Ναι στην πραγματικότητα ο Εμφύλιος που ταλάνιζε την χώρα σε πολιτικό επίπεδο , πνευματικό , καλλιτεχνικό ,κοινωνικό τόσα χρόνια τελείωσε σήμερα.
Προσωπική μου άποψη.
Σήμερα τελείωσε και ο εμφύλιος στην χώρα.
-
Μάντης
- Basic poster

Σήμερα τελείωσε και ο εμφύλιος στην χώρα.
0 .
Απαγορεύεται η μερική,ή η ολική αναδημοσίευση ,δημοσίευσης μου πέραν του Ελεύθερου Ελληνικού Φόρουμ χωρίς την συγκατάθεση μου με γραπτό μήνυμα.
-
Φρούραρχος
- Crazy poster

Re: Σήμερα τελείωσε και ο εμφύλιος στην χώρα.
Τώρα άρχισε
Αν νομίζεις ότι θα λέτε πάλι μπαρούφες χωρίς να πέφτει φάπα γελιέσαι
Ας περάσει πάλι να κάνει ακτιφ ο νταουλιέρης από το κεφενείο, και αν δεν του περάσω την καρέκλα κολάρο στις πρώτες 4 λέξεις....
Ασυλία και ανέξοδες πίπες ΤΕΛΟΣ

Αν νομίζεις ότι θα λέτε πάλι μπαρούφες χωρίς να πέφτει φάπα γελιέσαι
Ας περάσει πάλι να κάνει ακτιφ ο νταουλιέρης από το κεφενείο, και αν δεν του περάσω την καρέκλα κολάρο στις πρώτες 4 λέξεις....
Ασυλία και ανέξοδες πίπες ΤΕΛΟΣ

0 .
-
Kauldron
- Supreme poster

Εσένα ρε Γατάκη, όλη η αγωνία σου είναι πώς θα την πείς στους άλλους στο καφενείο? Αυτό σε καίει? Ε, ρε προβλήματα που τα 'χει ο κόσμος.
0 .
"ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΖΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ"
Πρωτοσέλιδο "Ριζοσπάστη" 19 Σεπτεμβρίου 1932.
Κομμουνιστικός πατριωτιΖμός.
Πρωτοσέλιδο "Ριζοσπάστη" 19 Σεπτεμβρίου 1932.
Κομμουνιστικός πατριωτιΖμός.
-
ВладимирВладимирович
- Supreme poster

Ειστε με τα καλα σας ρε παιδια; Πουλησατε πλεον και επισημα την Ελλαδα και μιλατε για "τελος του εμφυλιου" κλπ μαλακιες 

0 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ
-
Μάντης
- Basic poster

Δεν με νοιάζει τι λέτε , εμένα με νοιάζει να καταλαβαίνω εγώ οτι έγινε με το δικό μου μυαλό.
Όσοι θέλετε να είστε πωρωμένοι και κομματόσκυλα με γεια σας και χαρά σας.
Ο Σαμαράς δημιούργησε την θεωρία των δύο άκρων και οι άλλοι τους Γερμανοτσολιάδες.
Εκ των υστέρων φυσικά ,αποδεικνύεται ότι όποια κυβέρνηση και να έβγαινε εκ μέρους της Ε.Ε ίδια αντιμετώπιση θα είχαν.
Ανεξάρτητα αν είχαν σχέσεις με ολιγάρχες ή ήθελαν να εφαρμόσουν κοινωνική πολιτική.
Το ποιοι χρεώσανε την χώρα όλοι το ξέρουμε.
Στον Τσίπρα καταλογίζω την ευθύνη για υπερβολική αισιοδοξία.
Πίστευε ότι οι Ευρωπαίοι ένα κόμμα που ποτέ δεν κυβέρνησε και δεν είχε σχέσεις με την ολιγαρχία και την καταστροφή της οικονομίας θα είχε διαφορετική αντιμετώπιση και θα είχε πολλούς συμμάχους για να αλλάξει κάποια πράγματα.
Εδώ την πάτησε , αυτό δεν τον κάνει όμως αποδιοπομπαίο τράγο για να του ρίξετε όλες τις ευθύνες για όσα έκαναν τα κόμματα σας στην χώρα τόσα χρόνια.
Όμως είναι πάρα πολύ σημαντικό επιτέλους να καταλάβουμε όλοι ότι όλοι οι πολιτικοί μας είναι πολύ χαμηλότεροι των περιστάσεων.
Η έλλειψη δυνατοτήτων οδηγεί και σε έλλειψη ουσιαστικού διαλόγου , έτσι εξαντλούνται οι πολιτικοί ταγοί προσφωνώντας οι μέν στους δε με διάφορα ακραία επίθετα.
Αν αυτό σας καλύπτει με γεια σας και χαρά σας.
Να τιμωρηθούν οι ένοχοι που έφεραν την χώρα σε αυτό το χάλι και να επουλωθούν άμεσα οι πληγές της Δημοκρατίας για να πάμε μπροστά.
Ο Τσίπρας να βάλει ταφόπλακα και στην παράταση του εμφυλίου σε πολιτικό και κοινωνικό επίπεδο που εντέχνως κάποιοι συντηρούν μόνιμα.
Ο Σαμαράς δημιούργησε την θεωρία των δύο άκρων και οι άλλοι τους Γερμανοτσολιάδες.
Εκ των υστέρων φυσικά ,αποδεικνύεται ότι όποια κυβέρνηση και να έβγαινε εκ μέρους της Ε.Ε ίδια αντιμετώπιση θα είχαν.
Ανεξάρτητα αν είχαν σχέσεις με ολιγάρχες ή ήθελαν να εφαρμόσουν κοινωνική πολιτική.
Πίστευε ότι οι Ευρωπαίοι ένα κόμμα που ποτέ δεν κυβέρνησε και δεν είχε σχέσεις με την ολιγαρχία και την καταστροφή της οικονομίας θα είχε διαφορετική αντιμετώπιση και θα είχε πολλούς συμμάχους για να αλλάξει κάποια πράγματα.
Εδώ την πάτησε , αυτό δεν τον κάνει όμως αποδιοπομπαίο τράγο για να του ρίξετε όλες τις ευθύνες για όσα έκαναν τα κόμματα σας στην χώρα τόσα χρόνια.
Όμως είναι πάρα πολύ σημαντικό επιτέλους να καταλάβουμε όλοι ότι όλοι οι πολιτικοί μας είναι πολύ χαμηλότεροι των περιστάσεων.
Η έλλειψη δυνατοτήτων οδηγεί και σε έλλειψη ουσιαστικού διαλόγου , έτσι εξαντλούνται οι πολιτικοί ταγοί προσφωνώντας οι μέν στους δε με διάφορα ακραία επίθετα.
Να τιμωρηθούν οι ένοχοι που έφεραν την χώρα σε αυτό το χάλι και να επουλωθούν άμεσα οι πληγές της Δημοκρατίας για να πάμε μπροστά.
Ο Τσίπρας να βάλει ταφόπλακα και στην παράταση του εμφυλίου σε πολιτικό και κοινωνικό επίπεδο που εντέχνως κάποιοι συντηρούν μόνιμα.
0 .
Απαγορεύεται η μερική,ή η ολική αναδημοσίευση ,δημοσίευσης μου πέραν του Ελεύθερου Ελληνικού Φόρουμ χωρίς την συγκατάθεση μου με γραπτό μήνυμα.
-
Φρούραρχος
- Crazy poster

