Άτιτλο Νήμα

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
paralo
Crazy poster
Crazy poster

Άτιτλο Νήμα

Δημοσίευσηαπό paralo » 05 Μάιος 2015, 23:44

Υπάρχει ένα μέρος στον πλανήτη που δεν ισχύει η λογική, που δεν υπάρχει φόβος και άγνοια. Που όλα είναι δυνατά. Που υπάρχουν όλες οι απαντήσεις, όλες οι λύσεις και που είναι πανεύκολο να εφαρμοστούν από όλους όσους κατοικούν εκεί, χωρίς να απαιτείται να έχουν γνώση, εμπειρία ή τρία δράμια μυαλό. Είναι τα καφενεία ανά την ελληνική επικράτεια.

Εκεί που στρατάρχες παίρνουν κάθε μέρα την Πόλη, χαραμισμένοι νομπελίστες της ιατρικής θεραπεύουν τον καρκίνο με ζουμί από βλήτα, άνθρωποι που δεν μπορούν να μοιράσουν δυο γαϊδουριών άχυρο παίζουν την παγκόσμια οικονομία στα δάχτυλα και ξέρουν την λύση για το παγκόσμιο χρέος, ξέρουν πως θα έρθει η ανάπτυξη, πως θα λυθεί οριστικά το ενεργειακό, πως θα ζούμε για πάντα έχοντας τα πάντα.Εκεί που δεν πιάνουν οι ψεκασμοί, εκεί που υπάρχει ιδιωτικός θεός που αδιαφορεί για όλους τους άλλους και φροντίζει μόνο για τον εκλεκτό λαό, στέλνοντάς του από καιρού εις καιρόν διάφορους πυροβολημένους που ονομάζονται γέροντες και που προβλέπουν όλα όσα θα συμβούν και όλα όσα δεν θα συμβούν.

Εκεί που κατά έναν θαυματουργό τρόπο ένα κι ένα μπορεί να κάνει όσο θέλουμε κι ΑΜΑ θέλουμε.Εκεί που που, όσο και πασχίζουν οι μυστικές υπηρεσίες, τα εβραϊκά συμφέροντα, οι Ιλουμινάτοι, η λέσχη Χάμπουργκερ, τίποτα δεν μπορεί να μείνει μυστικό από τους θαμώνες. Ούτε οι εξωγήινοι, ούτε η παγκόσμια συνωμοσία με τα εμβόλια που επιβλήθηκαν για να εθίζονται τα παιδιά μας στα φάρμακα και να κερδάνε οι πολυεθνικές, ούτε τα κοιτάσματα κρυπτονίτη κάτω από το Παγγαίο και βαρουφίτη κάτω από την Αίγινα.

Εκεί που είναι λογικό να έχει κάποιος 600 δις επειδή πούλησε αστρική τεχνολογία στους αμερικάνοι και παράλογο να μην δέχονται οι εταίροι μας να μας δώσουν άλλα 600 δις για να περνάμε καλά χωρίς να κάνουμε τίποτα.Όσο οι κάτοικοι αυτής της περιοχής, ας την ονομάσουμε "No mind's land", την έβρισκαν μεταξύ τους, δεν υπήρχε πρόβλημα. Αλλά κάποια στιγμή αποφάσισαν ότι είναι κρίμα τόση γνώση και τόση δύναμη να σπαταλιέται πάνω από φραπέδες, τσίπουρα και τράπουλες και κήρυξαν τον πόλεμο εναντίον της λοιπής ανθρωπότητας. Και ναι μεν η λοιπή ανθρωπότητα εκτός των ελληνικών συνόρων συγκάηκε, αλλά οι εντός την πάτησαν άγρια.

