Τρομολαγνεία ΝΔ
-
Freisinniger
- Maître des anions

Τρομολαγνεία ΝΔ
Επένδυσαν στην τρομολαγνεία οι γελοίοι και δυστυχώς υπάρχουν κάποιοι που τα πιστεύουν. Από γνωστό μου θα ψηφίσει ΝΔ γιατί αν έρθει κάποιο άλλο κόμμα θα του κόψουν τις επιδοτήσεις. Αλλά γενικότερα πιστεύω ως αντίδραση, θα ψηφίσουν άλλα κόμματα, η ΝΔ τέλειωσε άσε που άρχισαν να βγαίνουν τα μαχαίρια. Φτάνει πια με τα άθλια υποκείμενα.
0 .
Was mich anbelangt, geht es dich nicht an
Aber hoff doch mal, die Geistererscheinung ab und an.

-
Northern Spirit
- Crazy poster

Re: Τρομολαγνεία ΝΔ
Και το 2009 ετσι λεγανε στην προεκλογικη περιοδο για τον Καραμανλη που εταζε λιτοτητες...Αντιθετα ο ΓΑΠ εταζε "λεφτα υπαρχουν" και πηρε 10% διαφορα...Το τι επακολουθησε ειναι γνωστο...
Δεν ειμαι υπερ της τρομολαγνειας αλλα και η ευφορια του ΣΥΡΙΖΑ θυμιζει μαστουρωμενο που ζει στο δικο του κοσμο...
Τα χαζα παιδια χαρα γεματα μπορει να παρουνε μερικους ψηφους απο το χαζοχαρουμενο στυλ που εχουνε υιοθετησει αλλα τα προβληματα δεν εχουνε λυθει...Και φυσικα δεν λενε πώς θα τα λυσουνε...Η αισιοδοξια δεν λυνει απο μονη της προβληματα..
Δεν ειμαι υπερ της τρομολαγνειας αλλα και η ευφορια του ΣΥΡΙΖΑ θυμιζει μαστουρωμενο που ζει στο δικο του κοσμο...
Τα χαζα παιδια χαρα γεματα μπορει να παρουνε μερικους ψηφους απο το χαζοχαρουμενο στυλ που εχουνε υιοθετησει αλλα τα προβληματα δεν εχουνε λυθει...Και φυσικα δεν λενε πώς θα τα λυσουνε...Η αισιοδοξια δεν λυνει απο μονη της προβληματα..
0 .
Πηγανε για λεφτα χωρις μνημονιο και πηρανε μνημονιο χωρις λεφτα 

-
Στύγιος
Northern Spirit έγραψε:Και το 2009 ετσι λεγανε στην προεκλογικη περιοδο για τον Καραμανλη που εταζε λιτοτητες...Αντιθετα ο ΓΑΠ εταζε "λεφτα υπαρχουν" και πηρε 10% διαφορα...Το τι επακολουθησε ειναι γνωστο...
Η διαφορά αγαπητέ πίθηκα είναι ότι ο πιτσαδόρος το παραγάμησε με τις λιτότητες "κι ο πεθαμένος δεν κλάνει" .Δεν έχει ,να φορολογηθείτε κι οι έλληνες του εξωτερικού ( όχι τζάμπα μάγκες) με "τα μαύρα", θα δηλώσεις τώρα τοποθεσία για να έχεις έκπτωση ή θα σε βρούμε;
0 .
-
Kauldron
- Supreme poster

Metranion έγραψε:Επένδυσαν στην τρομολαγνεία οι γελοίοι και δυστυχώς υπάρχουν κάποιοι που τα πιστεύουν. Από γνωστό μου θα ψηφίσει ΝΔ γιατί αν έρθει κάποιο άλλο κόμμα θα του κόψουν τις επιδοτήσεις. Αλλά γενικότερα πιστεύω ως αντίδραση, θα ψηφίσουν άλλα κόμματα, η ΝΔ τέλειωσε άσε που άρχισαν να βγαίνουν τα μαχαίρια. Φτάνει πια με τα άθλια υποκείμενα.
Αγρότης ο γνωστός αν επιτρέπεται?
0 .
"ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΖΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ"
Πρωτοσέλιδο "Ριζοσπάστη" 19 Σεπτεμβρίου 1932.
Κομμουνιστικός πατριωτιΖμός.
-
Freisinniger
- Maître des anions

em ti allo?
0 .

