Με κομματική πειθαρχία θα ψηφιστεί η συμφωνία

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
Φρούραρχος
Crazy poster
Crazy poster
Δημοσιεύσεις: 1212

Με κομματική πειθαρχία θα ψηφιστεί η συμφωνία

Δημοσίευσηαπό Φρούραρχος » 29 Μάιος 2015, 09:06

Προφανέστατααααααααααα.....
στο 0.20΄



Παρακαλείται ο σύντροφος Νυχτοπούμα, να τοποθετηθεί, περί της Προφανέστατης κομματικής πειθαρχίας..... :LoL:
0 .

Άβαταρ μέλους
Φρούραρχος
Crazy poster
Crazy poster
Δημοσιεύσεις: 1212

Re: Με κομματική πειθαρχία θα ψηφιστεί η συμφωνία

Δημοσίευσηαπό Φρούραρχος » 29 Μάιος 2015, 09:08

Τι θυμήθηκα;
Τι θυμήθηκα;

Α ναι....

Ψωμί, γάλα, Καμπά.
Ψωμί, γάλα, Καμπά

Προσέχουν για να έχουν στην Κουμουνδούρου, καθώς μετά την περίπτωση του Πέτρου Τατσόπουλου, ο οποίος αποχώρησε από την κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά διατήρησε την έδρα του ως ανεξάρτητος βουλευτής, ο κώδικας δεοντολογίας ξεκαθαρίζει το τοπίο για την επόμενη ημέρα των εκλογών.
"Όλοι οι βουλευτές που εκλέγονται με τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ δεσμεύονται πολιτικά και ηθικά ότι η έδρα που καταλαμβάνουν ανήκει στο κόμμα και όχι στους ίδιους", αναφέρει χαρακτηριστικά το κείμενο που θα κληθούν να υπογράψουν όλοι οι υποψήφιοι βουλευτές. Με αυτό τον τρόπο ξεκαθαρίζεται πως ο μοναδικός δρόμος για κάποιον βουλευτή, ο οποίος είτε διαφωνεί με την τακτική του κόμματος είτε αρνείται να υλοποιήσει τις συλλογικές δεσμευτικές αποφάσεις των οργάνων, είναι η παραίτηση και η παραχώρηση της έδρας στον πρώτο επιλαχόντα.
Ως εκ τούτου στον κώδικα επισημαίνεται πως η παραίτηση όλων των βουλευτών είναι στη διάθεση του κόμματος και μπορεί να ζητηθεί με απόφαση των κεντρικών οργάνων με απόλυτη πλειοψηφία.
Και επειδή στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ δεν θα υπάρχουν μόνο κομματικά μέλη, αλλά και συνεργαζόμενοι ή ακόμα και προσωπικότητες, όπως καλλιτέχνες, πανεπιστημιακοί κλπ, για να αποφευχθούν οι κακοτοπιές, γίνεται σαφές ότι ο κώδικας δεοντολογίας αποτελεί ένα δεσμευτικό κείμενο για όλους.
Στον κώδικα δεοντολογίας αναφέρεται βέβαια πως ¨η ελεύθερη διατύπωση προσωπικής γνώμης είναι αναφαίρετο δικαίωμα και δεν περιορίζεται σε καμία περίπτωση, όπως προβλέπεται και από το κατασταστικό του κόμματος".
Κανόνες υπάρχουν και για την προεκλογική εκστρατεία, κατά τη διάρκεια της οποίας οι υποψήφιοι καλούνται να ακολουθήσουν τη συλλογική γραμμή που έχει καθοριστεί από τα κεντρικά όργανα. Το ίδιο ισχύει για την παρουσία τους στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.
Όσον αφορά τους κανόνες για την προεκλογική περίοδο, ο κατάλογος με τα ¨ΔΕΝ¨ για τους υποψήφιους βουλευτές, προκειμένου να υπάρχει ένα πλαίσιο ισοτιμίας, είναι μακρύς.
Δεν μπορούν:
Να διατηρούν προσωπικό εκλογικό κέντρο ή κιόσκι
Να εκδώσουν προσωπική αφίσα
Να διοργανώνουν προσωπικές ανοιχτές συγκεντρώσεις
Να έχουν επί πληρωμή προσωπικό μηχανισμό προώθησης της υποψηφιότητάς τους (διανομή φυλλαδίων κλπ)
Να χρησιμοποιούν προσωπική διαφήμιση στα έντυπα και ηλεκτρονικό μέσα.
Όπως αναφέρεται στο κείμενο "η τήρηση του Κώδικα Δεοντολογίας από όλους τους υποψήφιους και από τα όργανα του κόμματος αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση για ένα κόμμα όπως ο ΣΥΡΙΖΑ, που κινείται και οφείλει να κινείται πάντα σύμφωνα με τις αξίες και τις αρχές της Αριστεράς, σε μια λογική που είναι στον αντίποδα εκείνης του άρρωστου πολιτικού συστήματος της ιδιοτέλειας, της διαπλοκής και της διαφθοράς."
Για τα οικονομικά υπενθυμίζεται η πάγια υποχρέωση των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ να καταβάλουν στο κόμμα, σύμφωνα με το καταστατικό, μέρος της βουλευτικής τους αποζημίωσης. Μέχρι σήμερα είναι 20% στο κόμμα και 20% στις δομές αλληλεγγύης.

http://news247.gr/eidiseis/politiki/ekl ... 28832.html


:s_rofl
0 .