Οι καφενειακές δυνάμεις απέκτησαν τον έλεγχο της χώρας και ξεκίνησαν να εφαρμόζουν το πρόγραμμά τους. Το οποίο, όπως αποδείχθηκε, δεν εφαρμόζεται εκτός καφενείου.Και το δίλημμα πλέον είναι επιτακτικό: Θα ξαναστείλουμε αυτά τα σούργελα στα καφενεία να συνεχίσουν τον στοχασμό πάνω στην μεγάλη ενοποιημένη θεωρία ή θα κάνουμε όλη την χώρα ένα σουρρεάλ καφενείο, βουτηγμένο στον πόνο και την δυστυχία;

Credits to https://www.facebook.com/antypas.karipoglou?fref=ts

Για μια φορά ο Εξωμότης που θα γράψει την ατακα "Πολύ το κλάμα" θα εχει πέσει μέσα! Νευρικό γελιο με έπιασε μεχρι δακρύων με το κειμενο.
0 .
#ccc

Άβαταρ μέλους
fasistario
Mr Lamogio
Mr Lamogio

Re: Άτιτλο Νήμα

Δημοσίευσηαπό fasistario » 06 Μάιος 2015, 00:29

Υπερβολικά μονόπλευρο,παρά τα σωστά σημεία του.
0 .
Formerly known as lamogio88
"Let us have a dagger between our teeth, a bomb in our hands and an infinite scorn in our hearts."

Άβαταρ μέλους
Kauldron
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό Kauldron » 06 Μάιος 2015, 00:54

Εκεί που είναι λογικό να έχει κάποιος 600 δις επειδή πούλησε αστρική τεχνολογία στους αμερικάνοι

Ή το υπερόπλο Μπέβατρον? Προϊόντα της εταιρίας του διαφήμιζε ο Μπουμπούκος.

Και για να μην ρωτάς πού πώς πότε, δεν είδα τίποτα δεν ξέρω τίποτα (αλλά θέλω να έχω άποψη βάζοντας άρθρα από τον κάθε πουθενά):

http://www.koutipandoras.gr/article/102 ... is-genikis

παράλογο να μην δέχονται οι εταίροι μας να μας δώσουν άλλα 600 δις για να περνάμε καλά χωρίς να κάνουμε τίποτα.

Πότε μας έδωσαν οι εταίροι μας 600 δις για να καθόμαστε και να μην κάνουμε τίποτα?

Θα ξαναστείλουμε αυτά τα σούργελα στα καφενεία να συνεχίσουν τον στοχασμό πάνω στην μεγάλη ενοποιημένη θεωρία ή θα κάνουμε όλη την χώρα ένα σουρρεάλ καφενείο, βουτηγμένο στον πόνο και την δυστυχία;

Ευτυχώς όταν κυβερνούσαν αυτοί που θέλει ο συγγραφέας του άρθρου, όλα πήγαιναν καλά και όλοι ήταν ευτυχισμένοι.

Και ευτυχώς ρε παιδί μου, που σ' αυτή την χώρα, μπορεί να 'μαστε όλοι φραπεδόβιοι και πουθενάδες, αλλά τουλάχιστον έχουμε παράγοντες ανάπτυξης, έχουμε έναν κύριο Μπόμπολα που φροντίζει να φτιάχνει καλούς δρόμους και μάλιστα τζάμπα, έχει φτιάξει και κανάλι να μας ενημερώνει να ξέρουμε ποιούς να ψηφίσουμε για να σωθούμε, κι έναν κύριο Λάτση, να 'ναι καλά ο άνθρωπος που μας έκανε τήν χάρη να πάρει (μετά από διεθνή διαγωνισμό, στον οποίον εντελώς τυχαία έμεινε ο μόνος υποψήφιος) εκείνο το άχρηστο πράμα το Ελληνικό, και να το αξιοποιήσει. Κατι βρωμοψεκασμένοι αποκαλούσαν και το μώλ το μεγαλύτερο αυθαίρετο της Ευρώπης, αλλά υποβαλκάνιοι παιδί μου πσεκαζμένοι τί περιμένεις. (δεν πειράζει που άλλοι είναι εκείνοι που λυσσάξανε να κάνουν ερωτήσεις για τους ψεκασμούς, τώρα εκείνοι είναι σοβαροί πολιτικοί, βγαίνουν και στο ΜΕΓΚΑ)
0 .
"ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΖΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ"
Πρωτοσέλιδο "Ριζοσπάστη" 19 Σεπτεμβρίου 1932.
Κομμουνιστικός πατριωτιΖμός.

