ΕΣΡ που είναι το ακολουθεί πολιτική διαφήμιση ;

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
Μάντης
Basic poster
Basic poster

ΕΣΡ που είναι το ακολουθεί πολιτική διαφήμιση ;

Δημοσίευσηαπό Μάντης » 17 Σεπ 2015, 12:08

Έκανα λίγο καιρό να καταλάβω τι γίνετε.
Έβλεπα στο μέγα την προηγούμενη βδομάδα μια συνέντευξη του Θεοδωράκη , απαντούσε σε όλες τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων τέλεια.
Πολύ ετυμόλογος λέω.
Μετά ρωτούσαν οι δημοσιογράφοι τα στελέχη του ποταμιού και αυτοί φαινόντουσαν αρκετά διαβασμένοι.
Στο τέλος της συνέντευξης οι ίδιοι οι δημοσιογράφοι τον χειροκρότησαν.

Το δε κανάλι διέκοψε την σύνδεση.

Εκείνο που με παραξένεψε ήτανε ότι όλοι οι δημοσιογράφοι ήτανε άγνωστοι.
Nα έπεσα έξω για αυτόν τόσο πολύ σκεφτόμουνα ;

Την επομένη μέρα πάλι τυχαία είχαμε σύνδεση για συνέντευξη πάλι από τον Θεοδωράκη στο μέγα πάλι.
Ήτανε ή ίδια συνέντευξη που δεν ήτανε συνέντευξη αλλά στημένο πολιτικό σπότ.(διαφήμιση) απλά το κάνανε να φαίνεται σαν συνέντευξη τόσο ρεαλιστικά που ξεγελάσανε ακόμα και μένα.
Ευτυχώς που έκαναν το λάθος να το προβάλουν ξανά έτσι ξεκαθάρισε το θέμα αν και είχα τις επιφυλάξεις μου γιατί όλοι οι δημοσιογράφοι ήτανε άγνωστοι.
Αυτό είναι σκέτη διαφημιστική παραπλάνηση και ο κύριος Θεοδωράκης εκμεταλλεύεται τέλεια τα μμε.

Που για να τον βοηθήσουν παραβιάζουν κάποιους κανόνες.

Aυτό με έκανε να γίνω πιο παρατηρητικός .Παρακολουθώντας τις πολιτικές διαφημίσεις στην ΕΡΤ πρόσεξα ότι πάντα πρίν από μία πολιτική διαφήμιση ενημερώνει ότι ακολουθεί πολιτική διαφήμιση.
Αυτό ήτανε κανόνας για όλα τα κανάλια ακόμα και με το δημοψήφισμα πρίν λίγο καιρό.

Τώρα τι έγινε?

Γιατί τα υπόλοιπα κανάλια δεν ενημερώνουν ότι ακολουθεί πολιτική διαφήμιση ?

Γιατί μόνο στα κανάλια αυτά προβάλλονται πολιτικές διαφημίσεις σε στυλ συνεντεύξεων της ΝΔ και του ποταμιού που παραπληροφορούν ?

Γιατί δεν προβάλλονται αυτές οι διαφημίσεις (στημένων συνεντεύξεων )στην ΕΡΤ?
Επειδή πρώτα θα ενημερώσει ότι είναι πολιτική διαφήμιση ; άρα πάει στράφι το όλο στημένο σκηνικό ;
Τι κάνει το ΕΣΡ;
Κοιτάει απλά την παραπληροφόρηση σε προεκλογική περίοδο ;

Tι πουστιές είναι αυτές μέσα σε πληθώρα συνεντεύξεων να σου πετάει ο άλλος για << πολιτική διαφήμιση >> στημένη συνέντευξη ;

