Για λογους πολιτικης ηθικης, και για να κρατησω αποστασεις ψυχρα απο το ναι-οχι στο πραγματικο θεμα του ποιος ειναι μπροστα και ποσο, βαζω εδω το δημοψηφιμα που ο Bloomberg θεωρει μαλλον πιο αληθινο-πραγματικο.
Αυτο διχνει ενα τοπιο μοιρασμενο με ελαφρα διαφορα του ΟΧΙ επι του ΝΑΙ αλλα και ανθρωπους αρκετους που ειναι αναποφασιστοι.
Αρα οι τελευταιες εμφανισεις του Τσιπρα παιζουν ενισχυτικο ρολο στο να αλλαξει υπερ του ακομα η κατασταση.
Κανει εντυπωση η ησυχια και η ψυχραιμια των ανθρωπων εδω που αν και υποφερουν δεν μιλανε.
Θα μιλησουν οταν πρεπει.
Λοιπον......43 ΟΧΙ...........42,5% ΝΑΙ.
http://www.bloomberg.com/news/articles/ ... poll-shows
Βαζω δημοψηφισμα που ο Bloomberg θεωρει σοβαρο
-
AZUREUS
- Crazy poster

Re: Βαζω δημοψηφισμα που ο Bloomberg θεωρει σοβαρο
Ανεξάρτητα το τι λεν οι δημοσκοπήσεις που έχουν καταλήξει να χρησιμοποιούνται μόνο για αποπροσανατολισμό και προπαγάνδα το συμπέρασμα είναι οτι Θέλουν ευρώ με Τσίπρα. Θέλουν στην τελική κάποιον να σώσει τα ευρώ τους. Ξέρουν οτι ευρώπη και ευρώ με δανεικά, πουτανες, ταξίδια, ακριβά εστιατόρια, ψώνια στα εξωτερικά, αιφοουν και μαζί καθρεφτάκια και χάντρες τελειώσανε για τα βαλκανά λιγούρια που νομίζανε οτι πιάσανε τον Πάπα απο τα ρχίδια και βγήκε και έκανε δήλωση στήριξης του ΟΧΙ ενώ ο δικός μας τράγος αρχιεπίσκοπς πήγε με τους ολιγάρχες και τους μαφιόζους και θα ψάλει Νικάς τοις Μπομπολέφσκι κατὰ βαρβάρων δωρούμενος. Εδώ πληρώνονται όλα πλιατσικολόγοι πασοκοδεξιοί και καλογέροι του Κουτσούμπα. Αλλος αρχιεπίσκοπος κι αυτός... Αλήθεια τι λέγαμε? 

0 .
-Ενα κίνημα φασιστικό/ναζιστικό/εθνικιστικό/αυταρχικό/χουντικό/χιτλερικό/αυγοφιδίτικο
-Είμαστε η ΔΕΞΙΑ.
Ελευθερία ή φασισμός.
-Είμαστε η ΔΕΞΙΑ.
Ελευθερία ή φασισμός.
-
exomotis
- Chiprleader

