Γιατι μεινουν πολιτικα ορφανοι οι "ΡουΠου"

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
ВладимирВладимирович
Supreme poster
Supreme poster

Γιατι μεινουν πολιτικα ορφανοι οι "ΡουΠου"

Δημοσίευσηαπό ВладимирВладимирович » 19 Αύγ 2015, 01:26

Πανω απο τα 20 χρονια εχουν περασει απο την στιγμη που οι πρωτοι Ελληνες της πΕΣΣΔ πατησαν το ποδι τους στο Ελλαδικο χωρο. Κι ομως, παρ ολα αυτα τα χρονια, ακομα δεν εμφανιστηκε καμια πολιτικη δυναμη η οποια θα μπορουσε να εκφρασει πολιτικα αυτο το κομματι του πληθυσμου. Το εχω σκεφτει πολλες φορες και κατεληξα σε αυτα τα συμπερασματα

Γιατι δεν μας εκφραζει η Δεξια; Φαινεται πως μας φοβουνται απο τα χρονια του μεσοπολεμου οταν ο Βενιζελος ειπε οτι εμεις "κουβαλαμε στις βαλιτσες μας τον ιο του κομμουνισμου". Δεν εχουν και αδικο, οι περισσοτεροι απο εμας οντως νοσταλγουμε για την ΕΣΣΔ, πολλοι (ειδικα οι ανθρωποι καποιας ηλικιας, που εζησαν επι ΕΣΣΔ) εχουν σοβιετικη νοοτροπια και περιμενουν το κρατο-πατερουλη να τους φτιαξει ολη την ζωη (απο την στεγη μεχρι και το φαγητο).

Λογικο τοτε να μας παρει το ΚΚΕ; Μαλλον, αλλα για αυτους εμεις χαλαμε την αγιοτητα του Σταλιν. Και ναι, υπηρχαν και οι διωξεις και οι εξοριες, και τα γκουλαγκ. Θα ηταν παραξενο να αγαπιομαστε τον Σταλιν αρα και να συμπορευουμε με την ΚΚΕ σε σημερινη της μορφη.

Κεντρο. Ειναι ευρωπαιστες και μας βλεπουν ως απειλη για την ευρωπαικη πορεια της χωρας. Ουτε αυτοι ειναι αδικαιολογητοι γιατι οι σχεσεις μας με την Ρωσια παραμενουν πολυ στενες και σιγουρα δεν δεχομαστε τον αντιρωσισμο, ο οποιος ειναι ενας απο πιο σημαντικους παραγοντες της ευρωπαιστικης ιδεολογιας.

Αριστερα. Επειδη με βαση της ιδεολογιας της αγνοουν τα εθνη, μας βλεπουν στο ιδιο τσουβαλι με τους υπολοιπους μεταναστες. Εμεις ομως, αφου "Γραικοι γεννηθηκαμε", αποκλειεται να δεχτουμε τετοια αντιμετωπιση αρα δεν αποτελουμε εκλογικη βαση ουτε για αυτους.

-------------------------------------------------------------

Αυτα λοιπον. Πειτε και εσεις την γνωμη σας για το που μπορει να καταληξει αυτη η μαζα εκατονδαδων χιλιαδων ψηφοφορων. Αλλα παρακαλω να μη πεφτετε στο τρολλαρισμα, ας προσπαθησουμε καμια φορα να κανουμε και σοβαρη συζητηση :cry:
0 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ

exomotis
Chiprleader
Chiprleader

Re: Γιατι μεινουν πολιτικα ορφανοι οι "ΡουΠου"

Δημοσίευσηαπό exomotis » 19 Αύγ 2015, 01:59

Λαθος συντροφε.
Δεν ξερω για τους αλλους που αυτοαποκαλουνται αριστεροι, αλλα σαν μεταναστες απλα και μονο δεν σας εχουν οι αριστεροι με ευαισθησιες και γνωσεις.
Επρεπε αυτα να τα εχετε μεσα σας λυσει, απο την εποχη της ΕΣΣΔ.
Μη ξεχνας δε οτι και τους ελληνες απ την Τουρκια στην καταστροφη τους μισουσαν οι εδω ντοπιοι.
Βρωμοπροσφυγες τους αποκαλουσαν.
0 .

Άβαταρ μέλους
ΧιΞιF
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό ΧιΞιF » 19 Αύγ 2015, 02:31

Και άλλα πολλά και οι χαρακτηρισμοί προέρχονταν κυρίως από φιλοβασιλικούς και εβραίους.

Επομένως τα βίζο λα βίζο να σταματήσουν να μυξοκλαίνε επειδή οι Έλληνες πρόσφυγες έγιναν βενιζελικοί και προχώρησαν σε αυτοργάνωση για την προστασία τους:

Εικόνα
Εικόνα
0 .
https://s3.postimg.org/kx8bfstpv/Lone_Wolf_and_Cub.jpg

'For assassinations I charge 500 Ryo.'

Άβαταρ μέλους
ВладимирВладимирович
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ВладимирВладимирович » 19 Αύγ 2015, 02:47

Μπα, το τελευταιο που χρειαζεται ειναι η ΡουΠου μιλιτια :s_rofl . Δεν ξερω τι παιζει στην χαμουτζια αλλα εδω στη Σαλονικα χρονια ειμαι, μεγαλωσαν τα παιδια μου εδω και μπορω να πω υπευθηνα οτι ποτε δεν ειχα ουτε ενα προβλημα με τον ντοποιο κοσμο. Αντιθετα, πολλοι μα παρα πολλοι θυμουνται ακομα και τις δικες τους ριζες που ειχαν σχεση με την Ρωσια και δεν τις ντρεπονται. Βεβαια και εγω δεν ειμαι απο ορεινο καυκασικο χωριο, μεγαλουπολιτης ειμαι και εχω καποιους τροπους ξεργω...

