Μητσοτάκης τέλος

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Μητσοτάκης τέλος

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 28 Φεβ 2025, 15:43

Δεν νομίζω να μπορέσει να σταθεί ως πρωθυπουργός μετά το σημερινό φτύσιμο ακόμα και αν η ΝΔ βγει πρώτη στις επόμενες εκλογές. Έχει τουλάχιστον το 80% του κόσμου απέναντι του.
0 .

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Re: Μητσοτάκης τέλος

Δημοσίευσηαπό Adminović » 28 Φεβ 2025, 17:46

Το καθεστώς αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε κατάσταση απόλυτου πανικού. Αυτό δείχνουν οι κινήσεις τους. :D

Τί θα κάνουν, δεν ξέρω (μάλλον ούτε και οι ίδιοι ξέρουν :laugh1: ).
Είτε θα πάει σε εκλογές είτε θα παραιτηθεί και θα προσπαθήσει να τα βρει με Κασσελοανδρουλάκηδες, βάζοντας ίσως μπροστά κάποιο πρόσωπο κοινής αποδοχής (πχ Γεραπετρίτης). :dunno:
1 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 28 Φεβ 2025, 19:42

Εγώ παιδιά πάλι λέω ότι δεν θα γίνει τίποτε και θα πάτε κουβά ξεγυρισμένο :dunno:

Ο Μητσοτάκης θα παραμείνει πρωθυπουργός κανονικά, θα γίνει κανένας μικρός ανασχηματισμός. Εκλογές το πολύ-πολύ πρόωρες κανένα 6μηνο πριν την λήξη της τετραετίας. Στις οποίες, η ΝΔ θα βγεί πάλι πρώτη με νταμλπ σκορ απο τον δεύτερο, και σε περίπτωση επαναληπτικών, είτε θα πάρει αυτοδυναμία, είτε θα κάνει καμιά συγκυβέρνηση με ΠΑΣΟΚ ή κανένα απόκομμα τύπου Λατινοπούλου. Αυτό το τουλάχιστον το 80% του κόσμου απέναντι του, αν το δείτε στις κάλπες, να μου το πείτε κι εμένα.
Οφείλω να σας εκθέσω και σε αυτά τα ενδεχόμενα, για να μην πέσετε απο τα σύννεφα έτσι όπως είστε μεταρσιωμένοι τώρα :coccole:
0 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 28 Φεβ 2025, 19:56

Adminović έγραψε:Το καθεστώς αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε κατάσταση απόλυτου πανικού. Αυτό δείχνουν οι κινήσεις τους. :D

Είτε θα πάει σε εκλογές είτε θα παραιτηθεί και θα προσπαθήσει να τα βρει με Κασσελοανδρουλάκηδες, βάζοντας ίσως μπροστά κάποιο πρόσωπο κοινής αποδοχής (πχ Γεραπετρίτης). :dunno:

ΟΚ, αυτοί είναι οι κακοί της αντιπολιτευτικής υπόθεσης. Οι καλοί που τρέξει να ψηφίσει το τουλάχιστον 80% του κόσμου ποιοί είναι και τι θα κάνουν; (το διακύβευμα εδώ είναι να κάνουν την Ελλάδα σε μία άντε δύο βαριά 4ετίες την Ελλάδα Ελβετία, μην ξεχνιόμαστε)

Ακόμη και αν προβούμε σε γουάτ ιφ παίγνια, μιλάμε για κατάσταση όπου η Κωνσταντοπούλου, ο Βελόπουλος, το ΚΚΕ, ο ΣΥΡ, θα έχουν μαζί κανένα 40άρι, αλλά ο καθένας απο 5-15%.

Αυτά, όταν έρχεται η ώρα της κάλπης, αυτοί που πάνε και ψηφίζουν, τα κοιτάνε, να ξέρεις. Με κάτι τέτοια πάει και βγαίνει ο Κυριάκος κυβέρνηση, γιατί απλά δεν υπάρχει κάποια άλλη καλύτερη εναλλακτική :dunno:
0 .
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 28 Φεβ 2025, 20:26

Προέλλην έγραψε:
Adminović έγραψε:Το καθεστώς αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε κατάσταση απόλυτου πανικού. Αυτό δείχνουν οι κινήσεις τους. :D

ΟΚ, αυτοί είναι οι κακοί της αντιπολιτευτικής υπόθεσης. Οι καλοί που τρέξει να ψηφίσει το τουλάχιστον 80% του κόσμου ποιοί είναι και τι θα κάνουν; (το διακύβευμα εδώ είναι να κάνουν την Ελλάδα σε μία άντε δύο βαριά 4ετίες την Ελλάδα Ελβετία, μην ξεχνιόμαστε)

Ακόμη και αν προβούμε σε γουάτ ιφ παίγνια, μιλάμε για κατάσταση όπου η Κωνσταντοπούλου, ο Βελόπουλος, το ΚΚΕ, ο ΣΥΡ, θα έχουν μαζί κανένα 40άρι, αλλά ο καθένας απο 5-15%.

