Ρε παιδιά ισχύει ;

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
Μάντης
Basic poster
Basic poster

Ρε παιδιά ισχύει ;

Δημοσίευσηαπό Μάντης » 08 Ιούλ 2015, 20:07

Πρίν λίγο άκουσα στο ΡΙΚ μια ανάλυση για την διαφορά του μηχανισμού στήριξης που κάναμε αίτηση για δανεισμό.

Δανείζει μόνο σε χώρες (της Ε.Ζ) που μπορούν να αποδείξουν ότι το χρέος τους είναι βιώσιμο.

Οι Κύπριοι λένε ότι η κατάσταση είναι περίπλοκη.

Ξέρει κανείς αν αυτό ισχύει ;
0 .
Απαγορεύεται η μερική,ή η ολική αναδημοσίευση ,δημοσίευσης μου πέραν του Ελεύθερου Ελληνικού Φόρουμ χωρίς την συγκατάθεση μου με γραπτό μήνυμα.

Άβαταρ μέλους
paralo
Crazy poster
Crazy poster

Re: Ρε παιδιά ισχύει ;

Δημοσίευσηαπό paralo » 08 Ιούλ 2015, 20:11

Μάντης έγραψε:Πρίν λίγο άκουσα στο ΡΙΚ μια ανάλυση για την διαφορά του μηχανισμού στήριξης που κάναμε αίτηση για δανεισμό.

Δανείζει μόνο σε χώρες (της Ε.Ζ) που μπορούν να αποδείξουν ότι το χρέος τους είναι βιώσιμο.

nai ισχυει.

Για αυτό ή η γερμανία παει για ανασχηματισμό (...) ή εμεις για δραχμή.
Για καποιο λόγο (....) οι γερμανοι ειχαν θεσει σαν οροσημο τον Οκτωβρη για το χρεος και εμεις αποφασισαμε να χρεοκωπησουμε νωριτερα.
Η θα παμε στον πατο κ θα μας κανουν το χρεος βιωσιμο ή θα κανουν πισω ή θα υπαρξει κατι σαν ...τραινακι μεχρι φθινωπορο.
0 .
#ccc

Άβαταρ μέλους
Μάντης
Basic poster
Basic poster

Re: Ρε παιδιά ισχύει ;

Δημοσίευσηαπό Μάντης » 08 Ιούλ 2015, 20:18

paralo έγραψε:
Μάντης έγραψε:Πρίν λίγο άκουσα στο ΡΙΚ μια ανάλυση για την διαφορά του μηχανισμού στήριξης που κάναμε αίτηση για δανεισμό.

nai ισχυει.

Για αυτό ή η γερμανία παει για ανασχηματισμό (...) ή εμεις για δραχμή.
Για καποιο λόγο (....) οι γερμανοι ειχαν θεσει σαν οροσημο τον Οκτωβρη για το χρεος και εμεις αποφασισαμε να χρεοκωπησουμε νωριτερα.
Η θα παμε στον πατο κ θα μας κανουν το χρεος βιωσιμο ή θα κανουν πισω ή θα υπαρξει κατι σαν ...τραινακι μεχρι φθινωπορο.

Κουλουβάχατα
0 .
Απαγορεύεται η μερική,ή η ολική αναδημοσίευση ,δημοσίευσης μου πέραν του Ελεύθερου Ελληνικού Φόρουμ χωρίς την συγκατάθεση μου με γραπτό μήνυμα.

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”