Είμαι εδώ ρε γίδια και διαβάζω που και που

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
Fidite Nemini
Rookie poster
Rookie poster

Είμαι εδώ ρε γίδια και διαβάζω που και που

Δημοσίευσηαπό Fidite Nemini » 13 Μάιος 2015, 06:13

Καλώ εξωμότη και κάλντρονα να ασκησουν δίκαιη και σκληρή κριτική σε συριζανελ επί το σύνολο εως τώρα (με τον όρο να ξεχάσουν ότι υπάρχει αυτή τη στιγμή η πασοκονουδουλοποταμίσια επιπλέουσα κουρ@δα, όχι φυσικά να ξεχάσουν ότι υπάρχει καπιταλισμος, νεοφιλ ΕΕ και η άθλια ιστορία του νεοελ κράτους). Θα τοποθετηθώ μετά.....

Οι άλλοι ας συγκρατηθούν θερμοπαρακαλώ μέχρι να τοποθετηθουν οι εκπρόσωποι σύριζα και ανελ :D

υγ

Που πήγε ρε σεις ένα τελευταίο ποστ που εκανα

υγ2

που είναι ο μουσταφά κάτι; Μπαν επειδή είπε τα σκόπια μακεδονία :s_rofl :D (α ρε καλντρόνα σκληρέ σοσιαλπατριώτη δεν κρατιέσαι σε αυτά τα θέματα :D )
0 .
Ως και parapxoroum slayer

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Re: Είμαι εδώ ρε γίδια και διαβάζω που και που

Δημοσίευσηαπό Adminović » 13 Μάιος 2015, 08:11

Fidite Nemini έγραψε:υγ2

που είναι ο μουσταφά κάτι; Μπαν επειδή είπε τα σκόπια μακεδονία :s_rofl :D (α ρε καλντρόνα σκληρέ σοσιαλπατριώτη δεν κρατιέσαι σε αυτά τα θέματα :D )

Κανένα μπαν δεν του έγινε, ούτε καν προειδοποίηση ή συστάσεις.

Το μόνο που έγινε ήταν διόρθωση του "Δημοκρατία της Μακεδονίας" (το οποίο το είχε γράψει χωρίς καν να βάλει τα εισαγωγικά που βάζω εγώ εδώ) και αυτός θεώρησε αφόρητη και απαράδεκτη την διόρθωση και ζήτησε την διαγραφή του, το οποίο και έγινε.
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

Άβαταρ μέλους
Οργισμένος
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Οργισμένος » 13 Μάιος 2015, 09:03

Fidite Nemini έγραψε:Καλώ εξωμότη και κάλντρονα να ασκησουν δίκαιη και σκληρή κριτική σε συριζανελ επί το σύνολο εως τώρα (με τον όρο να ξεχάσουν ότι υπάρχει αυτή τη στιγμή η πασοκονουδουλοποταμίσια επιπλέουσα κουρ@δα, όχι φυσικά να ξεχάσουν ότι υπάρχει καπιταλισμος, νεοφιλ ΕΕ και η άθλια ιστορία του νεοελ κράτους). Θα τοποθετηθώ μετά.....

Οι άλλοι ας συγκρατηθούν θερμοπαρακαλώ μέχρι να τοποθετηθουν οι εκπρόσωποι σύριζα και ανελ :D

υγ

υγ2

Μπα σοσιαλφασιστας σαν κι εσενα ειν ο ανθρωπας...
0 .
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...

Άβαταρ μέλους
Alkiviades
☭ Ле́нин ☭
☭ Ле́нин ☭

Δημοσίευσηαπό Alkiviades » 13 Μάιος 2015, 09:45

Οργισμένος έγραψε:
Fidite Nemini έγραψε:Καλώ εξωμότη και κάλντρονα να ασκησουν δίκαιη και σκληρή κριτική σε συριζανελ επί το σύνολο εως τώρα (με τον όρο να ξεχάσουν ότι υπάρχει αυτή τη στιγμή η πασοκονουδουλοποταμίσια επιπλέουσα κουρ@δα, όχι φυσικά να ξεχάσουν ότι υπάρχει καπιταλισμος, νεοφιλ ΕΕ και η άθλια ιστορία του νεοελ κράτους). Θα τοποθετηθώ μετά.....

