Πρώτος μηχανικός πρωθυπουργός της Ελλάδος
-
Diego
- Crazy poster

Πρώτος μηχανικός πρωθυπουργός της Ελλάδος
Αγαπητοί, είναι η ιδέα μου ή ο Α.Τσίπρας είναι το πρώτο μέλος του ΤΕΕ που αναλαμβάνει πρωθυπουργός; Αγαπητέ Εγώ, απαντήστε αν ξέρετε κάτι.
0 .
Αποχώρηση από το peg, δραχμή συνδεδεμένη με το χρυσό, άγριες ιδιωτικοποιήσεις,μικρό δημόσιο και εταιρική φορολογία κάτω του 14% με υψηλό κατώτατο.Οχι στον ευρωκομμουνισμό,στους ΔΕΚΟτζήδες των 3500 ευρω και τα υπερτιμολογημένα δημόσια έργα σε ευρώ.
-
Adminović
- Sloboda Narodu

Re: Πρώτος μηχανικός πρωθυπουργός της Ελλάδος
Diego έγραψε:Αγαπητοί, είναι η ιδέα μου ή ο Α.Τσίπρας είναι το πρώτο μέλος του ΤΕΕ που αναλαμβάνει πρωθυπουργός; Αγαπητέ Εγώ, απαντήστε αν ξέρετε κάτι.
Αν και δεν είμαι ο Εγώ, επιβεβαιώνω ότι είναι ο πρώτος μηχανικός πρωθυπουργός. Παίζει να είναι και η κυβέρνηση με τους περισσότερους μηχανικούς.
Γιατί όμως ρωτάτε ειδικά τον Εγώ αγαπητέ;
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!
Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα.
Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα.

-
Northern Spirit
- Crazy poster

Μπορει να μας εξηγησει καποιος τι εχει κατασκευασει ο μηχανικος Τσιπρας και ποτε εχει εργαστει;;
0 .
Πηγανε για λεφτα χωρις μνημονιο και πηρανε μνημονιο χωρις λεφτα 

-
exomotis
- Chiprleader

Γιατι, ασφαλιτης εισαι και ρωτας να του κανεις φακελο?
Η δεν ειναι Μηχανικος απο τον ΕΜΠ ,εκει που περνουσατε απ εξω αλλα δεν μπορουσατε να μπειτε μεσα λογω χαμηλου IQ?
Η δεν ειναι Μηχανικος απο τον ΕΜΠ ,εκει που περνουσατε απ εξω αλλα δεν μπορουσατε να μπειτε μεσα λογω χαμηλου IQ?
0 .
-
Diego
- Crazy poster

Northern Spirit έγραψε:Μπορει να μας εξηγησει καποιος τι εχει κατασκευασει ο μηχανικος Τσιπρας και ποτε εχει εργαστει;;
Αγαπητέ Κύριε, έχω την εικόνα πως δεν γνωρίζετε επακριβώς το επάγγελμα του μηχανικού.Ένας μηχανικός, ειδικά τη σημερινή εποχή,δεν κατασκευάζει ποτέ κάτι εξ ολοκλήρου, πχ ένα ρολόι ή ένα φράγμα.Ο μηχανικός προορίζεται για να μελετά υποσυστήματα πολυπλότερων διατάξεων και να δίνει μαζί με άλλους το οκ, πάντα σε ομάδα.
Ως εκ τούτου ο μηχανικός Τσίπρας δεν κατασκεύασε τίποτα-μπορεί όμως να έκανε μελέτες ενός θέματος ενός κτιρίου (ως πολιτικός μηχανικός) ή ενός δρόμου.Το οποίο καθότι η οικογένεια του έχει μικρή κατασκευαστική, είναι και το πιθανότερο.
0 .
Αποχώρηση από το peg, δραχμή συνδεδεμένη με το χρυσό, άγριες ιδιωτικοποιήσεις,μικρό δημόσιο και εταιρική φορολογία κάτω του 14% με υψηλό κατώτατο.Οχι στον ευρωκομμουνισμό,στους ΔΕΚΟτζήδες των 3500 ευρω και τα υπερτιμολογημένα δημόσια έργα σε ευρώ.
-
Northern Spirit
- Crazy poster

Diego έγραψε:Northern Spirit έγραψε:Μπορει να μας εξηγησει καποιος τι εχει κατασκευασει ο μηχανικος Τσιπρας και ποτε εχει εργαστει;;
Αγαπητέ Κύριε, έχω την εικόνα πως δεν γνωρίζετε επακριβώς το επάγγελμα του μηχανικού.Ένας μηχανικός, ειδικά τη σημερινή εποχή,δεν κατασκευάζει ποτέ κάτι εξ ολοκλήρου, πχ ένα ρολόι ή ένα φράγμα.Ο μηχανικός προορίζεται για να μελετά υποσυστήματα πολυπλότερων διατάξεων και να δίνει μαζί με άλλους το οκ, πάντα σε ομάδα.
Ως εκ τούτου ο μηχανικός Τσίπρας δεν κατασκεύασε τίποτα-μπορεί όμως να έκανε μελέτες ενός θέματος ενός κτιρίου (ως πολιτικός μηχανικός) ή ενός δρόμου.Το οποίο καθότι η οικογένεια του έχει μικρή κατασκευαστική, είναι και το πιθανότερο.
εξηγησε μου λιγο τι σχεδιασε; Το οτι η οικογενεια του εχει μικρη κατασκευαστικη δεν λεει τιποτε...Ο ιδιος εκανε καταληψεις και ετρεχε με τα κομματικα..
Οποτε ξαναρωταω, οσοι λενε οτι ειναι μηχανικος, να μας πουνε τι εχει σχεδιασει..
0 .

