http://www.alfavita.gr/arthron/%CE%BF-%CF%84%CE%B6%CE%AE%CE%BC%CE%B5%CF%81%CE%BF%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CE%B5%CE%AF-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CE%BB%CE%B1%CF%8C-%CF%83%CE%B5-%CE%B5%CE%BE%CE%AD%CE%B3%CE%B5%CF%81%CF%83%CE%B7-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%BD%CE%BF%CF%8A%CE%BA%CE%AE%CF%82-%CF%87%CE%BF%CF%8D%CE%BD%CF%84%CE%B1%CF%82-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CF%83%CF%85%CF%81%CE%B9%CE%B6%CE%B1
Ο Θάνος Τζήμερος μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook ξανά "χτυπά" όχι αυτή τη φορά παρομοιάζoντας τον Τσίπρα με τον Χίτλερ, ούτε ζητώντας από την Μέρκελ να τραβήξει την Πρίζα. Καλεί τον λαό σε εξέγερση απέναντι στην κυβέρνηση αποκαλώντας την μέσω παραληρήματος ως "εγκληματίες του κοινού ποινικού κώδικα" και 'παρανοική χούντα".
Καιρός να περάσουμε δυναμικά στην αντίδραση. Αυτή η συμμορία δεν θα έχει καλό τέλος. Πριν την κατάρρευσή τους όμως και την παράδοσή τους στη χλεύη της ιστορίας - και στη Δικαιοσύνη - δεν θέλω να δω την κατάρρευση της χώρας μου. Οι αυτοδιοικητικοί άρχοντες με όποιον συνδυασμό και αν εξελέγησαν, πρέπει να περιφρουρήσουν τα χρήματα των πολιτών, που τους εμπιστεύθηκαν την ψήφο τους. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΡΝΗΘΟΥΝ ΝΑ ΥΠΑΚΟΥΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΛΗΣΤΡΙΚΗ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ!!! Και να είναι έτοιμοι να υποστούν τις συνέπειες. Να δούμε αν θα τολμήσουν οι εγκληματίες του κοινού ποινικού κώδικα που μας κυβερνούν να στείλουν στη φυλακή όλους τους δημάρχους και τους περιφερειάρχες της χώρας. ΗΡΘΕ Η ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΕΞΕΓΕΡΣΗΣ στην παρανοϊκή χούντα των Σταλινικών. Τώρα!!!
Επιτέλους έγραψε και κάτι σωστό ο Τζήμερος
-
ΠΗΞΤΕ
- Adonis Fan Club

Επιτέλους έγραψε και κάτι σωστό ο Τζήμερος
...αν και με διψήφιο IQ και κολλήματα νεοφασιστικά με μηδαμινό χάρισμα στο δημόσιο λόγο του.
0 .
Με του Κυριάκαρου το λιλί
θα τους αλλάξουμε την ψυχή
θα τους αλλάξουμε την ψυχή
-
Perseus
- Basic poster

-
ksmyrn
- Rookie poster

ΠΝΠ, οχι δεν ειναι κωλοτουμπα...
http://www.real.gr/DefaultArthro.aspx?page=arthro&id=409976&catID=2
Ηταν ΄η δεν ΄ηταν κατα των ΠΝΠ ως κακη πρακτικη ο συριζα; Ο καμμενος;
Τωρα τι; Αλλαξαν τα δεδομενα; Πρεπει να φανουμε ρεαλιστες;
Θα γραψω και αλλα οταν εχω χρονο. Παντως απο εμενα περιμενατε να το κανω νημα;
Ηταν ΄η δεν ΄ηταν κατα των ΠΝΠ ως κακη πρακτικη ο συριζα; Ο καμμενος;
Τωρα τι; Αλλαξαν τα δεδομενα; Πρεπει να φανουμε ρεαλιστες;
Θα γραψω και αλλα οταν εχω χρονο. Παντως απο εμενα περιμενατε να το κανω νημα;
0 .
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Re: ΠΝΠ, οχι δεν ειναι κωλοτουμπα...
ΠΝΠ,αγγλικο δικαιο,χημικα και ΜΑΤ,εκαναν ωραια αρχη.
Τι να πεις και που?Στους αυτολοβοτομημενους?Στους εμμισθους προπαγανδιστες?
Τι να πεις και που?Στους αυτολοβοτομημενους?Στους εμμισθους προπαγανδιστες?
0 .
-
Green Dragon
- Crazy poster

