Παιζουν τα ρεστα τους

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
exomotis
Chiprleader
Chiprleader
Δημοσιεύσεις: 6500

Παιζουν τα ρεστα τους

Δημοσίευσηαπό exomotis » 19 Ιουν 2015, 10:42

Ειδαν και αποειδαν οτι εδω και 5 μηνακια η κυβερνηση αυτη δεν κανει πισω, ειδαν και αποειδαν οτι αλλες προτασεις τερμα, ειδαν και αποειδαν οτι πιεσαν αλλα πηραν το τριτο το μακρυτερο γιατι ψιλοντουφεκιες στον αερα δεν φοβιζουν και δεν εχουν στα 4 οπως τους προηγουμενους υπαλληλους τους, αρχισαν παλι το παραμυθι.
Τρομος πανω απ την πολη.
Ο δρομος με τις λευκες.
Το μωρο της Ροζμαρι.
Το τελος του κοσμου.
Και φυσικα τωρα σιγορα παιζουν με δυναμη το, Ο γιος του Γκοτζιλα βγαινει την Δευτερα στο φαληρο.

Σε μια κακοστημενη αργη παρασταση , προσπαθουν να ξαναπαιξουν το ιδιο εφιαλτικο κακοπαιγμενο εργο λες και θα πετυχουν να φοβησουν τοσο τον πολιτη ωστε να παθει πανικο κι να παει με δαυτους.
Μιλαμε για τοση ηλιθιοτητα και ασθενεια. Μιλαμε οτι ολοι μαζι οι ιδεολογικοι τους φιλοι παντου στην ΕΕ εχουν βαλθει το ιδιο σεναριο τρομου να παιζουν συνεχως , νομιζοντας τελικα οτι δεν μπορει, καπου θα σπασει η κυβερνηση αυτη.
Ελα ομως που δεν τους βγαινει , ελα ομως που εχει παθει ο κοσμος Μιθριδατισμο και ελα που υπαρχει και απλος λογος οτι δεν τον φοβιζει τοσο το τιποτα αφου οτο μεγιστο ποσοστο του ,στις Τραπεζες δεν εχει ουτε ρουπια.

Δεινουν ρεστα λοιπον οτι πετυχουν μετα την παλη αυτης της κυβερνησης που δεν λυγισε και πετυχε.
Ειχα ομως γραψει, οτι ειχαν οι φιλοι τους στο εξωτερικο ενα μεγαλο σφαλμα κανει.
Ερριξαν την κυβερνηση που γουσταραν με προοπτικη να διαλυσουν την επομενη επειδη ηλεγχε κοσμο πολυ και επειδη ακριβως νομιζαν οτι εκβιαζοντας μετα , θα εκαναν τον κοσμο και την κυβερνηση του να γονατισει.
Δεν γνωριζαν ομως οτι και η κυβερνηση και ο κοσμος που την στηριζει και την ψηφισε αντι να ελλατωθει γιγαντωθηκε ολους αυτους τους μηνες ακριβως απο τον βρωμικο πολεμο που υπεστει.
Δεν γνωριζαν ουτε καν το τι ειναι ικανος να πραξει ο πρωθυπουργος , ενω αυτος ειχε το πελονεκτημα να γνωριζει και αυτους και πως δρουν και ολα αυτα τα περιμενε.
Και πολιτικα λοιπον εχασαν , και την αλλη εβδομαδα θα λουστουν την ηλιθιοτητα τους να κοντραρουν καποιον που δεν μπορουν πολιτικα να εκβιασουν μεσω οικονομιστικων ηλιθιων θεσεων , αφου αυτος γνωριζει οτι ειναι ουτιδανοι και ανυπαρκτοι στις θεσεις τους , εντρομοι και για τις οικονομικες επιπτωσεις που θα υποστουν ακι κυριως για την γεωπολιτικη σφαλιαρα που φανε με πιεση.
Για αυτο και παρ ολο που χθες αρχισε το παραμυθι αυτος τους εγραφε κανονικα και ηταν εκει που αυτοι αφριζαν.
Και σημερα θα υπογραψει και συμφωνια και τον Ιουλιο θα κανει το βημα , μετα απο συνεχιζομενες συνομιλιες τεχνικων θεματων, για να μπει στην Νεα Οικονομικη Τραπεζα Δανειων των BRICS.
Αυτο δεν το αντεχουν, αλλα τι να κανουν.
Ολα θα τα φανε.
Και συμφωνια θα υπαρξει με ορους που θα μας βγαζει απο μια συνεχη αγωνια που θα ηθελαν για μας ελεγχουν σαν χωρα.
Και σε μια νεα ανεξαρτητη απο δαυτους Τραπεζα θα γινουμε μελος σχεδον ιδρυτικο, με οτι αυτο σημαινει.
Και δανεια , οχι αποπληρωμων , αλλα αναπτυξιακα που θα εχουν κυριως να κανουν με αυτες τις χωρες , σαν την Κινα και την οικονομοτεχνικη της υποδομη, τα οποια θα χρησιμοποιηθουν για αναπτυξιακα εργα υποδομων και φυσικα οι εταιρειες τους θα εχουν τον πρωτο λογο.
Ε αυτο δεν το αντεχουν.
Αλλα ειπαμε, τι να κανουν?
0 .