Αζουρεα θα γραψω εδω την γνωμη αλλα δεν ειναι δα και θεσφατο αυτη.
Πιστευω απλα οτι πολιτικα θα βοηθησει να καταλαβουν ολοι εδω το ζητουμενο.
Ο Αλεξης αυτο που ηθελε 3 μερουλες με την ημερα να ερχεται , το πηρε απο το ΔΝΤ και θα το χρησιμοποιησει τωρα το απογευμα σαν πυρηνικη βομβα εναντιον των αντιπαλων του που φωναζαν για βιωσιμο χρεος.
Το θεμα ομως δεν ειναι αυτο καθ εαυτο, το θεμα ειναι το ποσοστο του δημοψηφισματος , και εξηγουμαι.
Υπαρχουν 4 [εριπτωσεις.
1. Συντριπτικη υπεροχη του ΟΧΙ με ποσοστα πανω απο 60%.
2 Ελαφρια υπεροχη του ΟΧΙ με ποσοστα μεταξυ 50% και 55%
3. Συντριπτικη υπεροχη του Ναι με τα ιδια ποσοστα.
4. Ελαφρια υπεροχη του ΝΑΙ με τα ιδια ποσοστα οπως του οχι περιπου.
Λοιπον πιο απ ολα νομιζει καποιος οτι συμφερει τρελλα τον Αλεξη?
Η συντριπτικη υπερ ΟΧΙ?
Υπερ ΝΑΙ?
Η η ελαφρα ΟΧΙ κυριως και με να εχει παρει διαδικασια κουρεματος στα χαρτια και με υπογραφες?
Εγω εχω αποψη εσεις σκεφτητε και απαντηστε.
Πιστευω απλα οτι πολιτικα θα βοηθησει να καταλαβουν ολοι εδω το ζητουμενο.
Ο Αλεξης αυτο που ηθελε 3 μερουλες με την ημερα να ερχεται , το πηρε απο το ΔΝΤ και θα το χρησιμοποιησει τωρα το απογευμα σαν πυρηνικη βομβα εναντιον των αντιπαλων του που φωναζαν για βιωσιμο χρεος.
Το θεμα ομως δεν ειναι αυτο καθ εαυτο, το θεμα ειναι το ποσοστο του δημοψηφισματος , και εξηγουμαι.
Υπαρχουν 4 [εριπτωσεις.
1. Συντριπτικη υπεροχη του ΟΧΙ με ποσοστα πανω απο 60%.
2 Ελαφρια υπεροχη του ΟΧΙ με ποσοστα μεταξυ 50% και 55%
3. Συντριπτικη υπεροχη του Ναι με τα ιδια ποσοστα.
4. Ελαφρια υπεροχη του ΝΑΙ με τα ιδια ποσοστα οπως του οχι περιπου.
Λοιπον πιο απ ολα νομιζει καποιος οτι συμφερει τρελλα τον Αλεξη?
Η συντριπτικη υπερ ΟΧΙ?
Υπερ ΝΑΙ?
Η η ελαφρα ΟΧΙ κυριως και με να εχει παρει διαδικασια κουρεματος στα χαρτια και με υπογραφες?
Εγω εχω αποψη εσεις σκεφτητε και απαντηστε.
0 .
-
Ραν ταν πλαν
- Kalamata Lover

exomotis έγραψε:Υπαρχουν 4 [εριπτωσεις.
1. Συντριπτικη υπεροχη του ΟΧΙ με ποσοστα πανω απο 60%.και ευρω και χοντρό μνημόνιο.
2 Ελαφρια υπεροχη του ΟΧΙ με ποσοστα μεταξυ 50% και 55%και ευρώ και χοντρό μνημόνιο.
3. Συντριπτικη υπεροχη του Ναι με τα ιδια ποσοστα.και ευρώ και χοντρό μνημόνιο.
4. Ελαφρια υπεροχη του ΝΑΙ με τα ιδια ποσοστα οπως του οχι περιπου.και ευρώ και χοντρό μνημόνιο.
εγγύηση και στις τέσσερις περιπτώσεις ο μικρός λένιν ο νέος παγκόσμιος ηγέτης του προλεταριάτου.
αυτός ρε δεν ήταν που είπε ότι ''εγώ δεν είμαι πρωθυπουργίσκος παντός καιρού''.

0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.
-
exomotis
- Chiprleader

Rekla, κανε μια προσπαθεια να σκεφτεις, λυπαμαι που δεν εχεις μαθει κατι ακομα.
0 .
-
ksmyrn
- Rookie poster

Υπαρχει και η αποχη/ακυρα. Αν ποαρει κανα 40% αυτη τι θα κανει ο τσιπρας; θα σφυριξει αδιαφορα;
0 .
-
exomotis
- Chiprleader