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover
Δημοσιεύσεις: 13629
Τοποθεσία: Καλαμάτα

Re: Με κομματική πειθαρχία θα ψηφιστεί η συμφωνία

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 29 Μάιος 2015, 11:00

τι γελάς ρε χάχα. το κόμμα πλέον ασκεί κυβερνητισμό ο οποίος απαιτεί και την ανάλογη πολιτική σοβαρότητα και ρεαλισμό.
πάνε οι εποχές που θύμιζε γυφτομαχαλά, τώρα για να φέρει σε πέρας το σοσιαλιστικό του πρόγραμμα και να ολοκληρώσει το πέρασμα στον σοσιαλισμό και παραπέρα στον κομμουνισμό είναι αναγκαία η λειτουργία του δημοκρατικού συγκεντρωτισμού και της συνειδητής σιδερένιας πειθαρχίας.
0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

Άβαταρ μέλους
Kauldron
Supreme poster
Supreme poster
Δημοσιεύσεις: 11127
Τοποθεσία: Thessaloniki

Re: Με κομματική πειθαρχία θα ψηφιστεί η συμφωνία

Δημοσίευσηαπό Kauldron » 29 Μάιος 2015, 11:11

O χρυσαυγίτης με τον κομμουνιστή, στηλιτεύουν την κομματική πειθαρχία του ΣΥΡΙΖΑ.
0 .
"ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΖΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ"
Πρωτοσέλιδο "Ριζοσπάστη" 19 Σεπτεμβρίου 1932.
Κομμουνιστικός πατριωτιΖμός.

Άβαταρ μέλους
Green Dragon
Crazy poster
Crazy poster
Δημοσιεύσεις: 1036

Re: Με κομματική πειθαρχία θα ψηφιστεί η συμφωνία

Δημοσίευσηαπό Green Dragon » 29 Μάιος 2015, 11:36

Ο Προσκυνητής ποιός είναι;
0 .
Οι πληρωμένοι μπαίνουν στην ignore list γιατί δεν έχει νόημα να διαβάζω τις απόψεις τους αφού στην πραγματικότητα δεν πρόκειται για απόψεις αλλά οδηγίες. Το αυτό και για τον διάλογο με τέτοιους λογαριασμούς.

exomotis
Chiprleader
Chiprleader
Δημοσιεύσεις: 6500

Re: Με κομματική πειθαρχία θα ψηφιστεί η συμφωνία

Δημοσίευσηαπό exomotis » 29 Μάιος 2015, 11:43

Mηπως ξερει και ο ιδιος.
Αποφοιτος του Δρομοκαιτιου ο φουκαρας.
Μιλαμε για μεγαλη κοτρωνα. :s_crazy
0 .

Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Βαλκάνιος Κούρος
Βαλκάνιος Κούρος
Δημοσιεύσεις: 5614
Τοποθεσία: Μνημονιακή Διασπορά.

Re: Με κομματική πειθαρχία θα ψηφιστεί η συμφωνία

Δημοσίευσηαπό ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ » 29 Μάιος 2015, 12:32

+ ΒΟΥΒΟC ΠΟΝΟC +

Εικόνα
0 .
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό

Στύγιος

Re: Με κομματική πειθαρχία θα ψηφιστεί η συμφωνία

Δημοσίευσηαπό Στύγιος » 29 Μάιος 2015, 13:36

Το ανέκδοτο της χρονιάς :lol: :lol: :lol: , κομματική πειθαρχία !! σε συνασπισμό κομμάτων και συνιστωσών που άλλα λέει ο ένας κι άλλα ο άλλος , ε ρε γλέντιααα :mrgreen:

Δεν περιγράφω άλλο :s_crazy

Εικόνα
0 .

Άβαταρ μέλους
Φρούραρχος
Crazy poster
Crazy poster
Δημοσιεύσεις: 1212

Re: Με κομματική πειθαρχία θα ψηφιστεί η συμφωνία

Δημοσίευσηαπό Φρούραρχος » 29 Μάιος 2015, 13:41

exomotis έγραψε:Mηπως ξερει και ο ιδιος.
Αποφοιτος του Δρομοκαιτιου ο φουκαρας.
Μιλαμε για μεγαλη κοτρωνα. :s_crazy


Κοίτα να ψηφίσεις τώρα το Τσίπρικο μνημόνιο και όλα καλά
Με πειθαρχία, τάξη και ασφάλεια.
0 .

exomotis
Chiprleader
Chiprleader
Δημοσιεύσεις: 6500

Re: Με κομματική πειθαρχία θα ψηφιστεί η συμφωνία

Δημοσίευσηαπό exomotis » 29 Μάιος 2015, 16:13

Δεν σου εχω πει να προσεχεις συνεχως,.... σαν φιλος?
Ουτε οι Νουδουληδες δεν γραφουν παπαριες σε αυτο το επιπεδο.
0 .


Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”