exomotis
Chiprleader
Chiprleader
Δημοσιεύσεις: 6500

Re: Παιζουν τα ρεστα τους

Δημοσίευσηαπό exomotis » 19 Ιουν 2015, 10:56

Nα λοιπον η επιβολη σε πολιτικο επιπεδο, για οσους το παιρνουν και πρεφα,της θεσης του Αλεξη.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ Η ΛΥΣΗ ΛΕΕΙ Η ΛΑΓΚΑΡΝΤ.

http://www.naftemporiki.gr/finance/stor ... itiki-lusi

Τι λεγαν?
Δεν μας τα ειχαν πρηξει οτι μονο σε τεχνικο επιπεδο και μπλα μπλα μπλα.......
Τωρα τι?

Πρωθυπουργοι την Δευτερα , ετσι?

Και μια πληροφορια.
Εκει οποιος παει να παιξει παλι την ιδια κασετα , ειναι τερματισμενος.
Γνωριζουν πολυ καλα οτι δεν θα διστασει να το παει μεχρι τις 30/6 ο πρωθυουργος, γιατι στο χερι δεν τον εχουνουτε μπορουν να τον βαλλουν.
0 .

exomotis
Chiprleader
Chiprleader
Δημοσιεύσεις: 6500

Re: Παιζουν τα ρεστα τους

Δημοσίευσηαπό exomotis » 19 Ιουν 2015, 11:33

Να λοιπον που ο αγωγος θα γενει.
Ειναι η οχι αναπτυξιακη συμφωνια υψηλου επιπεδου αυτη με την Ρωσια?
Θα δωσει εργασια σε δεκαδες χιλαδες ανθρωπους και εταιρειες?

http://sputniknews.com/business/2015061 ... 59718.html

Και ειναι η πρωτη ε, θα υπαρξει και συνεχεια και με την Τραπεζα, οπως εγραψα, και με αλλες συμφωνιες.
0 .

PSaRas

Re: Παιζουν τα ρεστα τους

Δημοσίευσηαπό PSaRas » 19 Ιουν 2015, 11:47

Α ρε φουκαρά...
0 .

exomotis
Chiprleader
Chiprleader
Δημοσιεύσεις: 6500

Re: Παιζουν τα ρεστα τους

Δημοσίευσηαπό exomotis » 19 Ιουν 2015, 11:53

Tιποτα πιο σοβαρο?
0 .

PSaRas

Re: Παιζουν τα ρεστα τους

Δημοσίευσηαπό PSaRas » 19 Ιουν 2015, 11:58

Σοβαρότατο.
0 .

exomotis
Chiprleader
Chiprleader
Δημοσιεύσεις: 6500

Re: Παιζουν τα ρεστα τους

Δημοσίευσηαπό exomotis » 19 Ιουν 2015, 12:00

Αλλος?
0 .

Άβαταρ μέλους
Kauldron
Supreme poster
Supreme poster
Δημοσιεύσεις: 11127
Τοποθεσία: Thessaloniki

Re: Παιζουν τα ρεστα τους

Δημοσίευσηαπό Kauldron » 19 Ιουν 2015, 13:47

Επιθανάτιος ρόγχος της μνημονιακής παράταξης και η χτεσινή "συγκέντρωση".



Το βίντεο τα λέει όλα. Γιαγιάδες που δεν ξέρουν γιατί κατέβηκαν εκεί.

(παρατηρήστε πόσα dislike και πόσα like έχει το βίντεο, και διαβάστε τα σχόλια να γελάσετε).
0 .
"ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΖΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ"
Πρωτοσέλιδο "Ριζοσπάστη" 19 Σεπτεμβρίου 1932.
Κομμουνιστικός πατριωτιΖμός.

exomotis
Chiprleader
Chiprleader
Δημοσιεύσεις: 6500

Re: Παιζουν τα ρεστα τους

Δημοσίευσηαπό exomotis » 19 Ιουν 2015, 14:09

Σπαστε τα δεσμα του χρεους στην Ελλαδα.


https://twitter.com/SputnikInt/status/6 ... 80/photo/1
0 .

Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Βαλκάνιος Κούρος
Βαλκάνιος Κούρος
Δημοσιεύσεις: 5614
Τοποθεσία: Μνημονιακή Διασπορά.

Re: Παιζουν τα ρεστα τους

Δημοσίευσηαπό ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ » 19 Ιουν 2015, 14:34

Kauldron έγραψε:Επιθανάτιος ρόγχος της μνημονιακής παράταξης και η χτεσινή "συγκέντρωση".

[youtube]IPvbylUp2hM[/youtube

Το βίντεο τα λέει όλα. Γιαγιάδες που δεν ξέρουν γιατί κατέβηκαν εκεί.

(παρατηρήστε πόσα dislike και πόσα like έχει το βίντεο, και διαβάστε τα σχόλια να γελάσετε).


Και άλλο νήμα με το ίδιο σπαμ από τον πιο γελοίο αντμίν στα χρονικά του ίντερνετ
0 .
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό


Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”