Ρε τον φουκαρα, μπαλακι τον εχουν κανει, ολοι.
http://tvxs.gr/news/ellada/mpakogianni- ... ies-sti-nd
Basta Dr Sauble.....

ΠΗΞΤΕ έγραψε:Λογικό να έχει γίνει εφιάλτης σας να ξαναχάσετε από το Σαμαρά σε πρόωρες εθνικές εκλογές έτσι όπως τα έχετε κάνει. Αν η νδ όμως συνειδητοποιήσει ότι στα χέρια της έχει έναν αρχηγό που μπορεί να ανατρέψει τα προγνωστικά και να επιστρέψει μετά βαϊων και κλάδων επειδή ο λαός θα επιζητά να γυρίσει, όχι επειδή είναι πραγματικά αξιόλογος, θα τον διώξει ή θα τον κρατήσει λέτε;

Alkiviades έγραψε:Eπειδή κακώς σε λέμε τρολ και τώρα καταλαβαίνω ότι όλα αυτά τα γράφεις από αγνό ενδιαφέρον και αγάπη και πίστη στην μεγάλη εθνική παράταξη της χώρας, τι λες να βάλομε ένα στοίχημα; Ότι ο πιτσαράς δεν ξαναγίνεται πρωθυπουργός, που ένα ολόκληρο μπαλέτο από γκοτζίλες να έλθει στον Πειραιά?
Ας πούμε, είμαι διατεθειμένος να στοιχηματίσω 10 χιλιάρικα

tensor έγραψε:Alkiviades έγραψε:Eπειδή κακώς σε λέμε τρολ και τώρα καταλαβαίνω ότι όλα αυτά τα γράφεις από αγνό ενδιαφέρον και αγάπη και πίστη στην μεγάλη εθνική παράταξη της χώρας, τι λες να βάλομε ένα στοίχημα; Ότι ο πιτσαράς δεν ξαναγίνεται πρωθυπουργός, που ένα ολόκληρο μπαλέτο από γκοτζίλες να έλθει στον Πειραιά?
![]()
Πώς βγήκε όμως το "πιτσαράς"; Ξέρει κανείς; Το βλέπω συχνά εδώ αλλά δεν έχω καταλάβει.

Alkiviades έγραψε:ΠΗΞΤΕ έγραψε:Λογικό να έχει γίνει εφιάλτης σας να ξαναχάσετε από το Σαμαρά σε πρόωρες εθνικές εκλογές έτσι όπως τα έχετε κάνει. Αν η νδ όμως συνειδητοποιήσει ότι στα χέρια της έχει έναν αρχηγό που μπορεί να ανατρέψει τα προγνωστικά και να επιστρέψει μετά βαϊων και κλάδων επειδή ο λαός θα επιζητά να γυρίσει, όχι επειδή είναι πραγματικά αξιόλογος, θα τον διώξει ή θα τον κρατήσει λέτε;
Eπειδή κακώς σε λέμε τρολ και τώρα καταλαβαίνω ότι όλα αυτά τα γράφεις από αγνό ενδιαφέρον και αγάπη και πίστη στην μεγάλη εθνική παράταξη της χώρας, τι λες να βάλομε ένα στοίχημα; Ότι ο πιτσαράς δεν ξαναγίνεται πρωθυπουργός, που ένα ολόκληρο μπαλέτο από γκοτζίλες να έλθει στον Πειραιά?