Αυτά, όταν έρχεται η ώρα της κάλπης, αυτοί που πάνε και ψηφίζουν, τα κοιτάνε, να ξέρεις. Με κάτι τέτοια πάει και βγαίνει ο Κυριάκος κυβέρνηση, γιατί απλά δεν υπάρχει κάποια άλλη καλύτερη εναλλακτική :dunno:

Ο κόσμος αργεί πολύ να καταλάβει, οπότε δεν με εκπλήσσει που βλέπω διάφορους να λένε ότι αντιπολίτευση στο ζαβό θα κάνει ο Κασσελάκης ή ο Ανδρουλάκης ή ακόμη και ηηηηη ...Λατινοπούλου! :laugh1: :axakaloe:

Αν κοίταζαν και ήξεραν όλοι αυτοί τί ψηφίζουν, δεν θα ψήφιζαν χωρίς να ξέρουν πχ ποιος είναι ο πρωθυπουργός της χώρας, τί πολίτευμα έχουμε, τί ρόλο βαράει η κυβέρνηση και η απόλυτη πλειοψηφία των εδρών στη Βουλή κοκ. :yesyes:

Από εκεί και πέρα, δεν έχω και πολλές ελπίδες για το συγκεκριμένο λαό. Τώρα μόλις άρχισαν να χαμπαριάζουν οι πολλοί τί εστί ελληνική δικαιοσύνη και πώς λειτουργεί, τί είναι τα καρτέλ και πώς επηρεάζουν την οικονομία της χώρας, τί είναι διαπλοκή κλπ κλπ. :pardon:

Μιλάμε για λαό αντίστοιχο κάποιας τριτοκοσμικής μπανανίας, γι'αυτό και έχουμε κυβερνήσεις και κράτος επιπέδου τριτοκοσμικής μπανανίας. :yesyes:
Έπρεπε να γίνουν τα αίσχη των αισχών πρώτα για να ξεκολλήσουν από τους καναπέδες και να φωνάξουν για τα αυτονόητα. :dunno:
0 .

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 28 Φεβ 2025, 20:46

Adminović έγραψε:Από εκεί και πέρα, δεν έχω και πολλές ελπίδες για το συγκεκριμένο λαό. Τώρα μόλις άρχισαν να χαμπαριάζουν οι πολλοί τί εστί ελληνική δικαιοσύνη :

Σε ένα βόθρουμ παραδίπλα ένας θρασύτατος τζαίος έγραφε "έγινα δικαστής σήμερα", άλλος ζαίος του έλεγε "συγχαρητήρια", και του έλεγε "αν χρειαστείς τίποτε, πες". Είναι οι ίδιοι που σήμερα σκούζουν για την δικαιοσύνη. Αυτοί: https://x.com/i/status/1894078748657406399

Adminović έγραψε:Μιλάμε για λαό αντίστοιχο κάποιας τριτοκοσμικής μπανανίας, γι'αυτό και έχουμε κυβερνήσεις και κράτος επιπέδου τριτοκοσμικής μπανανίας. :yesyes:

Ναι, αλλά, αυτός ο λαός υποκρίνεται ότι αξίζει παραπάνω και απαιτεί CSI τύπου Σκοτλαντ Γιάρντ, δεν του κάνει ο έξω καρδιά ΕΛ πυροσβέστης, αστυνομικός, εισαγγελέας, πολιτικός, ο άνθρωπος της διπλανής πόρτας με το πλατύ χαμόγελο, ο πατέρας, ο γιός του, ο τρίτος ξάδελφος, ο αδελφικός του φίλος, που τρώει το καρπούζι ολόκληρο και χορεύει συρτάκι και ζεμπεκιά σαν αητός, αλλά, να, οκ, δεν είναι και τόσο οργανωτικός, αλλά δεν βαριέσαι, δεν θα γίνουμε και ρομπότ σαν τους βόρειους τους ξενέρωτους.
Είναι ο ίδιος λαός που πετάει όπου βρεθεί τις γόπες του, οδηγάει μεθυσμένος, φοροδιαφεύγει, δεν μπορεί γενικά να ακολουθήσει κανέναν απλό κανόνα υπέρ του συνόλου, κτλ. Αλλά ΑΠΑΙΤΕΙ κάποιος άλλος να του κάνει την χώρα Ελβετία, παράλληλα όμως αυτός, μόνον αυτός, να μπορεί να συνεχίζει τις τριτοκοσμιές του.

