Περιφερειακά αεροδρόμια
-
ΠΗΞΤΕ
- Adonis Fan Club

Περιφερειακά αεροδρόμια
Σε λίγα λεπτά, με απλά λογάκια, τι πάνε να κάνουν σε λίγο καιρό οι αρχιξεφτίλες ανυριζαίοι.
0 .
Με του Κυριάκαρου το λιλί
θα τους αλλάξουμε την ψυχή
θα τους αλλάξουμε την ψυχή
-
Adminović
- Sloboda Narodu

Re: Περιφερειακά αεροδρόμια
ΠΗΞΤΕ έγραψε:Σε λίγα λεπτά, με απλά λογάκια, τι πάνε να κάνουν σε λίγο καιρό οι αρχιξεφτίλες ανυριζαίοι.
Πολύ δυνατό βίντεο.
Το είδα το πρωί.
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!
Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα.

-
ΧιΞιF
- Basic poster

ΠΗΞΤΕ έγραψε:Σε λίγα λεπτά, με απλά λογάκια, τι πάνε να κάνουν σε λίγο καιρό οι αρχιξεφτίλες ανυριζαίοι.
Βλέποντας το παραπάνω μου κόλλησε στο μυαλό η παρακάτω σκέψη:
Μήπως οι Συριζαίοι επιδιώκουν την πώληση σε γερμανικές εταιρείες που σχετίζονται με το γερμανικό δημόσιο (είτε σε επίπεδο δήμων, κρατιδίων ή κράτους) με σκοπό να κατασχεθούν στο μέλλον (βλ. γερμανικές αποζημιώσεις);
Χαζή σκέψη, κουτοπονηριά κ.λπ. όμως αυτή ήταν η πρώτη σκέψη μου.
0 .
https://s3.postimg.org/kx8bfstpv/Lone_Wolf_and_Cub.jpg
'For assassinations I charge 500 Ryo.'
-
Adminović
- Sloboda Narodu

ΧιΞιF έγραψε:Βλέποντας το παραπάνω μου κόλλησε στο μυαλό η παρακάτω σκέψη:
Μήπως οι Συριζαίοι επιδιώκουν την πώληση σε γερμανικές εταιρείες που σχετίζονται με το γερμανικό δημόσιο (είτε σε επίπεδο δήμων, κρατιδίων ή κράτους) με σκοπό να κατασχεθούν στο μέλλον (βλ. γερμανικές αποζημιώσεις);![]()
Καλή σκέψη. Έχεις όμως ικανούς τους Συριζαίους να σκέφτηκαν κάτι τέτοιο;
Εδώ δεν είχαν σχέδιο για αντιμετώπιση ενός capital control, θα έχουν επινοήσει τέτοιο σχέδιο;
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

-
nik_killthemall
- Extreme poster

Alejandro έγραψε:ΧιΞιF έγραψε:Βλέποντας το παραπάνω μου κόλλησε στο μυαλό η παρακάτω σκέψη:
Μήπως οι Συριζαίοι επιδιώκουν την πώληση σε γερμανικές εταιρείες που σχετίζονται με το γερμανικό δημόσιο (είτε σε επίπεδο δήμων, κρατιδίων ή κράτους) με σκοπό να κατασχεθούν στο μέλλον (βλ. γερμανικές αποζημιώσεις);![]()
Καλή σκέψη. Έχεις όμως ικανούς τους Συριζαίους να σκέφτηκαν κάτι τέτοιο;
Εδώ δεν είχαν σχέδιο για αντιμετώπιση ενός capital control, θα έχουν επινοήσει τέτοιο σχέδιο;
+ 1 και στα δυο.
0 .
Αρίστος έγραψε:Καλα εκανε ο Τσιπρας κι ελεγε ενα καρο ψεματα .
-
paralo
- Crazy poster

H σκέψη αυτη δεν ειναι genuine!! Ειναι ήδη καταγεγραμμένη σε κομικ, αλλά με τη μορφή της Κυρηξης Πολέμου πρώτα με σκοπο την ανοικοδομηση της χώρας.
https://en.wikipedia.org/wiki/The_Mouse_That_Roared
Και ελεγα ΓΙΑΤΙ δεν μου προκαλεί γέλιο το ποστ σου...
Μα γιατι ΔΕΝ ειναι απίθανο!
https://en.wikipedia.org/wiki/The_Mouse_That_Roared
he tiny (three miles by five miles) European Duchy of Grand Fenwick, supposedly located in the Alps between Switzerland and France, proudly retains a pre-industrial economy, dependent almost entirely on making Pinot Grand Fenwick wine. However, an American winery makes a knockoff version, "Pinot Grand Enwick", putting the country on the verge of bankruptcy.
The prime minister decides that their only course of action is to declare war on the United States. Expecting a quick and total defeat (since their standing army is tiny and equipped with bows and arrows), the country confidently expects to rebuild itself through the largesse that the United States bestows on all its vanquished enemies (as it did for Germany through the Marshall Plan at the end of World War II).
Και ελεγα ΓΙΑΤΙ δεν μου προκαλεί γέλιο το ποστ σου...
Μα γιατι ΔΕΝ ειναι απίθανο!
0 .
#ccc