Την σημερινή εποχή που διανύουμε μπορώ να την παρομοιάσω μόνο με την εποχή της κατοχής.
Τον δε Συριζα με τους Ανελ μπορώ να τους παρομοιάσω μόνο με τους αντιστασιακούς κατά του Γ Ράιχ.
Έχουν πολλές ομοιότητες ανάμεσα στις πολλές η πιο φανταχτερή είναι ότι είναι οι μικροί εναντίον των μεγάλων.
Ναι πράγματι από τον καιρό που βγήκε η νέα κυβέρνηση οι ομοιότητες της κατοχής του 40 και της αντίστασης αλλά και της γενικότερης κατάστασης της τότε εποχής έχει μεγαλώσει.
Πρίν την νέα κυβέρνηση είχαμε μόνο την κατοχή χωρίς καμία αντίσταση.
Τώρα δείχνει να έχουν αλλάξει τα πράγματα.
Για αυτό μπράβο Σύριζα-Ανελ.
Τώρα όσο αφορά τους <<άλλους >> δεν θέλω να τους χαρακτηρίσω βρείτε εσείς χαρακτηρισμούς δόξα τον θεό έχουμε πλούσια γλώσσα.
Μπράβο Σύριζα-Ανελ.
-
Μάντης
- Basic poster

Μπράβο Σύριζα-Ανελ.
0 .
Απαγορεύεται η μερική,ή η ολική αναδημοσίευση ,δημοσίευσης μου πέραν του Ελεύθερου Ελληνικού Φόρουμ χωρίς την συγκατάθεση μου με γραπτό μήνυμα.
-
PSaRas
Re: Μπράβο Σύριζα-Ανελ.
Η αλήθεια είναι πως οι μπριζόλες στο 4seasons δεν είχαν καμία τύχη απέναντι στους Ελ αντάρτες.
Επίσης βροντάει ο όλυμπος απο το κροτάλισμα 47 ηρωικών σελίδων με νέα μέτρα και φόρους.
Επίσης βροντάει ο όλυμπος απο το κροτάλισμα 47 ηρωικών σελίδων με νέα μέτρα και φόρους.
0 .
-
Kauldron
- Supreme poster

Με βάση αυτό που έκανε ο Στουρνάριας:
http://www.real.gr/DefaultArthro.aspx?p ... 25&catID=2
Μόνο Γερμανοσυμμορίτες μπορεί να τους χαρακτηρίσει κανείς.
Daily Telegraph: Πολιτική επίθεση σε εκλεγμένη κυβέρνηση η έκθεση Στουρνάρα
18/6/2015 9:28:00 πμ | Money
Πολιτική επίθεση σε εκλεγμένη κυβέρνηση χαρακτηρίζει ο αρθρογράφος Ambrose Evans-Pritchard της εφημερίδας Daily Telegraph το περιεχόμενο της έκθεσης του κεντρικού τραπεζίτη της Ελλάδας Γιάννη Στουρνάρα.
Η Κεντρική Τράπεζα της Ελλάδος δεν παρουσιάζει δυνητικούς κινδύνους στο χειρότερο σενάριο --κάτι το οποίο θα μπορούσε να είναι αποδεκτό-- αλλά συμπεραίνει ότι όλα αυτά θα συμβούν αν ο Έλληνας πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας δεν συμφωνήσει με τους όρους που επιβάλλουν οι Βρυξέλλες, όπως μετέδωσε το Αθηναϊκό Πρακτορείο.
Οι απειλές ότι η Ελλάδα θα αναγκαστεί να βγει από την ΕΕ και ότι αλυσιδωτές αντιδράσεις θα οδηγήσουν στην οικονομική κατάρρευση αν δεν επιτευχθεί μια συμφωνία συνιστούν ωμό εκφοβισμό, γράφει επίσης η εφήμερίδα Daily Telegraph.
http://www.real.gr/DefaultArthro.aspx?p ... 25&catID=2
Μόνο Γερμανοσυμμορίτες μπορεί να τους χαρακτηρίσει κανείς.
0 .
"ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΖΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ"
Πρωτοσέλιδο "Ριζοσπάστη" 19 Σεπτεμβρίου 1932.
Κομμουνιστικός πατριωτιΖμός.
Πρωτοσέλιδο "Ριζοσπάστη" 19 Σεπτεμβρίου 1932.
Κομμουνιστικός πατριωτιΖμός.
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Μάντης έγραψε:Την σημερινή εποχή που διανύουμε μπορώ να την παρομοιάσω μόνο με την εποχή της κατοχής.
Τον δε Συριζα με τους Ανελ μπορώ να τους παρομοιάσω μόνο με τους αντιστασιακούς κατά του Γ Ράιχ.
Έχουν πολλές ομοιότητες ανάμεσα στις πολλές η πιο φανταχτερή είναι ότι είναι οι μικροί εναντίον των μεγάλων.
Εμενα μου θυμιζουν πιο πολυ τους ταγματασφαλιτες.
Πατριωτες στα λογια,συνεργατες των γερμανων στην πραξη.
0 .
-
exomotis
- Chiprleader

Μπα ταγματαλητες θυμιζουν στον κοσμο αυτοι που εχουν την ιδια και απαραλαχτη ορολογια με τους ΝΑΖΙ και τον ΝΔΣΟΚΟ.
0 .
-
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
- Βαλκάνιος Κούρος

Πώς πάνε οι ετοιμασίες για τη νέα μνηνμονιάρα σανελάκια; Αρχίσατε την ομαδική ψυχοθεραπεία; 

0 .
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

-
Μάντης
- Basic poster

Τρέμη κοβει Γλέζο ...
0 .
Απαγορεύεται η μερική,ή η ολική αναδημοσίευση ,δημοσίευσης μου πέραν του Ελεύθερου Ελληνικού Φόρουμ χωρίς την συγκατάθεση μου με γραπτό μήνυμα.
-
Adminović
- Sloboda Narodu

Μάντης έγραψε:Τρέμη κοβει Γλέζο ...
Αυτή είναι η "ανεξάρτητη" δημοσιογραφία...
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!
Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα.
Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα.

-
ВладимирВладимирович
- Supreme poster