίσουν καινούρια ρούχα (ή οτιδήποτε άλλο) ψωνίζουν καινούριους πολιτικούς.
Κάτι σαν shopping therapy.

0 .
-
exomotis
- Chiprleader

paralo έγραψε:exomotis έγραψε:Mαλλον ξερεις απο στατιστικη ε, δεν εισαι σαν την Νινα.![]()
Αυτο δεν εγραφα παντα?
kai τωρα ξεκινάει το τιρινινι![]()
Εξωμοτη, ΜΗ τους λυπηθεις καθόλου! Κανεναν τους! Σε καθιστώ υπευθυνο!![]()
Γιατι όπως όλοι καταλαβαμε φετος το καλοκαιρι, το Τσιπραριό ειναι εδώ, ενωμενο, δυνατό.
Το τσιπραριο ομως δεν εχει αντιπαλο, ενω το κομμα Σταυρακα τελειωνει.
Στην ουσια λοιπον, ετσι γ...μει , το τριπραριο.
0 .
-
paralo
- Crazy poster

ο λεβεντης όμως, ηρθε.
το τι πηδά το τσιπραριό, άστο. στη μαπα το ειχα φαει προ πτωχευσης. Τωρα βεβαια που κανει Κυβερνητισμό, οκ, αλλαξαν τα πράγματα.

το τι πηδά το τσιπραριό, άστο. στη μαπα το ειχα φαει προ πτωχευσης. Τωρα βεβαια που κανει Κυβερνητισμό, οκ, αλλαξαν τα πράγματα.

0 .
#ccc
-
paralo
- Crazy poster

episis, ρε συ εξωμ, λυσε μου την απορία: δεν πρεπει ο μπαναής να κόψει κατι απο ΧΑ? τι τον κουβαλάς και τον βαζεις να βαράει τη ΝΔίτσα λες και ειναι ζευγαρακι πριν πεσει για υπνο? Τα αυγά ποιος θα τα καλμάρει αν οχι το δεξι σου χερι; Που μου βαλατε τη Φωφααααρα (
) να πιάσει την τρίτη θέση με τους Κουνεληδες...
) να πιάσει την τρίτη θέση με τους Κουνεληδες...
0 .
#ccc
-
exomotis
- Chiprleader

Το θεμα λεμε οτι το τσιπραριο πηδαει, και μαλλον ωραια.
Αρα ασε το τσιπραριο και πιασε το γυφταριο του Σταυρακα που δεν ηξερε τι ελεγε.
Αυτος τι ρολο παιζει μαζι με το κοπαδι που τον ακολουθησε?
Τωρα τι θα κανει, θα παει σπιται του διαλυοντας τον θιασο?
Αυτος τι ρολο παιζει μαζι με το κοπαδι που τον ακολουθησε?

0 .
-
paralo
- Crazy poster

exomotis έγραψε:Το θεμα λεμε οτι το τσιπραριο πηδαει, και μαλλον ωραια.
Αυτος τι ρολο παιζει μαζι με το κοπαδι που τον ακολουθησε?![]()
XAXAXAXAXAXA
tωρα σοβαρα μιλάς?
Εχουμε που λεμε εδώ και κατι χρόνια να μπει μπροστά η αριστερά και ολο αυτό το τσίρκο ιδεολογίας. Αυτό το πραγμα που περναει σα λαιλαπα απο τα αει και δεν αφηνει τίποτα όρθιο. Αυτό το ..πράγμα ατοφιο ειναι στην εξουσία και μαλιστα πνευματικοί μου "πατερες" εχουν περασει απο συριζο-ανταρσυα, και μου λες οτι πηδαει ωραια για αυτό μενει στην εξουσία?? Καλα, δεν το συνεχιζω. Δεν θα γραφω αντίθετα απο όσα κορόϊδευα παντα. Τσίπρας και παλι Τσίπρας. Δεν μπορεί νατον τρωμε εμεις στη μαπα και η κοινωνία να θελει φοιτητικά κινηματα στα ΑΕΙ τυπου αδεδυ.
Θα τα φαει στη μαπα κι αυτή.

για τον μπαναή αναμενω.
0 .
#ccc