Adminović έγραψε:Έπρεπε να γίνουν τα αίσχη των αισχών πρώτα για να ξεκολλήσουν από τους καναπέδες και να φωνάξουν για τα αυτονόητα. :dunno:

Κράτα μικρό καλάθι. Για να μεταρσιωθούν βγήκαν οι περισσότεροι. Mεγάλος δε αριθμός ως κομματογαυβγαβ των διαφόρων κομμάτων της αντιπολίτευσης, με αεροπλάνα και βαπόρια.
0 .
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 28 Φεβ 2025, 21:12

Σκηνές από την συγκέντρωση.... Αυτοί θα είναι που θα κυβερνήσουν;

https://www.facebook.com/share/r/1A11x2t5xV/

FB_IMG_1740769236782.jpg
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτήν τη δημοσίευση.
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 28 Φεβ 2025, 21:25

Προέλλην έγραψε:Ναι, αλλά, αυτός ο λαός υποκρίνεται ότι αξίζει παραπάνω και απαιτεί CSI τύπου Σκοτλαντ Γιάρντ, δεν του κάνει ο έξω καρδιά ΕΛ πυροσβέστης, αστυνομικός, εισαγγελέας, πολιτικός, ο άνθρωπος της διπλανής πόρτας με το πλατύ χαμόγελο, ο πατέρας, ο γιός του, ο τρίτος ξάδελφος, ο αδελφικός του φίλος, που τρώει το καρπούζι ολόκληρο και χορεύει συρτάκι και ζεμπεκιά σαν αητός, αλλά, να, οκ, δεν είναι και τόσο οργανωτικός, αλλά δεν βαριέσαι, δεν θα γίνουμε και ρομπότ σαν τους βόρειους τους ξενέρωτους.

Μμμμμ ναι.
Δεν νομίζω ότι χρειάζεται να είσαι Σκότλαντ Γιάρντ για να κάνεις τις ΠΡΟΒΛΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ.
Αυτό ήταν το ζητούμενο εδώ και όχι η εξιχνίαση κάποιας τρομερά δύσκολης υπόθεσης. Μόνο τα αυτονόητα να είχαν γίνει (που κατ εντολήν κάποιων δεν έγιναν :asd03: ), αρκούσαν.
Άλλο το δεν είμαι ιδιαίτερα ικανός στη δουλειά μου (που και αυτό ισχύει δηλαδή) και άλλο το είμαι διεφθαρμένος και δεν κάνω τη δουλειά μου. :D

Και μπορώ κάλλιστα να αναφέρω κάμποσα παραδείγματα χωρών που και καρπούζι ολόκληρο τρώνε και ήλιο και χορούς και έξω καρδιά χαρακτήρες έχουν, αλλά επίσης και στη δουλειά τους είναι στοιχειωδώς σοβαροί και ηθικοί. :pardon:

Είναι ο ίδιος λαός που πετάει όπου βρεθεί τις γόπες του, οδηγάει μεθυσμένος, φοροδιαφεύγει, δεν μπορεί γενικά να ακολουθήσει κανέναν απλό κανόνα υπέρ του συνόλου, κτλ. Αλλά ΑΠΑΙΤΕΙ κάποιος άλλος να του κάνει την χώρα Ελβετία, παράλληλα όμως αυτός, μόνον αυτός, να μπορεί να συνεχίζει τις τριτοκοσμιές του.

Δεν νομίζω ότι απαιτεί ή περιμένει κανείς η Ελλάδα να γίνει Ελβετία. Για τα στοιχειώδη πράγματα μιλάμε που υπάρχουν σε πολλές άλλες χώρες, όχι κάτι εξεζητημένο.

