Φαήλος υπέρ σύριζα, αχ Ποιτσαρία μου, κλαψ...

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
Kauldron
Supreme poster
Supreme poster

Φαήλος υπέρ σύριζα, αχ Ποιτσαρία μου, κλαψ...

Δημοσίευσηαπό Kauldron » 28 Ιαν 2015, 14:01

Ο Φαήλος υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ Σε δυο σημεία ΣΧΟΛΙΑ
Υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ για δύο επιλογές του τάσσεται ο Φαήλος Κρανιδιώτης με ποστ στη σελίδα του στο Facebook. Συγκεκριμένα αναφέρεται στην τοποθέτηση του Ν. Κοτζιά στο υπουργείο Εξωτερικών αλλά και στην επιλογή Νικολούδη για το χαρτοφυλάκιο καταπολέμησης της διαφθοράς
Γράφει ο πολιτευτής και υποψήφιος βουλευτής με τη Ν.Δ. στον Πειραιά στις πρόσφατες εκλογές: Για να είμαστε δίκαιοι, ο Νίκος Κοτζιάς ο νέος ΥΠ.ΕΞ, είναι από τις ευχάριστες εκπλήξεις της νέας κυβέρνησης, με σταθερές πατριωτικές θέσεις, με ξεκάθαρη θέση κατά λογικών τύπου Ανάν στην Κύπρο.Αληθινός διανοούμενος κι όχι από τους "ιντελιγκέντσηδες". Είχα γράψει παλιότερα πως σε μια αυτοδύναμη κυβέρνηση του Σαμαρά θα έπρεπε να ήταν ΥΠ.ΕΞ και δεν θα αλλάξω τώρα γνώμη λόγω "κομματικού πατριωτισμού". Αγαπητέ Νίκο, ευχές για δύναμη και αποτελεσματικότητα στην υπεράσπιση των εθνικών συμφερόντων. Θετική επίσης η επιλογή του κ. Νικολούδη, εξαίρετου Εισαγγελικού λειτουργού, γνωρίζει την λειτουργία της Αστυνομίας, της Δικαιοσύνης κι έχει τον επαγγελματισμό και την απαραίτητη μετριοπάθεια για την θέση αυτή, όπου δεν χωράνε αριστερίστικες ακρότητες και πειραματισμοί. Πηγή: http://www.lifo.gr

http://www.lifo.gr/now/politics/59371

Κλάψ κλούψ... αρχίσανε στελέχη να λοξοκοιτάνε, αχ ποιτσαρία μου, αχ ποιτσομπότ μου...
0 .
"ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΖΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ"
Πρωτοσέλιδο "Ριζοσπάστη" 19 Σεπτεμβρίου 1932.
Κομμουνιστικός πατριωτιΖμός.

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Re: Φαήλος υπέρ σύριζα, αχ Ποιτσαρία μου, κλαψ...

Δημοσίευσηαπό Adminović » 28 Ιαν 2015, 16:49

:yeeee:
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

Άβαταρ μέλους
Kauldron
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό Kauldron » 28 Ιαν 2015, 18:44

Ρε ο Φαήλαρχος ήταν με τον Ποιτσαρά από πολύ παλιά. Έτσι που πάει στο τέλος θα τον αφήσει και ο Μουρούτης. Αυτοί έμειναν μαζί του ακόμα και όταν είχε εκείνο το πασοκικό πολιτικό ανέκδοτο την ΠΟΛΑΝ.
0 .
"ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΖΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ"
Πρωτοσέλιδο "Ριζοσπάστη" 19 Σεπτεμβρίου 1932.
Κομμουνιστικός πατριωτιΖμός.

Άβαταρ μέλους
ΠΗΞΤΕ
Adonis Fan Club
Adonis Fan Club

Δημοσίευσηαπό ΠΗΞΤΕ » 29 Ιαν 2015, 01:35

Ο Φαήλος είναι νοσταλγός του Ανδρέα, μια χαρά μεταγραφούλα για το σύριζα κάποια στιγμή στο μέλλον :D
0 .
Με του Κυριάκαρου το λιλί
θα τους αλλάξουμε την ψυχή

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”