Άβαταρ μέλους
paralo
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό paralo » 06 Μάιος 2015, 16:38

Kauldron έγραψε:
Εκεί που είναι λογικό να έχει κάποιος 600 δις επειδή πούλησε αστρική τεχνολογία στους αμερικάνοι

Ή το υπερόπλο Μπέβατρον? Προϊόντα της εταιρίας του διαφήμιζε ο Μπουμπούκος.

Και για να μην ρωτάς πού πώς πότε, δεν είδα τίποτα δεν ξέρω τίποτα (αλλά θέλω να έχω άποψη βάζοντας άρθρα από τον κάθε πουθενά):

http://www.koutipandoras.gr/article/102 ... is-genikis

παράλογο να μην δέχονται οι εταίροι μας να μας δώσουν άλλα 600 δις για να περνάμε καλά χωρίς να κάνουμε τίποτα.

Πότε μας έδωσαν οι εταίροι μας 600 δις για να καθόμαστε και να μην κάνουμε τίποτα?

Θα ξαναστείλουμε αυτά τα σούργελα στα καφενεία να συνεχίσουν τον στοχασμό πάνω στην μεγάλη ενοποιημένη θεωρία ή θα κάνουμε όλη την χώρα ένα σουρρεάλ καφενείο, βουτηγμένο στον πόνο και την δυστυχία;

Ευτυχώς όταν κυβερνούσαν αυτοί που θέλει ο συγγραφέας του άρθρου, όλα πήγαιναν καλά και όλοι ήταν ευτυχισμένοι.

Και ευτυχώς ρε παιδί μου, που σ' αυτή την χώρα, μπορεί να 'μαστε όλοι φραπεδόβιοι και πουθενάδες, αλλά τουλάχιστον έχουμε παράγοντες ανάπτυξης, έχουμε έναν κύριο Μπόμπολα που φροντίζει να φτιάχνει καλούς δρόμους και μάλιστα τζάμπα, έχει φτιάξει και κανάλι να μας ενημερώνει να ξέρουμε ποιούς να ψηφίσουμε για να σωθούμε, κι έναν κύριο Λάτση, να 'ναι καλά ο άνθρωπος που μας έκανε τήν χάρη να πάρει (μετά από διεθνή διαγωνισμό, στον οποίον εντελώς τυχαία έμεινε ο μόνος υποψήφιος) εκείνο το άχρηστο πράμα το Ελληνικό, και να το αξιοποιήσει. Κατι βρωμοψεκασμένοι αποκαλούσαν και το μώλ το μεγαλύτερο αυθαίρετο της Ευρώπης, αλλά υποβαλκάνιοι παιδί μου πσεκαζμένοι τί περιμένεις. (δεν πειράζει που άλλοι είναι εκείνοι που λυσσάξανε να κάνουν ερωτήσεις για τους ψεκασμούς, τώρα εκείνοι είναι σοβαροί πολιτικοί, βγαίνουν και στο ΜΕΓΚΑ)

α) Στο πρώτο bold τι προσμένεις; Να βρούμε τη νομική υπόσταση "εισαι βουλευτής αλλά μπορείς να πουλάς κι όλας";
Πουλάς βλακείες; ΟΚ. ΜΗΝ ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ.
Πουλάς ΟΧΙ βλακείες; ΟΚ. ΠΑΛΙ ΜΗΝ ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ. Εφοσον ο νόμος επιτρεπει τετοιες δραστηριότητες τωρα εδω τι γράφεις; Οτι ο Μπουμπούκος πουλάει μούφες;
Ευτυχως...ευχαριστώ για το info να μην αγοράσω! (δεν ειρωνευομαι...αλλά δεν εχω και κατι πιο ουσιώδες να απαντήσω για να υπερασπιστώ την ΤΡΥΠΑΡΑ του Νόμου που στην προκειμένη εμφανίζεται ο μπουμπούκος).
Με την ίδια λογική να απαγορευτούν και τα σήριαλ που παίζει ο Χαϊκάλης ρε σεις....Προπαγάνδα σκέτη να τον βλέπεις ολημερις και οληνυχτίς στις επαναλήψεις των σήριαλς!