-
Kauldron
- Supreme poster

ΝΔ, το κόμμα των αγροτών που ντρέπονται να πιάσουν χώμα...
0 .
"ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΖΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ"
-
Freisinniger
- Maître des anions

Ναι αλλά η αγροτική οικονομία καταστράφηκε πριν από 30 χρόνια, με επιδοτήσεις, κακά τα ψέματα. Οι επιδοτήσεις από ΕΕ προς τις μεγάλες χώρες είναι ανύπαρκτες γι' αυτό αυτοεπιδοτούνται, τα ίδια τα αναπτυγμένα κράτη δίνουν στους υπόλοιπους ξεβράκωτους λίγα από τα χρήματά τους, δηλαδή μας επιδοτούν. Πως μετά να μην φοβάται ο μέσος αγρότης για τα χρήματα;
Αφού δεν έχει άλλο βιοποριστικό μέσον παρά μια μικρή επιδότηση των 8- 10.000€ ετησίως.
Αφού δεν έχει άλλο βιοποριστικό μέσον παρά μια μικρή επιδότηση των 8- 10.000€ ετησίως.
0 .

-
Freisinniger
- Maître des anions

Στύγιος έγραψε:
Η διαφορά αγαπητέ πίθηκα είναι ότι ο πιτσαδόρος το παραγάμησε με τις λιτότητες "κι ο πεθαμένος δεν κλάνει" .Δεν έχει ,να φορολογηθείτε κι οι έλληνες του εξωτερικού ( όχι τζάμπα μάγκες) με "τα μαύρα", θα δηλώσεις τώρα τοποθεσία για να έχεις έκπτωση ή θα σε βρούμε;
Μπορείς να μου λύσεις τον γρίφο, πως θα φορολογήσεις κατοίκους ξένου κράτους;
Λοιπόν άκου να δεις πως έχει η παράσταση, άπαξ και κλέψεις και φύγεις ή βγάλεις τα χρήματα στο εξωτερικό, σφύριξε η καμπάνα, γι' αυτό άλλωστε το ονομάζουν και ελευθερία κεφαλαίων.
Γι' αυτό λοιπόν πρέπει το κράτος να έχει αρκετά σοβαρές δομές να μην κλέβει ο πολίτης. Στην Ελλάδα δεν θα επιτευχθεί ποτέ, δεν ξέρω αν προσπαθήσει ο Σύριζα κάτι να αλλάξει, αλλά το μοντέλο το Ελληνικό ας το ξεχάσουν, πρέπει να γίνει ολική αντιγραφή ολόκληρου συστήματος από άλλο ευρωπαϊκό κράτος το οποίο είναι λειτουργικό. Και με δραχμή πάλι να γυρίζουμε, σε συχνές υποτιμήσεις θα πηγαίνει η οικονομία, αφού δεν θα υπάρχει κρατικό εισπρακτικό πλαίσιο.
0 .

-
Freisinniger
- Maître des anions

Northern Spirit έγραψε:
Δεν ειμαι υπερ της τρομολαγνειας αλλα
Στοπ, δεν υπάρχει αλλά, ή είσαι τρομολάγνος ή δεν είσαι, αυτή η ρητορική έχει επιφέρει σοβαρή ηθικοψυχολογική ζημιά στους πολίτες μιας χώρας. Έτσι λοιπόν η ΝΔ και ΠΑΣΟΚ θα φάνε ένα μάτσο σκατά την ημέρα των εκλογών, γιατί τους αξίζει το λιγότερο μια φυλακή γι' αυτό που μας έκαναν. Έχω γνωρίσει αρκετούς Έλληνες εδώ, οι περισσότεροι καταστραμμένοι τελείως στην Ελλάδα, φαντάσου πως είναι το 27% (που δεν είναι 27% αλλά παραπάνω).
ΥΓ. Κλείστε στην φυλακή κάθε λαμόγιο ΝΔΣΟΚ να τελειώνουμε.
0 .