-
Diego
- Crazy poster

Οπως φαινεται, αγαπητέ φίλε, το επάγγελμα του μηχανικού είναι τελείως ξένο προς εσάς.Ο σχεδιασμός δεν είναι απαράιτητο στοιχείο σε όλες τις εργασίες-η λέξη κλειδί ειναι η "μελέτη".
Το τι ακριβώς μελέτες έκανε ο Τσίπρας δύσκολο να το ξέρω, αν έχει υπογράψει καμία (δεν είναι απαραίτητο) ασφαλώς θα υπάρχει η υπογραφή του στα αποσταλμένα σχέδια του ΤΕΕ. Ωστόσο σας επαναλαμβάνω πως το γεγονός πως η οικογένεια έχει μικρή κατασκευαστική (από αυτές που χαρακτηρίζονται ως οικογενειακές) σημαίνει πως μάλλον έχει κάνει μελέτες (και πιθανόν να έχει υπογράψει) για διάφορα ζητήματα λόγω έλλειψης εργασιακών θέσεων (δεν προσλαμβανεις ευκολα εναν μηχανικο οταν εχεις ηδη έναν απόφοιτο). Δεν είναι ζήτημα χρόνου-το όλο επάγγελμα του μηχανικού στηρίζεται στην ακολουθία μιας συγκεκριμένης αλληλουχίας πράξεων που αν στη δείξουν, μπορείς γρήγορα να τη βγάλεις.
Το τι ακριβώς μελέτες έκανε ο Τσίπρας δύσκολο να το ξέρω, αν έχει υπογράψει καμία (δεν είναι απαραίτητο) ασφαλώς θα υπάρχει η υπογραφή του στα αποσταλμένα σχέδια του ΤΕΕ. Ωστόσο σας επαναλαμβάνω πως το γεγονός πως η οικογένεια έχει μικρή κατασκευαστική (από αυτές που χαρακτηρίζονται ως οικογενειακές) σημαίνει πως μάλλον έχει κάνει μελέτες (και πιθανόν να έχει υπογράψει) για διάφορα ζητήματα λόγω έλλειψης εργασιακών θέσεων (δεν προσλαμβανεις ευκολα εναν μηχανικο οταν εχεις ηδη έναν απόφοιτο). Δεν είναι ζήτημα χρόνου-το όλο επάγγελμα του μηχανικού στηρίζεται στην ακολουθία μιας συγκεκριμένης αλληλουχίας πράξεων που αν στη δείξουν, μπορείς γρήγορα να τη βγάλεις.
0 .
-
Kauldron
- Supreme poster

Η συζήτηση για τον Κουρουπλή έχει μετακινηθεί εδώ:
http://free.bbfοrum.co/post2264.html#p2264
ΔΕΝ διεγράφη τίποτα (άλλωστε δεν υπήρχε και λόγος) αλλά για να μπορεί να γίνεται πιο εύκολα η κουβέντα και να μην μπλέκουμε τα θέματα, μεταφέρθηκε εκεί.
http://free.bbfοrum.co/post2264.html#p2264
ΔΕΝ διεγράφη τίποτα (άλλωστε δεν υπήρχε και λόγος) αλλά για να μπορεί να γίνεται πιο εύκολα η κουβέντα και να μην μπλέκουμε τα θέματα, μεταφέρθηκε εκεί.
0 .
"ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΖΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ"
Πρωτοσέλιδο "Ριζοσπάστη" 19 Σεπτεμβρίου 1932.
Κομμουνιστικός πατριωτιΖμός.
Πρωτοσέλιδο "Ριζοσπάστη" 19 Σεπτεμβρίου 1932.
Κομμουνιστικός πατριωτιΖμός.
-
ksmyrn
- Rookie poster

Ω, το Βορειο Πνευμμε προλαβε.... Θα συμπληρωσω την ουσια, μηχανικος μπορει να θεωρειται, λες και δεν ξερουμε πως παιρνουν καποιοι τα πτυχια, αλλα επαγγελματιας οχι.
0 .
-
Northern Spirit
- Crazy poster

Κοροιδευαν τον Σαμαρα οταν ελεγε για την πιτσαρια, και τωρα ανοιγουνε και νηματα υπερ του "μηχανικου" Τσιπρα..
Θυμιζει το ανεκδοτο: οι δικες μας πορδες ευωδιαζουνε οι δικες σας ειναι που βρωμανε..
Θυμιζει το ανεκδοτο: οι δικες μας πορδες ευωδιαζουνε οι δικες σας ειναι που βρωμανε..

0 .