Μάντης είμαι και μαντεύω.

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
Μάντης
Basic poster
Basic poster

Μάντης είμαι και μαντεύω.

Δημοσίευσηαπό Μάντης » 14 Ιούλ 2015, 10:55

Καλημέρα σε όλους ,θα ήθελα να διαβάσετε οπωσδήποτε αυτή την δημοσίευση γιατί πιστεύω ότι είναι άκρως προφητική.
<<.Πολύ γρήγορα θα ζητάμε μόνοι το grexit time out αλλά δεν θα υπάρχει στο τραπέζι >>

Μάντης.
0 .
Απαγορεύεται η μερική,ή η ολική αναδημοσίευση ,δημοσίευσης μου πέραν του Ελεύθερου Ελληνικού Φόρουμ χωρίς την συγκατάθεση μου με γραπτό μήνυμα.

Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Βαλκάνιος Κούρος
Βαλκάνιος Κούρος

Re: Μάντης είμαι και μαντεύω.

Δημοσίευσηαπό ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ » 14 Ιούλ 2015, 10:58

Μάντη μιλάς ορθά, αλλά έρχεσαι δεύτερος. Ο μεγάλος Μπένι έχει ήδη πει σε ανυποψίαστο χρόνο, εδώ και μήνες, ότι με τον θίασο σανέλ, θα ζητάμε δραχμή και δεν θα μας τη δίνουνε!
0 .
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό

Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Βαλκάνιος Κούρος
Βαλκάνιος Κούρος

Δημοσίευσηαπό ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ » 14 Ιούλ 2015, 10:58

dp
0 .
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό

Άβαταρ μέλους
Μάντης
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό Μάντης » 14 Ιούλ 2015, 11:06

Από ότι κατάλαβα η συμφωνία για grexit time out έλεγε σε βγάζω έξω κουρεύω το χρέος γιατί μπορώ αφού δεν είσαι στην Ε.Ζ δεν παραβιάζω τους κανόνες της Ε.Ζ σε βοηθώ και σε ξαναβάζω μέσα όταν σταθεροποίησης την οικονομία σου.
0 .
Απαγορεύεται η μερική,ή η ολική αναδημοσίευση ,δημοσίευσης μου πέραν του Ελεύθερου Ελληνικού Φόρουμ χωρίς την συγκατάθεση μου με γραπτό μήνυμα.

Άβαταρ μέλους
nik_killthemall
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό nik_killthemall » 14 Ιούλ 2015, 11:08

μλκιες λετε.

παρτε το χαμπαρι και ζηστε με αυτο : το κουφαρι του ελ δεν αξιζει ουτε να το κατουρισεις ! τουλαχιστον οχι περισσοτερο απτο κουφαρι του αλβανου, του βουλγαρου, του σερβου κλπ.

σε λιγο καιρο θα μας πληρωνουν, θα μας σβηνουν χρεη και θα μας δωριζουν σεξ σλεηβς για να βγουμε απτο ευρω.

ειναι ξεκαθαρο οτι τους εχουμε στο χερι τους μλκες ...
0 .
Αρίστος έγραψε:Καλα εκανε ο Τσιπρας κι ελεγε ενα καρο ψεματα .

Άβαταρ μέλους
Μάντης
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό Μάντης » 14 Ιούλ 2015, 11:14

Η σύντροφος μου είναι Καθηγήτρια οικονομικών , διάβασε τα πάντα τα ανέλυσε και μου είπε .
Οικονομικά μας συνέφερε το GREXIT TIME OUT σαν πρόταση αφού περιείχε κούρεμα -με μεγάλη διαφορά - σε σύγκριση με την συμφωνία που δεχτήκαμε.

Απλά είμαστε ξεροκέφαλοι .

Την πρόταση που δεχτήκαμε την περιέγραψε ως εξής.

Θα είμαστε όλοι μέσα στο σκατό μέχρι το στόμα θα κρατάμε το σκατό μας για να μην πνιγούμε και θα χέζουμε μόλις πέφτει η στάθμη με την σειρά και οργανωμένα και προσοχή αυτό θα το κάνουμε για μια πενταετία μέχρι να πέσει λίγο η στάθμη.
0 .

Άβαταρ μέλους
paralo
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό paralo » 14 Ιούλ 2015, 11:21

Φετιχιστές θα ελεγα.

"Το ευρώ δεν ειναι φετιχ" by Alexis Tsipras και τετοια.
0 .
#ccc

Άβαταρ μέλους
Μάντης
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό Μάντης » 14 Ιούλ 2015, 11:24

paralo έγραψε:Φετιχιστές θα ελεγα.

