Πρίν λίγο άκουσα στο ΡΙΚ μια ανάλυση για την διαφορά του μηχανισμού στήριξης που κάναμε αίτηση για δανεισμό.
Δανείζει μόνο σε χώρες (της Ε.Ζ) που μπορούν να αποδείξουν ότι το χρέος τους είναι βιώσιμο.
Οι Κύπριοι λένε ότι η κατάσταση είναι περίπλοκη.
Ξέρει κανείς αν αυτό ισχύει ;
Ρε παιδιά ισχύει ;
-
Μάντης
- Basic poster

Ρε παιδιά ισχύει ;
0 .
Απαγορεύεται η μερική,ή η ολική αναδημοσίευση ,δημοσίευσης μου πέραν του Ελεύθερου Ελληνικού Φόρουμ χωρίς την συγκατάθεση μου με γραπτό μήνυμα.
-
paralo
- Crazy poster

Re: Ρε παιδιά ισχύει ;
Μάντης έγραψε:Πρίν λίγο άκουσα στο ΡΙΚ μια ανάλυση για την διαφορά του μηχανισμού στήριξης που κάναμε αίτηση για δανεισμό.
Δανείζει μόνο σε χώρες (της Ε.Ζ) που μπορούν να αποδείξουν ότι το χρέος τους είναι βιώσιμο.
nai ισχυει.
Για αυτό ή η γερμανία παει για ανασχηματισμό (...) ή εμεις για δραχμή.
Για καποιο λόγο (....) οι γερμανοι ειχαν θεσει σαν οροσημο τον Οκτωβρη για το χρεος και εμεις αποφασισαμε να χρεοκωπησουμε νωριτερα.
Η θα παμε στον πατο κ θα μας κανουν το χρεος βιωσιμο ή θα κανουν πισω ή θα υπαρξει κατι σαν ...τραινακι μεχρι φθινωπορο.
0 .
#ccc
-
Μάντης
- Basic poster

Re: Ρε παιδιά ισχύει ;
paralo έγραψε:Μάντης έγραψε:Πρίν λίγο άκουσα στο ΡΙΚ μια ανάλυση για την διαφορά του μηχανισμού στήριξης που κάναμε αίτηση για δανεισμό.
nai ισχυει.
Για αυτό ή η γερμανία παει για ανασχηματισμό (...) ή εμεις για δραχμή.
Για καποιο λόγο (....) οι γερμανοι ειχαν θεσει σαν οροσημο τον Οκτωβρη για το χρεος και εμεις αποφασισαμε να χρεοκωπησουμε νωριτερα.
Η θα παμε στον πατο κ θα μας κανουν το χρεος βιωσιμο ή θα κανουν πισω ή θα υπαρξει κατι σαν ...τραινακι μεχρι φθινωπορο.
Κουλουβάχατα
0 .
Απαγορεύεται η μερική,ή η ολική αναδημοσίευση ,δημοσίευσης μου πέραν του Ελεύθερου Ελληνικού Φόρουμ χωρίς την συγκατάθεση μου με γραπτό μήνυμα.