Εσένα σε πιάσανε 2 φορές μαλάκα
1 που ψήΦΙδες να φύγει η Τρόικα και το μνημόνιο με ένα νόμο 1 άρθρο
1 που ψήφισες ΟΧΙ και έγινε ΝΑΙ
Πλας πάρε τώρα σε 1 νόμο και 1 άρθρο ότι ψηφισες, και πάρε και μνημόνιο που ούτε ο Τζήμερος δεν θα τολμούσε να φέρει
Χόρεψες την προηγούμενη Κυριακή στο ΟΧΙ;
η Τρόικα πιάνει επίσημα στασίδι στην Αθήνα
Ποιος θα τοκατάφερνε αυτό αν ΟΧΙ η Αριστερά;
Πλας πάρε τώρα σε 1 νόμο και 1 άρθρο ότι ψηφισες, και πάρε και μνημόνιο που ούτε ο Τζήμερος δεν θα τολμούσε να φέρει
0 .
-
Μάντης
- Basic poster

Προσκυνητής έγραψε:Εσένα σε πιάσανε 2 φορές μαλάκα
Άσε την μικροπολιτική δεν τα καταφέρνεις δοκίμασε κάτι σε στυλ κοσμοπόλιταν ίσως τα πάς καλύτερα.
0 .
-
fasistario
- Mr Lamogio

Μάντης έγραψε:Δεν με νοιάζει τι λέτε , εμένα με νοιάζει να καταλαβαίνω εγώ οτι έγινε με το δικό μου μυαλό.
Σ Ω Π Α ! ! !
Όταν τα λέγαμε εμείς, ήμασταν οι μαλάκες.
Φάτε στην μάπα τώρα οικονομική υποδούλωση σε βαθμό που θα αναπωλείται τις στιγμές που οι τιμημένες μπότες των SS πατούσαν αυτή την χώρα.
Ο "Εμφύλιος" μόλις άρχισε.
Και πλέον είναι όσοι έχουμε μίσος εναντίον όσων έχουν πια μόνο πίκρα.
0 .
Formerly known as lamogio88
"Let us have a dagger between our teeth, a bomb in our hands and an infinite scorn in our hearts."
"Let us have a dagger between our teeth, a bomb in our hands and an infinite scorn in our hearts."
-
exomotis
- Chiprleader

Δεν υπαρχει τιποτα τετοιο αφου νομοτελειακα δεν υπαρχει κοινωνια σε εξεγερση.
Κανενας δεν μπορει να αντιπαρατεθει κοινωνικα σε αυτον τον πρωθυπουργο γιατι απλα δεν εχει καμμια λαικη βαση.
Υλακες ηλιθιων μονο υπαρχουν τωρα, και θα υπαρχουν μεχρι να αφανιστουν εκ των πραγματων.
Κανενας δεν μπορει να αντιπαρατεθει κοινωνικα σε αυτον τον πρωθυπουργο γιατι απλα δεν εχει καμμια λαικη βαση.
Υλακες ηλιθιων μονο υπαρχουν τωρα, και θα υπαρχουν μεχρι να αφανιστουν εκ των πραγματων.
0 .
-
ВладимирВладимирович
- Supreme poster

Ενδιαφέρον, πόσοι περίπου συριζαιοι χωράνε σε μια πηγάδα; :s_scratchhead
(Εντελώς θεωρητικού χαρακτήρα η ερώτηση, καμία έκκληση προς εμφύλιο κλπ)
(Εντελώς θεωρητικού χαρακτήρα η ερώτηση, καμία έκκληση προς εμφύλιο κλπ)
0 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