β) 600 εκ. πηρες από εντοκα γραμματεια . Αυτό νμζ εννοεί. (ή ειναι λίγο τρόπος του λέγεις. Δεν ειμαι σίγουρη).
Πρεπει να αναφέρεται στο 4μηνο αυτό της διακυβέρνησης που ολα εχουν πάρει την κάτω βόλτα (γενικά) και η δουλειά εχει πέσει (γενικά σε Δημόσιο κ Ιδιωτικό τομέα).Δεν ειμαι σίγουρη όμως.
0 .
#ccc

Άβαταρ μέλους
paralo
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό paralo » 06 Μάιος 2015, 16:44

fasistario έγραψε:Υπερβολικά μονόπλευρο,παρά τα σωστά σημεία του.

καλά, εννοείται οτι ειναι μονόπατο...σε λίγο θα μπατάρει κιόλας ετσι όπως τα γράφει...αλλά το διαβαζα το διάβαζα...Κατι οι συνομωσίες (που εχουν φουντώσει -σε προσωπικές μου γνωριμιες, δεν εχει σχεση με την πολιτική ή το φόρουμ- κάτι η σουρεάλ πραγματικότητα που ζουμε μεσα απο τα δημοσιεύματα/κυβερνηση/εργασία με επιασε νευρικό γέλιο .
Δεν με εκφραζει στο σύνολο πάντως.
0 .
#ccc

Άβαταρ μέλους
Alkiviades
☭ Ле́нин ☭
☭ Ле́нин ☭

Δημοσίευσηαπό Alkiviades » 06 Μάιος 2015, 16:52

Για τον πέοντα το άρθρο. Ο τύπος που τόγραψε προφανώς δεν έχει ξεπορτίσει όχι από το κατώφλι του σπιτιού του, αλλά ούτε από την χέστρα. Να πάει σε οποιαδήποτε χώρα να διαπιστώσεις ψεκασμούς και διάνοιες του καφενέ, που το πτωχό Ελλαδιστάν δεν έχει ούτε για αστείο να επιδείξει. Εκτός τούτου, όλοι αυτοί που αναφέρει κατά 99% βρίσκονται στα διάφορα βλογ και φόρα του ίντερνετ, στην πραγματική ζωή τέτοια ζούμπερα κυκλοφορούν ελάχιστα στο ελλαδιστάν και τέλος πάντων εγώ δεν τα συναντώ.

Προφανώς είναι κοινηλογικάκης, φιλελές, πιτσολάτρης και μνημονιολάγνος. Δεν χρειάζεται καν να τον αναζητήσω.

Πιθανόν να είναι και ο πόντικας, και να τρολάρει το σύμπαν - πάντως σίγουρα γράφει σαν θαμώνας του βόθρουμ :D
0 .

Άβαταρ μέλους
Kauldron
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό Kauldron » 06 Μάιος 2015, 16:53

α) Στο πρώτο bold τι προσμένεις; Να βρούμε τη νομική υπόσταση "εισαι βουλευτής αλλά μπορείς να πουλάς κι όλας";
Πουλάς βλακείες; ΟΚ. ΜΗΝ ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ.
Πουλάς ΟΧΙ βλακείες; ΟΚ. ΠΑΛΙ ΜΗΝ ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ. Εφοσον ο νόμος επιτρεπει τετοιες δραστηριότητες τωρα εδω τι γράφεις; Οτι ο Μπουμπούκος πουλάει μούφες;
Ευτυχως...ευχαριστώ για το info να μην αγοράσω! (δεν ειρωνευομαι...αλλά δεν εχω και κατι πιο ουσιώδες να απαντήσω για να υπερασπιστώ την ΤΡΥΠΑΡΑ του Νόμου που στην προκειμένη εμφανίζεται ο μπουμπούκος).
Με την ίδια λογική να απαγορευτούν και τα σήριαλ που παίζει ο Χαϊκάλης ρε σεις....Προπαγάνδα σκέτη να τον βλέπεις ολημερις και οληνυχτίς στις επαναλήψεις των σήριαλς!