Γιατί ειδικά σε αυτές τις εκλογές αποφάσισαν παραδόξως όλα τα ιδιωτικά κανάλια να μην ενημερώνουν ότι ακολουθεί πολιτική διαφήμιση ;
Τα ερωτήματα πολλά.
Πώς έγινε τυχαία ;
Ή μαζεύτηκαν όλοι οι καναλάρχες των ιδιωτικών σταθμών και είπανε ότι δεν θα ενημερώνουν ότι ακολουθεί πολιτική διαφήμιση;
Ωραία και η ΝΔ και το ποτάμι πώς ξέρανε ότι δεν θα ενημερώνουν τα κανάλια ότι ακολουθεί πολιτική διαφήμιση για να βγάλουν σποτάκια ψευτο-συνεντεύξεων που να μπερδεύουν τον κόσμο ;

Ήτανε και αυτοί στην συνάντηση ;
0 .
Απαγορεύεται η μερική,ή η ολική αναδημοσίευση ,δημοσίευσης μου πέραν του Ελεύθερου Ελληνικού Φόρουμ χωρίς την συγκατάθεση μου με γραπτό μήνυμα.

Άβαταρ μέλους
Μάντης
Basic poster
Basic poster

Re: ΕΣΡ που είναι το ακολουθεί πολιτική διαφήμιση ;

Δημοσίευσηαπό Μάντης » 17 Σεπ 2015, 12:54

Μίλησα με ένα φίλο δικηγόρο και μου είπε τα εξής.

Στην χώρα μας όλα γίνονται αλλά δεν είναι εξυπνάδα να εντοπίζεις ένα πρόβλημα και απλά να το φωνάζεις.
Ο έξυπνος δεν λέει τίποτα περιμένει να τελειώσουν οι εκλογές και κάνει μήνυση στο κανάλι με την αιτιολογία παραπληροφόρηση και υφαρπαγή ψήφου.
Ζητάει ένα τρελό ποσό και τα βρίσκουν κάπου στην μέση με το κανάλι για να μην φτάσει η υπόθεση στα δικαστήρια.

Γουστάρεις εγώ μαζί σου χωρίς αμοιβή να την πάμε την υπόθεση με ποσοστό .

Έμαθα κάτι ακόμα για τον καπιταλισμό.
0 .
Απαγορεύεται η μερική,ή η ολική αναδημοσίευση ,δημοσίευσης μου πέραν του Ελεύθερου Ελληνικού Φόρουμ χωρίς την συγκατάθεση μου με γραπτό μήνυμα.

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 18 Σεπ 2015, 16:12

Και γιατι να σε προειδοποιει οτι ειναι πολιτικη διαφημιση?Ποτε δεν καταλαβα εκεινο το μηνυμα.
0 .

Άβαταρ μέλους
AZUREUS
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό AZUREUS » 18 Σεπ 2015, 18:55

Δεν έχω τηλεόραση, περιστασιακά μόνο διαδίκτυο και δεν μπορώ να ξέρω τι παίζεται. Αλλά μάλλον θα λες για τον ποταμίσιο που κάθετε σε ένα σκαμνι και λέει τις παπαριές του με το σχετικό υφος.
Οι ολιγάρχες και ιδιοκτήτες των καναλιών δεν εχουν ιδιαίτερες ευαισθησίες περι δεοντολογιας και αντικειμενικότητας. Και το να προσπαθούν να ξεγελάσουν και να κατευθύνουν τον μαστούρη τηλεθεατή ανάμεσα στις μαγειρικές και τα σήριαλς είναι το λιγότερο και η μικρότερη σχετικά αλητεία...
Σίγουρα κάτι δεν πάει καλά. Τα κανάλια δεν προβάλουν απλώς τα κόμματα που γουστάρουν. Είναι τα κόμματα.
Παρακρατικός τηλεοπτικος αυριανισμός.
0 .
-Ενα κίνημα φασιστικό/ναζιστικό/εθνικιστικό/αυταρχικό/χουντικό/χιτλερικό/αυγοφιδίτικο
-Είμαστε η ΔΕΞΙΑ.

Ελευθερία ή φασισμός.

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”