Αυτή η βρώμααααα

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
Kauldron
Supreme poster
Supreme poster
Δημοσιεύσεις: 11127
Τοποθεσία: Thessaloniki

Αυτή η βρώμααααα

Δημοσίευσηαπό Kauldron » 12 Ιουν 2015, 13:50

Κωνσταντινόπουλος: Η γενιά μας δεν έχει καμία ευθύνη για το παρελθόν του ΠΑΣΟΚ
12/6/2015 1:25:57 μμ | Πολιτική

Μιλώντας στον realfm 97,8 και την εκπομπή της Κάτιας Μακρή, ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, υποψήφιος για τη θέση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ στις εκλογές της Κυριακής, αναφέρθηκε στην ατζέντα του για μετασχηματισμό του κόμματος.

«Το είπα πολύ ξεκάθαρα στο συνέδριο μας. Την Άνοιξη του 2016 θα γίνει ένα ιδρυτικό συνέδριο όλων των δυνάμεων που πιστεύουν με βάση την πολιτική και όχι τα πρόσωπα και εκεί μέσα πρόσωπα, κόμματα, δυνάμεις θα μπορέσουν να μιλήσουν και να φτιάξουν την παράταξη, η οποία θα παίξει σημαντικό ρόλο τα επόμενα χρόνια, μιλώντας όχι για τις αναμνήσεις αλλά για τα όνειρα της», είπε ο βουλευτής του κόμματος.

Κληθείς να σχολιάσει την αναφορά του ότι δεν αναγνωρίζει τα χρέη του ΠΑΣΟΚ, ο ίδιος τόνισε:

«Το θέμα γενικότερα της αντιμετώπισης της διαφθοράς πρέπει να φαίνεται ότι εμείς οι ίδιοι δίνουμε το παράδειγμα. Η γενιά μας, η πολιτική γενιά που ανέλαβε πολλές δύσκολες αποφάσεις χωρίς να έχει καμία ευθύνη για το παρελθόν και έχει μεγάλη συνεισφορά στο θέμα των οικονομικών δεν έχει κατασπαταλήσει ούτε ένα ευρώ.

Γι' αυτό δεν αναλαμβάνουμε τις αμαρτίες κανενός και η νέα ηγεσία, για να δώσει το παράδειγμα ότι είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε φαινόμενα της διαφθοράς, άνθρωποι που πλούτισαν στο όνομα μας -και δεν αναφέρομαι στα οικονομικά του ΠΑΣΟΚ-, πρέπει να αποδείξουμε ότι δεν θέλουμε να έχουμε καμία ευθύνη για όλα αυτά. Πρέπει να αναζητηθούν ευθύνες, αν υπάρχουν, σε αυτούς οι οποίοι έκαναν κατασπατάληση του χρήματος».


0 .
"ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΖΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ"
Πρωτοσέλιδο "Ριζοσπάστη" 19 Σεπτεμβρίου 1932.
Κομμουνιστικός πατριωτιΖμός.

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”