Kαι πάλι δεν κατάλαβες τί θέλω να πώ.
Η "υπεύθυνη" και "σοβαρή" και "φιλοευρωπαϊκή" παράταξη είναι εκείνη που συνωμοσιολογεί, και μιλάει για ψεκασμούς. Και φυσικά με όλη την υποκρισία που την χαρακτηρίζει, κατηγορεί την "άλλη" πλευρά (τον Καμμένο κλπ) για το ίδιο ακριβώς πράγμα που εκείνη κάνει. Δεν νομίζω οτι υπάρχει κάτι χειρότερο.

β) 600 εκ. πηρες από εντοκα γραμματεια . Αυτό νμζ εννοεί. (ή ειναι λίγο τρόπος του λέγεις. Δεν ειμαι σίγουρη).

Τα εντοκα γραμμάτια δεν είναι σε καμία περίπτωση "χαρισμένα λεφτά" και δεν νομίζω οτι τα πήραμε για "να καθόμαστε". Αυτός που μιλάει έτσι, ουσιαστικά απαξιώνει όλους τους Έλληνες εργαζόμενους, οι οποίοι εργάζονται τις περισσότερες ώρες απ' όλους τους Ευρωπαίους:

http://www.statista.com/chart/3297/gree ... in-europe/

Οι "ενάρετοι" Γερμανοί και οι Ολλανδοί ξύνονται κανονικότατα. Και εργάζονται λιγώτερες ώρες, και, αν κρίνω απ' ορισμένους που γράφουν από την Ολλανδία, τα ξύνουν σε φόρουμ, φέησμπουκ, κλπ.

Ζούμε στην εποχή της τουιτίστικης ατάκας. Πετάει ένας την παπαριά του, και άνθρωποι που δεν ξέρουν και που δεν το ψάχνουν λίγο, αμέσως λένε "τί είπε ο άνθρωπος".
0 .

Άβαταρ μέλους
Kauldron
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό Kauldron » 06 Μάιος 2015, 16:54

Alkiviades έγραψε:Για τον πέοντα το άρθρο. Ο τύπος που τόγραψε προφανώς δεν έχει ξεπορτίσει όχι από το κατώφλι του σπιτιού του, αλλά ούτε από την χέστρα. Να πάει σε οποιαδήποτε χώρα να διαπιστώσεις ψεκασμούς και διάνοιες του καφενέ, που το πτωχό Ελλαδιστάν δεν έχει ούτε για αστείο να επιδείξει. Εκτός τούτου, όλοι αυτοί που αναφέρει κατά 99% βρίσκονται στα διάφορα βλογ και φόρα του ίντερνετ, στην πραγματική ζωή τέτοια ζούμπερα κυκλοφορούν ελάχιστα στο ελλαδιστάν και τέλος πάντων εγώ δεν τα συναντώ.

Προφανώς είναι κοινηλογικάκης, φιλελές, πιτσολάτρης και μνημονιολάγνος. Δεν χρειάζεται καν να τον αναζητήσω.

Πιθανόν να είναι και ο πόντικας, και να τρολάρει το σύμπαν - πάντως σίγουρα γράφει σαν θαμώνας του βόθρουμ :D

:s_rofl :s_rofl :s_rofl :s_rofl :s_rofl :s_rofl
Το να λέγεται ο Πόντικας Αντύπας θα είναι η ΑΠΟΛΥΤΗ τρολιά.
0 .

Άβαταρ μέλους
Alkiviades
☭ Ле́нин ☭
☭ Ле́нин ☭

Δημοσίευσηαπό Alkiviades » 06 Μάιος 2015, 17:08

Eίδα το προφίλ του στο φατσομπούκι... ο τύπος είναι 100% θαμώνας του βόθρουμ! Τέρμα φιλελέρα, θαυμαστής του Μητσοτάκη, διηγόρος, κωλογλύφτης, 12 στα 10 ποστ του βρίζουν τον συριζα, που είναι "σοβιετικός", "κομμουνιστικός" και διακινδυνεύει το σαξές στόρυ της πιτσελάδας

Γελάνε και τα χαλίκια :D :D :D
0 .

Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Βαλκάνιος Κούρος
Βαλκάνιος Κούρος

Δημοσίευσηαπό ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ » 06 Μάιος 2015, 17:11

Υπάρχει ένα μέρος στον πλανήτη που δεν ισχύει η λογική, που δεν υπάρχει φόβος και άγνοια. Που όλα είναι δυνατά. Που υπάρχουν όλες οι απαντήσεις, όλες οι λύσεις και που είναι πανεύκολο να εφαρμοστούν από όλους όσους κατοικούν εκεί, χωρίς να απαιτείται να έχουν γνώση, εμπειρία ή τρία δράμια μυαλό. Είναι τα καφενεία ανά την ελληνική επικράτεια.

Εκεί που στρατάρχες παίρνουν κάθε μέρα την Πόλη, χαραμισμένοι νομπελίστες της ιατρικής θεραπεύουν τον καρκίνο με ζουμί από βλήτα, άνθρωποι που δεν μπορούν να μοιράσουν δυο γαϊδουριών άχυρο παίζουν την παγκόσμια οικονομία στα δάχτυλα και ξέρουν την λύση για το παγκόσμιο χρέος, ξέρουν πως θα έρθει η ανάπτυξη, πως θα λυθεί οριστικά το ενεργειακό, πως θα ζούμε για πάντα έχοντας τα πάντα.Εκεί που δεν πιάνουν οι ψεκασμοί, εκεί που υπάρχει ιδιωτικός θεός που αδιαφορεί για όλους τους άλλους και φροντίζει μόνο για τον εκλεκτό λαό, στέλνοντάς του από καιρού εις καιρόν διάφορους πυροβολημένους που ονομάζονται γέροντες και που προβλέπουν όλα όσα θα συμβούν και όλα όσα δεν θα συμβούν.

Εκεί που κατά έναν θαυματουργό τρόπο ένα κι ένα μπορεί να κάνει όσο θέλουμε κι ΑΜΑ θέλουμε.Εκεί που που, όσο και πασχίζουν οι μυστικές υπηρεσίες, τα εβραϊκά συμφέροντα, οι Ιλουμινάτοι, η λέσχη Χάμπουργκερ, τίποτα δεν μπορεί να μείνει μυστικό από τους θαμώνες. Ούτε οι εξωγήινοι, ούτε η παγκόσμια συνωμοσία με τα εμβόλια που επιβλήθηκαν για να εθίζονται τα παιδιά μας στα φάρμακα και να κερδάνε οι πολυεθνικές, ούτε τα κοιτάσματα κρυπτονίτη κάτω από το Παγγαίο και βαρουφίτη κάτω από την Αίγινα.

Εκεί που είναι λογικό να έχει κάποιος 600 δις επειδή πούλησε αστρική τεχνολογία στους αμερικάνοι και παράλογο να μην δέχονται οι εταίροι μας να μας δώσουν άλλα 600 δις για να περνάμε καλά χωρίς να κάνουμε τίποτα.Όσο οι κάτοικοι αυτής της περιοχής, ας την ονομάσουμε "No mind's land", την έβρισκαν μεταξύ τους, δεν υπήρχε πρόβλημα. Αλλά κάποια στιγμή αποφάσισαν ότι είναι κρίμα τόση γνώση και τόση δύναμη να σπαταλιέται πάνω από φραπέδες, τσίπουρα και τράπουλες και κήρυξαν τον πόλεμο εναντίον της λοιπής ανθρωπότητας. Και ναι μεν η λοιπή ανθρωπότητα εκτός των ελληνικών συνόρων συγκάηκε, αλλά οι εντός την πάτησαν άγρια.

Οι καφενειακές δυνάμεις απέκτησαν τον έλεγχο της χώρας και ξεκίνησαν να εφαρμόζουν το πρόγραμμά τους. Το οποίο, όπως αποδείχθηκε, δεν εφαρμόζεται εκτός καφενείου.Και το δίλημμα πλέον είναι επιτακτικό: Θα ξαναστείλουμε αυτά τα σούργελα στα καφενεία να συνεχίσουν τον στοχασμό πάνω στην μεγάλη ενοποιημένη θεωρία ή θα κάνουμε όλη την χώρα ένα σουρρεάλ καφενείο, βουτηγμένο στον πόνο και την δυστυχία;

Εύγε. Γερό γαμήσι στην εθνοπλέμπα.
0 .
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”