Εθνική Ελλάδος.

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
Μάντης
Basic poster
Basic poster

Εθνική Ελλάδος.

Δημοσίευσηαπό Μάντης » 07 Σεπ 2015, 23:11

Ξέρω ότι κάποιοι έκλεψαν , κάποιοι είναι διαπλεκόμενοι αλλά από όσους δεν είναι ούτε κλέφτες ούτε διαπλεκόμενοι πιστεύω ότι κανείς δεν πρέπει να μην μπορεί να βοηθήσει αν το θέλει και μπορεί πραγματικά .

Π.Χ ο Λαφαζάνης χρειάζεται για να αναπτύξει ακόμα περισσότερο της Ελληνορωσικές σχέσεις.
Αφου χρειάζεται καλό είναι να χρησιμοποιηθεί σαν πρόεδρος έστω μιας επιτροπής που θα έχει αυτό τον σκοπό.
Η Ζωή χρειάζεται για να κυνηγήσει λίστες και χρέος.
Από την νδ υπάρχουν στελέχη που θα μπορούσαν να προσεγγίσουν επενδύσεις στην χώρα π.χ η Όλγα Κεφαλογιάννη ήτανε καλή στο υπουργείο Τουρισμού.
Δεν το συζητάω για την Βαλαβάνη και τις ρυθμίσεις και το πόσο καλή ήτανε στην δουλειά της.
Για τα εργασιακά , παιδεία , υγεία υπάρχουν αριστερά στελέχη πολλά που θα μπορούσαν να κάνουν έργο.
Στην άμυνα ο Καμένος να φτιάξει και δημόσια έργα ναι γιατί όχι.

Λίγο πολύ έτσι σκέφτομαι και έτσι θα ήθελα να γίνουν τα πράγματα μια Εθνική Ελλάδος αλλά δυστυχώς δεν είναι εφικτό το ξέρω.
0 .
Απαγορεύεται η μερική,ή η ολική αναδημοσίευση ,δημοσίευσης μου πέραν του Ελεύθερου Ελληνικού Φόρουμ χωρίς την συγκατάθεση μου με γραπτό μήνυμα.

Άβαταρ μέλους
paralo
Crazy poster
Crazy poster

Re: Εθνική Ελλάδος.

Δημοσίευσηαπό paralo » 07 Σεπ 2015, 23:52

xmm

Εχω την αίσθηση οτι αν δεν γινει τώρα, θα γινει πιο μετά. Δηλαδή θα βλεπουμε ενα σκηνικό εναλλαγης προσωπων και κομμάτων συνεργασίας το προσεχές διάστημα.
Στη χημεία (και τη βιολογία) οταν εχεις ενα συνδεσμο υψηλής ενεργειας , αμα τον σπάσεις με τη μια χανεις μεγαλο μερος της ενεργειας στο περιβαλλον. Ενώ, αν "μεταβιβαζεις" την υψηλη αυτη ενεργεια απο μόριο σε μόριο η ενεργεια μπορεί παλι να χάνεται απο το αρχικό, αλλά εχει προκαλέσει ενα απτελεσμα. Εφοσον θελουμε το αποτελεσμα , θα βλεπουμε ακριβώς ότι περιγραφεις μια ατυπη "εθνική" σε βαθος χρόνου.

Απο όταν ο μπουχεσας δεν εριχνε βλεφαρο στο τσεφρυ, μεχρι τώρα που ψήφισαν ΟΛΟΙ το ίδιο πράγμα, ε , κατι εχει αλλαξει.
0 .
#ccc

Άβαταρ μέλους
Μάντης
Basic poster
Basic poster

Re: Εθνική Ελλάδος.

Δημοσίευσηαπό Μάντης » 07 Σεπ 2015, 23:57

paralo έγραψε:xmm

Εχω την αίσθηση οτι αν δεν γινει τώρα, θα γινει πιο μετά. Δηλαδή θα βλεπουμε ενα σκηνικό εναλλαγης προσωπων και κομμάτων συνεργασίας το προσεχές διάστημα.
Στη χημεία (και τη βιολογία) οταν εχεις ενα συνδεσμο υψηλής ενεργειας , αμα τον σπάσεις με τη μια χανεις μεγαλο μερος της ενεργειας στο περιβαλλον. Ενώ, αν "μεταβιβαζεις" την υψηλη αυτη ενεργεια απο μόριο σε μόριο η ενεργεια μπορεί παλι να χάνεται απο το αρχικό, αλλά εχει προκαλέσει ενα απτελεσμα. Εφοσον θελουμε το αποτελεσμα , θα βλεπουμε ακριβώς ότι περιγραφεις μια ατυπη "εθνική" γιατι αμα καταρρευσει το συμπαν, πάει κι αυτη μαζί.

Αν δεν το κάνουν την βάψαμε, την πατήσαμε , την κάτσαμε κ.λ.π.
0 .
Απαγορεύεται η μερική,ή η ολική αναδημοσίευση ,δημοσίευσης μου πέραν του Ελεύθερου Ελληνικού Φόρουμ χωρίς την συγκατάθεση μου με γραπτό μήνυμα.

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”