υγ

υγ2

Φασίστας είσαι συ, νεοφιλελεροφασίστας για την ακρίβεια. Ο χελωνάκος είναι παλαιοδεξιός που ποιεί την ανάγκη φιλότιμο και στηρίζει συριζα, ενώ ο Αρίστος είναι χουντοβασιλικός που επίσης στηρίζει συριζα ως μη χείρον βέλτιστον. Ο φίντιτε είναι παρασυρμένο κουμμούνι, που ρεφορμίζει μέχρι αφασίας, αλλά ελπίζω ότι θα επανακάμψει στον Ορθό Δρόμο όταν καταλάβει την πλάνη του ρεφορμισμού στην οποία έχει μπλέξει :LoL:

Ετσι για να έχουμε μια ακρίβεια
0 .

Άβαταρ μέλους
Fidite Nemini
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Fidite Nemini » 13 Μάιος 2015, 13:12

Οργισμένος έγραψε:

υγ

υγ2

\
στα διάλα και εδώ ήρθες ρε :D :s_rofl
0 .

Άβαταρ μέλους
Fidite Nemini
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Fidite Nemini » 13 Μάιος 2015, 13:13

Alejandro έγραψε:
Fidite Nemini έγραψε:υγ2

Κανένα μπαν δεν του έγινε, ούτε καν προειδοποίηση ή συστάσεις.

Το μόνο που έγινε ήταν διόρθωση του "Δημοκρατία της Μακεδονίας" (το οποίο το είχε γράψει χωρίς καν να βάλει τα εισαγωγικά που βάζω εγώ εδώ) και αυτός θεώρησε αφόρητη και απαράδεκτη την διόρθωση και ζήτησε την διαγραφή του, το οποίο και έγινε.

α οκ οκ :D
0 .

Άβαταρ μέλους
Fidite Nemini
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Fidite Nemini » 13 Μάιος 2015, 13:16

Alkiviades έγραψε:
Οργισμένος έγραψε:

υγ

υγ2

Φασίστας είσαι συ, νεοφιλελεροφασίστας για την ακρίβεια. Ο χελωνάκος είναι παλαιοδεξιός που ποιεί την ανάγκη φιλότιμο και στηρίζει συριζα, ενώ ο Αρίστος είναι χουντοβασιλικός που επίσης στηρίζει συριζα ως μη χείρον βέλτιστον. Ο φίντιτε είναι παρασυρμένο κουμμούνι, που ρεφορμίζει μέχρι αφασίας, αλλά ελπίζω ότι θα επανακάμψει στον Ορθό Δρόμο όταν καταλάβει την πλάνη του ρεφορμισμού στην οποία έχει μπλέξει :LoL:

Ετσι για να έχουμε μια ακρίβεια

Έχει πολλά κομμούνια ρε ο σύριζα απλώς είναι καμμένοι που αλλου πατάν και αλλου βρισκονται και κάποιους νεότερους που ήρθαν ως κατεστραμμένοι ανεπιστρεπτί. Αρα μικρη συνεισφορά θα δίνανε και αλλού να πήγαινανε. Εχει και μια μικρη δυναμική μειοψηφία που μάλλον είναι για κόμμα του 2% και όχι του 42% :D :s_rofl :s_cool
0 .

Άβαταρ μέλους
Kauldron
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό Kauldron » 13 Μάιος 2015, 13:20

Γειά σου σύντροφε Φιδίτε. Ως προς τί να τοποθετηθώ, και τί κριτική ν' ασκήσω?
λόλ με το "χουντοβασιλικός".

Εικόνα

:s_rofl :s_rofl :s_rofl :s_rofl :s_rofl :s_rofl :s_rofl
Έγινε και τηνέητζερ.
0 .
"ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΖΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ"
Πρωτοσέλιδο "Ριζοσπάστη" 19 Σεπτεμβρίου 1932.
Κομμουνιστικός πατριωτιΖμός.

Άβαταρ μέλους
Perseus
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό Perseus » 13 Μάιος 2015, 13:27

και εγω ειμαι οπαδος της Επαναστασεως,ευτυχως Χελωνος Αριστος και εγω σωζουμε την τιμη της Δεξιας!
0 .

Άβαταρ μέλους
Kauldron
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό Kauldron » 13 Μάιος 2015, 13:29

Εσύ πήρες και τα όπλα.
Αλλά πήρες ρωσικό όπλο βρε!!!
0 .
"ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΖΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ"
Πρωτοσέλιδο "Ριζοσπάστη" 19 Σεπτεμβρίου 1932.
Κομμουνιστικός πατριωτιΖμός.

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”