Το ότι ο λαός φέρει μεγάλο μερίδιο ευθύνης, ισχύει. Όχι όμως τόσο για την ροπή προς την παρανομία όσο για την πλήρη αδιαφορία (ή/και αδυναμία αντίληψης) για το κοινό και γενικό συμφέρον. Κοινώς, κοιτάει πάντα την τσέπη και την πάρτη του και όλοι οι άλλοι να πάνε να...... :D

ΥΓ. Δεν με απασχολεί καθόλου το πότε και το αν θα φύγει ο Κούλης. Έτσι όπως τα έχει κάνει αυτός και το λοιπό παρεάκι, όσο περισσότερο μένουν στην εξουσία τόσο περισσότερο δύσκολη θα γίνεται για αυτούς η κατάσταση. :dunno:
1 .

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 28 Φεβ 2025, 21:38

Adminović έγραψε:
Προέλλην έγραψε:Ναι, αλλά, αυτός ο λαός υποκρίνεται ότι αξίζει παραπάνω και απαιτεί CSI τύπου Σκοτλαντ Γιάρντ, δεν του κάνει ο έξω καρδιά ΕΛ πυροσβέστης, αστυνομικός, εισαγγελέας, πολιτικός, ο άνθρωπος της διπλανής πόρτας με το πλατύ χαμόγελο, ο πατέρας, ο γιός του, ο τρίτος ξάδελφος, ο αδελφικός του φίλος, που τρώει το καρπούζι ολόκληρο και χορεύει συρτάκι και ζεμπεκιά σαν αητός, αλλά, να, οκ, δεν είναι και τόσο οργανωτικός, αλλά δεν βαριέσαι, δεν θα γίνουμε και ρομπότ σαν τους βόρειους τους ξενέρωτους.

Μμμμμ ναι.
Δεν νομίζω ότι χρειάζεται να είσαι Σκότλαντ Γιάρντ για να κάνεις τις ΠΡΟΒΛΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ.
Αυτό ήταν το ζητούμενο εδώ και όχι η εξιχνίαση κάποιας τρομερά δύσκολης υπόθεσης. Μόνο τα αυτονόητα να είχαν γίνει (που κατ εντολήν κάποιων δεν έγιναν :asd03: ), αρκούσαν.
Άλλο το δεν είμαι ιδιαίτερα ικανός στη δουλειά μου (που και αυτό ισχύει δηλαδή) και άλλο το είμαι διεφθαρμένος και δεν κάνω τη δουλειά μου. :D

Και μπορώ κάλλιστα να αναφέρω κάμποσα παραδείγματα χωρών που και καρπούζι ολόκληρο τρώνε και ήλιο και χορούς και έξω καρδιά χαρακτήρες έχουν, αλλά επίσης και στη δουλειά τους είναι στοιχειωδώς σοβαροί και ηθικοί. :pardon:

Δεν υπήρχε κάποιο πρωτόκολλο, τι ακριβώς πρέπει να γίνει σε μιά τέτοια περίπτωση. Σε αυτό τουλάχιστον καταλήγει το πόρισμα της επιτροπής χθές. Δεν υπήρξε κάποιο σχέδιο, που να λάμβανε συνολικά υπόψη, τόσο την διάσωση όσο και την έρευνα των αιτίων εξ αρχής.

Adminović έγραψε:

Δεν νομίζω ότι απαιτεί ή περιμένει κανείς η Ελλάδα να γίνει Ελβετία. Για τα στοιχειώδη πράγματα μιλάμε που υπάρχουν σε πολλές άλλες χώρες, όχι κάτι εξεζητημένο.

Δεν είναι στοιχειώδης πράγμα η συντεταγμένη ολιστική διαχείριση ενός τέτοιου περιστατικού.

Το ότι ο λαός φέρει μεγάλο μερίδιο ευθύνης, ισχύει. Όχι όμως τόσο για την ροπή προς την παρανομία όσο για την πλήρη αδιαφορία (ή/και αδυναμία αντίληψης) για το κοινό και γενικό συμφέρον. Κοινώς, κοιτάει πάντα την τσέπη και την πάρτη του και όλοι οι άλλοι να πάνε να...... :D

Αν έρθει κάποτε μια κυβέρνηση, με λευκή επιταγή να κάνει την ΕΛ τορτούγκα κράτος, πρέπει να βάλει τουλάχιστον 1.000.000 στην μπουζού. Ίσως και 2.000.000.
0 .
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 28 Φεβ 2025, 21:41

FB_IMG_1740770151650.jpg
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτήν τη δημοσίευση.
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”