1.Απλή αναλογική.
2.Να μπεί στο σύνταγμα της χώρας άρθρο ειδικό για το χρέος να μην υπερβαίνει π.χ το 70% του αεπ.
3.Να μην παίρνουν σύνταξη Βουλευτές ή υπουργοί με δύο θητείες να παίρνουν σύνταξη και αυτοί στα 65 το λιγότερο.
4.Να μην μπορεί ο ίδιος πρωθυπουργός να είναι πάνω από δύο θητείες.
5.Να μην μπορεί ξένος πολιτειακός παράγοντας να εμπλέκετε στις εκλογές της χώρας, π.χ Θράκη.
Προτάσεις για αλλαγές στο Σύνταγμα μας και στο πολτικό σύστ.
-
Μάντης
- Basic poster

Προτάσεις για αλλαγές στο Σύνταγμα μας και στο πολτικό σύστ.
0 .
Απαγορεύεται η μερική,ή η ολική αναδημοσίευση ,δημοσίευσης μου πέραν του Ελεύθερου Ελληνικού Φόρουμ χωρίς την συγκατάθεση μου με γραπτό μήνυμα.
-
Εθνικοκοινωνιστης
- Extreme poster

Re: Προτάσεις για αλλαγές στο Σύνταγμα μας και στο πολτικό σ
Μάντης έγραψε:1.Απλή αναλογική.
2.Να μπεί στο σύνταγμα της χώρας άρθρο ειδικό για το χρέος να μην υπερβαίνει π.χ το 70% του αεπ.
3.Να μην παίρνουν σύνταξη Βουλευτές ή υπουργοί με δύο θητείες να παίρνουν σύνταξη και αυτοί στα 65 το λιγότερο.
4.Να μην μπορεί ο ίδιος πρωθυπουργός να είναι πάνω από δύο θητείες.
5.Να μην μπορεί ξένος πολιτειακός παράγοντας να εμπλέκετε στις εκλογές της χώρας, π.χ Θράκη.
ψηφιζεις Ενωση Κεντρωων λοιπον

0 .
-
fasistario
- Mr Lamogio

Το Σύνταγμά μας πρέπει να σταματήσει να είναι τόσο αριστερόστροφο.
Στροφή προς το μοναδικό Σύνταγμα που έχει παραμείνει το ίδιο με πολύ μικρές αλλαγές, εδώ και αιώνες, δείχνοντας την επιτυχημένη φύση του, το Αμερικάνικο.
Στροφή προς το μοναδικό Σύνταγμα που έχει παραμείνει το ίδιο με πολύ μικρές αλλαγές, εδώ και αιώνες, δείχνοντας την επιτυχημένη φύση του, το Αμερικάνικο.
0 .
Formerly known as lamogio88
"Let us have a dagger between our teeth, a bomb in our hands and an infinite scorn in our hearts."
"Let us have a dagger between our teeth, a bomb in our hands and an infinite scorn in our hearts."
-
Μάντης
- Basic poster

Στην ζωή μου ψήφιζα αυστηρά έτσι πηγαινοερχόμουνα μεταξύ ΚΚΕ ,ΚΚΕ εσωτερικού προχώρησα σε Ανταρσύα και τέλος Σύριζα σου φαίνομαι άνθρωπος που θα ψήφιζε Λεβέντη; 

0 .
Απαγορεύεται η μερική,ή η ολική αναδημοσίευση ,δημοσίευσης μου πέραν του Ελεύθερου Ελληνικού Φόρουμ χωρίς την συγκατάθεση μου με γραπτό μήνυμα.
-
Εθνικοκοινωνιστης
- Extreme poster

Μάντης έγραψε:Στην ζωή μου ψήφιζα αυστηρά έτσι πηγαινοερχόμουνα μεταξύ ΚΚΕ ,ΚΚΕ εσωτερικού προχώρησα σε Ανταρσύα και τέλος Σύριζα σου φαίνομαι άνθρωπος που θα ψήφιζε Λεβέντη;
μονο ο λεβεντης εχει αυτες τις θεσεις ως κυριαρχες.
ολοι οι αλλοι δεν τις εχουν θεσει ποτε στην βουλη.
ξεκολλα

0 .
-
Μάντης
- Basic poster

Εθνικοφιλελευθερος έγραψε:Μάντης έγραψε:Στην ζωή μου ψήφιζα αυστηρά έτσι πηγαινοερχόμουνα μεταξύ ΚΚΕ ,ΚΚΕ εσωτερικού προχώρησα σε Ανταρσύα και τέλος Σύριζα σου φαίνομαι άνθρωπος που θα ψήφιζε Λεβέντη;
μονο ο λεβεντης εχει αυτες τις θεσεις ως κυριαρχες.
ολοι οι αλλοι δεν τις εχουν θεσει ποτε στην βουλη.
ξεκολλα
Μερικά από αυτά έχουν συζητηθεί και στον Συριζα κατά καιρούς .
0 .
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Ειμαι κατα του φετιχισμου του Συνταγματος.Πιο πολυ αποτυπωνει καποιες αντιληψεις και συσχετισμους παρα οριζει την πραγματικοτητα.
Οι πολιτικοι μας ειναι δεσμιοι καποιων οικονομικων δυναμεων και συμφεροντων,ο,τι συνταγμα και αν εχουμε.
Οι πολιτικοι μας ειναι δεσμιοι καποιων οικονομικων δυναμεων και συμφεροντων,ο,τι συνταγμα και αν εχουμε.
0 .