Δεν υπαρχει λοιπον προβλημα με την κοινωνια, με το κρατος ομως και με το πολιτικο τοπιο ναι.
0 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ

Άβαταρ μέλους
ΧιΞιF
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό ΧιΞιF » 19 Αύγ 2015, 03:09

ВладимирВладимирович έγραψε:Μπα, το τελευταιο που χρειαζεται ειναι η ΡουΠου μιλιτια :s_rofl . Δεν ξερω τι παιζει στην χαμουτζια αλλα εδω στη Σαλονικα χρονια ειμαι, μεγαλωσαν τα παιδια μου εδω και μπορω να πω υπευθηνα οτι ποτε δεν ειχα ουτε ενα προβλημα με τον ντοποιο κοσμο. Αντιθετα, πολλοι μα παρα πολλοι θυμουνται ακομα και τις δικες τους ριζες που ειχαν σχεση με την Ρωσια και δεν τις ντρεπονται. Βεβαια και εγω δεν ειμαι απο ορεινο καυκασικο χωριο, μεγαλουπολιτης ειμαι και εχω καποιους τροπους ξεργω...

Δεν υπαρχει λοιπον προβλημα με την κοινωνια, με το κρατος ομως και με το πολιτικο τοπιο ναι.

Lol, Authentic Pontiac Militia :D ... άλλες εποχές τότε.
Εικόνα
Οι έποικοι τοκογλύφοι ενεχυροδανειστές (τα βίζο λα βιζο) νόμιζαν πως απειλούντε από τους Ελλ. πρόσφυγες και άρχισαν τα καραγκιοζιλίκια.

Δεν έτυχε να έχω πάρε δώσε με "ΡουΠου" παρά μόνο στο στρατό όπου είχαμε ένα παιδί (σειρά μου). Ήταν ο πιο ήσυχος από όλους τους λοκατζίδες.

Δεν μπορώ να καταλάβω τί πρόβλημα μπορεί να υπάρχει με τους "ΡουΠου".
Μόνο με τους "Ρου" που το παίζουν "ΡουΠου" υποθέτω πως υπάρχει πρόβλημα. Εννοώ αυτούς που έφερε ο Ταπερμαν και ο Τσουκάτος της Πόπης.

Αλήθεια τί έγινε αυτό το νιμου ο Τσουκάτος; Περιμένουν να παρουσιάσει μη αναστρέψιμη ασθένεια για να τον δικάσουν;
0 .
https://s3.postimg.org/kx8bfstpv/Lone_Wolf_and_Cub.jpg

'For assassinations I charge 500 Ryo.'

Άβαταρ μέλους
ВладимирВладимирович
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ВладимирВладимирович » 19 Αύγ 2015, 03:29

ΧιΞιF έγραψε:Δεν έτυχε να έχω πάρε δώσε με "ΡουΠου" παρά μόνο στο στρατό όπου είχαμε ένα παιδί (σειρά μου). Ήταν ο πιο ήσυχος από όλους τους λοκατζίδες.

Δεν μπορώ να καταλάβω τί πρόβλημα μπορεί να υπάρχει με τους "ΡουΠου".

Εξαρταται απο προελευση, οι καυκασιοι ειναι οντως προβληματικοι, οι πρωην εξοριστοι απο το Καζαχσταν ειναι εν ταξει παιδια αν και λιγο χωρικοι. Απο Σιβηρια ειναι αυτοι που εφαγαν το χειροτερο απο τον Σταλιν, σχεδων ολοι τους ειναι απο μικτους γαμους αλλα ειναι οι πιο κοσμικοι απο ολους. Και μια ξεχωριστη ρατσα ειναι οι προσφυγες του εμφυλιου απο Τασκενδη.
0 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 20 Αύγ 2015, 15:31

Πιστευω αν οχι ΧΑ,τοτε κατι αναλογο.
Σαν αποψεις,αισθητικη και τροπο ζωης ο φασισμος ταιριαζει στους ΡΠ.
0 .

Άβαταρ μέλους
ВладимирВладимирович
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ВладимирВладимирович » 20 Αύγ 2015, 20:07

Καποιοι λιγοι νεοι ισως αλλα την μαζικη προσεγγιση δεν τη βλεπω με τιποτα. Θυμομαστε ακομα την "Φιλια των Λαων", τις σοβιετηκες ταινιες οπου οι κακοι παντα ηταν οι φασιστες κλπ. Αυτο δεν φευγει ετσι απλα, μη νομιζεις.
0 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 20 Αύγ 2015, 20:36

Συγγνωμη αδερφε απλα σας εχω συνδεσει με το προτυπο του ασβερκου που ψαχνεται για καυγα,για αυτο απαντησα ετσι.Γενικα δεν εχω επαφη με ΡΠ ή ισως εχω αλλα δεν ξερω οτι ειναι ΡΠ τα συγκεκριμενα ατομα.

Ηταν θυμαμαι μονο ενα παιδι οταν πηγαινα αγγλικα με ρωσικο επωνυμο (αλλα ελληνας),που ηταν πολυ κομπλε και καναμε παρεα.
Δε ξερω αν πιανεται για ΡΠ.
0 .

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”