"Το ευρώ δεν ειναι φετιχ" by Alexis Tsipras και τετοια.

Είμαστε για κλάματα.
0 .

Άβαταρ μέλους
nik_killthemall
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό nik_killthemall » 14 Ιούλ 2015, 11:35

Μάντης έγραψε:Η σύντροφος μου είναι Καθηγήτρια οικονομικών , διάβασε τα πάντα τα ανέλυσε και μου είπε .
Οικονομικά μας συνέφερε το GREXIT TIME OUT σαν πρόταση αφού περιείχε κούρεμα -με μεγάλη διαφορά - σε σύγκριση με την συμφωνία που δεχτήκαμε.

Απλά είμαστε ξεροκέφαλοι .

Την πρόταση που δεχτήκαμε την περιέγραψε ως εξής.

Θα είμαστε όλοι μέσα στο σκατό μέχρι το στόμα θα κρατάμε το σκατό μας για να μην πνιγούμε και θα χέζουμε μόλις πέφτει η στάθμη με την σειρά και οργανωμένα και προσοχή αυτό θα το κάνουμε για μια πενταετία μέχρι να πέσει λίγο η στάθμη.

"μας" συνεφερε ?

ποιους "μας" αγαπητε ελ ?

ενας συναδελφος, παλιος συμφοιτητης μαζι με την επισης συναδελφο γυναικα του, εφυγαν αρχες του 2012 για την αλλη ακρη της γης (κυριολεκτω). Γυρισαν μετά απο 3 χρονια εχοντας μαζεψει ενα κομποδεμα το οποιο και εφεραν σε ελληνικες τραπεζες για να χτισουν το σπιτικο τους. Μετα συνεβει αυτο, και παρειχα στηριξη και ποτο στο συναδελφο για μερικα βραδυα σε παρακμιακα μπαρακια.

Η συντροφος σου λοιπον που ειναι οικονομολογος σου ανελυσε οτι ενα grexit γιαυτους θα ηταν συμφερον ?

Στον αντιποδα, ζευγος καλοπιασμενων - ΔΥ με αθροιστικο ωραριο εργασιας 2,5 ωρες την ημερα, μεχρι προ 3ετιας αι πολιτικες τους πεποιθησεις ητο ΝΔ με φανατισμο, τα τελευταια 3 χρονια ξυπνησε μεσα τους σαν απο καιρο η αριστερα, και εβαζαν ακομα και τις ψ*λοτριχες τους να ψηφιζουν συριζα. Πριν καμποσους μηνες κι οταν ψιλιαζονταν την φαση ξεχρεωσαν το στεγαστικο * και το υπολοιπο κεφαλαιο το εστειλαν εξωτερικο, σε εναν εμπιστο ξαδερφο.

Η συντροφος σου που ειναι οικονομολογος ομολογω πως θα δυσκολευτηκε μεσα απο διαφορικες και εξελοφυλλα, αλλα θα τα καταφερε στο τελος να οδηγηθει στο συμπερασμα οτι γιαυτους ενα grexit θα ητο συμφερον.

Το λαθος που εκανε η οικονομολογος συντροφος αγαπητε μαντη ηταν το "μας" ! Το "μας" στα βαλκανια δεν υπαρχει !

* (ειναι εμφανης νομιζω η διαφορα των 2 κατηγοριων ανθρωπων που οι μεν πρωτα δουλευουν αβεβαια και μετα αγοραζουν βεβαια, και αυτων που πρωτα αγοραζουν βεβαια και μετα "δουλευουν" βεβαια)
0 .
Αρίστος έγραψε:Καλα εκανε ο Τσιπρας κι ελεγε ενα καρο ψεματα .

Άβαταρ μέλους
Diego
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό Diego » 14 Ιούλ 2015, 11:53

Αν ειχαμε δραχμη, οι μεταναστες θα αγοραζανε φτηνα (δικαιωματικα) τη γη ενω τωρα οι ΔΥ πληρωνονται σε Ευρω.Οπερ απεδειξες το αντιθετο απο οτι ηθελες.
0 .
Αποχώρηση από το peg, δραχμή συνδεδεμένη με το χρυσό, άγριες ιδιωτικοποιήσεις,μικρό δημόσιο και εταιρική φορολογία κάτω του 14% με υψηλό κατώτατο.Οχι στον ευρωκομμουνισμό,στους ΔΕΚΟτζήδες των 3500 ευρω και τα υπερτιμολογημένα δημόσια έργα σε ευρώ.

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”