Η Εθνική Συνομοσπονδία Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες έστειλε επιστολή στο νέο υπουργό Υγείας, Παναγιώτη Κουρουμπλή, συγχαίροντάς τον για την ανάληψη των καθηκόντων του και εκφράζοντας τη βεβαιότητα ότι θα προασπιστεί τα δικαιώματα των πολιτών με αναπηρία και χρόνιες παθήσεις και των οικογενειών τους
Αναλυτικά η επιστολή:
«Κύριε Υπουργέ,
Αγαπητέ Συνάδελφε στο αναπηρικό κίνημα,
Εκ μέρους της Ε.Σ.Α.μεΑ. και των φορέων μελών της σας εκφράζουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια για την ανάληψη των καθηκόντων από εσάς στο υπουργείο Υγείας & Κοινωνικών Ασφαλίσεων και επίσης τις θερμές μας ευχές για επιτυχία στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνετε, σε ένα τομέα που είναι τόσο σημαντικός για το σύνολο της κοινωνίας, αλλά κυρίως και ιδίως για τα άτομα με αναπηρία και χρόνιες παθήσεις.
Είμαστε βέβαιοι και προσδοκούμε σε στενή και αγαστή συνεργασία μαζί σας για την προάσπιση των δικαιωμάτων των Ελλήνων και Ελληνίδων με αναπηρία και χρόνιες παθήσεις και των οικογενειών τους».
Eδώ πλέον έχουμε τον κατάλληλο άνθρωπο στην κατάλληλη θέση , όχι κάτι σιχαμένους αδωνομπουμπούκους.
Μπράβο!!!
Re: Πρώτος ΑΜΕΑ.. Υπουργός Υγείας
-
Freisinniger
- Maître des anions

Στύγιος έγραψε:Η Εθνική Συνομοσπονδία Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες έστειλε επιστολή στο νέο υπουργό Υγείας, Παναγιώτη Κουρουμπλή, συγχαίροντάς τον για την ανάληψη των καθηκόντων του και εκφράζοντας τη βεβαιότητα ότι θα προασπιστεί τα δικαιώματα των πολιτών με αναπηρία και χρόνιες παθήσεις και των οικογενειών τους
Αναλυτικά η επιστολή:
«Κύριε Υπουργέ,
Εκ μέρους της Ε.Σ.Α.μεΑ. και των φορέων μελών της σας εκφράζουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια για την ανάληψη των καθηκόντων από εσάς στο υπουργείο Υγείας & Κοινωνικών Ασφαλίσεων και επίσης τις θερμές μας ευχές για επιτυχία στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνετε, σε ένα τομέα που είναι τόσο σημαντικός για το σύνολο της κοινωνίας, αλλά κυρίως και ιδίως για τα άτομα με αναπηρία και χρόνιες παθήσεις.
Είμαστε βέβαιοι και προσδοκούμε σε στενή και αγαστή συνεργασία μαζί σας για την προάσπιση των δικαιωμάτων των Ελλήνων και Ελληνίδων με αναπηρία και χρόνιες παθήσεις και των οικογενειών τους».
Eδώ πλέον έχουμε τον κατάλληλο άνθρωπο στην κατάλληλη θέση , όχι κάτι σιχαμένους αδωνομπουμπούκους.
Μπράβο!!!
Μην βιάζεσαι, κακώς που ο Τσίπρας επέλεξε έναν από τους μεγαλύτερους απατεώνες του ΠΑΣΟΚ στο κόμμα του, ντροπή και αίσχος για τον Κουρουμπλή, που διόριζε άτομα, για να μην πω πως το έκανε και το επιτύγχανε. Τους παλιοκλεφταράδες του ΠΑΣΟΚ.
0 .
Was mich anbelangt, geht es dich nicht an
Aber hoff doch mal, die Geistererscheinung ab und an.