Re: Επιτέλους έγραψε και κάτι σωστό ο Τζήμερος
ΠΗΞΤΕ όσο είσαι εσύ ΑΝΤΑΡΣΥΑ άλλο τόσο είμαι εγώ αστροναύτης. Θέλει η π...να να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει.
Πάντως κάποιος άλλος σε κατάλαβε πριν από μένα.
0 .
Οι πληρωμένοι μπαίνουν στην ignore list γιατί δεν έχει νόημα να διαβάζω τις απόψεις τους αφού στην πραγματικότητα δεν πρόκειται για απόψεις αλλά οδηγίες. Το αυτό και για τον διάλογο με τέτοιους λογαριασμούς.
-
Green Dragon
- Crazy poster

Re: ΠΝΠ, οχι δεν ειναι κωλοτουμπα...
Ερώτηση: Είναι ΗΛΙΘΙΟΙ; Για ποιόν λόγο κάνουν κάτι που αποτελεί αλητεία την στιγμή που κανείς δεν τους υποχρεώνει;
0 .
Οι πληρωμένοι μπαίνουν στην ignore list γιατί δεν έχει νόημα να διαβάζω τις απόψεις τους αφού στην πραγματικότητα δεν πρόκειται για απόψεις αλλά οδηγίες. Το αυτό και για τον διάλογο με τέτοιους λογαριασμούς.
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

ΠΗΞΤΕ χακαρε το φορουμ και σβησε το τοπικ οσο προλαβαινεις
0 .
-
Alkiviades
- ☭ Ле́нин ☭

Green Dragon έγραψε:ΠΗΞΤΕ όσο είσαι εσύ ΑΝΤΑΡΣΥΑ άλλο τόσο είμαι εγώ αστροναύτης. Θέλει η π...να να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει.
Νουδούλης είναι, κρα κάνει. (προφανώς αναφέρεσαι στον υποφαινόμενο)

0 .
-
Diego
- Crazy poster

http://www.imerisia.gr/article.asp?cati ... =113507642
ΥΓ.Μην ανοίγουμε 500 νήματα για τα ταμειακά διαθέσιμα, τα μάζεψα όλα εδώ.
ΥΓ.Μην ανοίγουμε 500 νήματα για τα ταμειακά διαθέσιμα, τα μάζεψα όλα εδώ.
0 .
Αποχώρηση από το peg, δραχμή συνδεδεμένη με το χρυσό, άγριες ιδιωτικοποιήσεις,μικρό δημόσιο και εταιρική φορολογία κάτω του 14% με υψηλό κατώτατο.Οχι στον ευρωκομμουνισμό,στους ΔΕΚΟτζήδες των 3500 ευρω και τα υπερτιμολογημένα δημόσια έργα σε ευρώ.
-
Kauldron
- Supreme poster

Απαράδεκτη η Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου, και μάλιστα για ένα τόσο σημαντικό ζήτημα.
Από την άλλη μου κάνει εντύπωση που ορισμένοι θυμήθηκαν τώρα τις εξεγέρσεις τις χούντες και τις λαϊκές αντιδράσεις, καθώς και την ανυπακοή. Πιο πρίν, πότε είχε καλέσει ο Τζήμερος σε τέτοιες αντιδράσεις?
Από την άλλη μου κάνει εντύπωση που ορισμένοι θυμήθηκαν τώρα τις εξεγέρσεις τις χούντες και τις λαϊκές αντιδράσεις, καθώς και την ανυπακοή. Πιο πρίν, πότε είχε καλέσει ο Τζήμερος σε τέτοιες αντιδράσεις?
0 .
"ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΖΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ"
Πρωτοσέλιδο "Ριζοσπάστη" 19 Σεπτεμβρίου 1932.
Κομμουνιστικός πατριωτιΖμός.
Πρωτοσέλιδο "Ριζοσπάστη" 19 Σεπτεμβρίου 1932.
Κομμουνιστικός πατριωτιΖμός.