-
Στύγιος
Metranion έγραψε:Στύγιος έγραψε:Η Εθνική Συνομοσπονδία Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες έστειλε επιστολή στο νέο υπουργό Υγείας, Παναγιώτη Κουρουμπλή, συγχαίροντάς τον για την ανάληψη των καθηκόντων του και εκφράζοντας τη βεβαιότητα ότι θα προασπιστεί τα δικαιώματα των πολιτών με αναπηρία και χρόνιες παθήσεις και των οικογενειών τους
Αναλυτικά η επιστολή:
«Κύριε Υπουργέ,
Μπράβο!!!
Μην βιάζεσαι, κακώς που ο Τσίπρας επέλεξε έναν από τους μεγαλύτερους απατεώνες του ΠΑΣΟΚ στο κόμμα του, ντροπή και αίσχος για τον Κουρουμπλή, που διόριζε άτομα, για να μην πω πως το έκανε και το επιτύγχανε. Τους παλιοκλεφταράδες του ΠΑΣΟΚ.
Α συγγνώμη, αυτό δεν το ξέρω, αν έσφαλα κι εγώ κι ο Τσίπρας ...ο χρόνος θα το δείξει. Εγώ στέκομαι προς το παρόν στην αναπηρία του ατόμου και στη συμβολική κίνηση
0 .
-
Freisinniger
- Maître des anions

Στύγιος έγραψε:
Α συγγνώμη, αυτό δεν το ξέρω, αν έσφαλα κι εγώ κι ο Τσίπρας ...ο χρόνος θα το δείξει. Εγώ στέκομαι προς το παρόν στην αναπηρία του ατόμου και στη συμβολική κίνηση
Γι' αυτό αισθάνομαι αυτό που έγραψα και ντροπή κιόλας, γιατί είναι είναι ανάπηρος και έκλεβε, διπλή ντροπή. Έξω τα λαμόγια του Πασόκ, τελεία και παύλα.
0 .

-
Στύγιος
Metranion έγραψε:Στύγιος έγραψε:
Γι' αυτό αισθάνομαι αυτό που έγραψα και ντροπή κιόλας, γιατί είναι είναι ανάπηρος και έκλεβε, διπλή ντροπή. Έξω τα λαμόγια του Πασόκ, τελεία και παύλα.
Ρε συ,τυφλός είναι ο άνθρωπος , άντε να έκλεψε κάνα επίδομα αντί για 89% αναπηρία , κάνα 70 ,αλλιώς πως σκατά έκλεψε δε μας εξηγείς;

0 .
-
Kauldron
- Supreme poster

Πρώτος ΑΜΕΑ υπουργός υγείας
Από το νήμα πρώτος μηχανικός πρωθυπουργός...
0 .
"ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΖΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ"
Πρωτοσέλιδο "Ριζοσπάστη" 19 Σεπτεμβρίου 1932.
Κομμουνιστικός πατριωτιΖμός.
Πρωτοσέλιδο "Ριζοσπάστη" 19 Σεπτεμβρίου 1932.
Κομμουνιστικός πατριωτιΖμός.
-
-Άρης-
- Rookie poster

Re: Πρώτος ΑΜΕΑ υπουργός υγείας
Ο άνθρωπος είναι τυφλός κι από τα δύο του μάτια, προφανώς δεν είναι η καλύτερη επιλογή για τη θέση του υπουργού.
Αλλά μ' εσάς περιμένω να δούμε και τυφλό οδηγό σχολικού λεωφορείου, ο οποίος θα έχει δίπλα του συμβούλους για να του λένε πού θα στρίβει και πού θα πατάει φρένο.
Αλλά μ' εσάς περιμένω να δούμε και τυφλό οδηγό σχολικού λεωφορείου, ο οποίος θα έχει δίπλα του συμβούλους για να του λένε πού θα στρίβει και πού θα πατάει φρένο.
0 .
-
oportunistas
- Rookie poster

Γιατί οι τυφλοί απαγορεύεται να γίνουν υπουργοί; ή μήπως νομίζεις ότι οι άλλοι υπουργοί τα κάνουν όλα μόνοι τους και δεν έχουν συμβούλους ή βοηθούς;
0 .
CR the best!!
-
Freisinniger
- Maître des anions

Πρώην Πασόκος και να μην έχει φάει το καταπέτασμα δεν γίνεται, άστο μην το κουράζεις, είναι απατεώνας.
0 .