Πληρωσαν αρχικα ,....και χοντρα οι ασφαλιστες του Αλαφουζου για το Τανκερ αυτο.
Εκανε μεγαλη ζημια στο Μαρακαιμπο , ανυπολογιστη απο πλευρας φυσικης καταστροφης και απο πλευρας υλικης τοιαυτης σε μεγαλο ποσοστο ανθρωπων στην περιοχη.
Πληρωσε και θα πληρωσει ομως και τα υπολοιπα απο τα 160.000.000 δολ που του εριξαν κατοπιν επιμονης της Βενεζουελας.
Υολογιζουν ολα μαζι με τα αρχικα γυρω στα 184 εκ δολ.
Υπαρχουν και κρατη που μαφιοζικα κουνηματα δεν περνανε.
http://www.inewsgr.com/88/prostimo--mam ... morgos.htm
Δεν τον βλεπω καλα τον βαζελο του χρονου.
Nissos Amorgos case
-
exomotis
- Chiprleader

Re: Nissos Amorgos case
Λογω επαγγελματος γνωριζα την υποθεση , οπως γνωριζω και αλλες αφου υπαρχουν επιθεωρησεις και πριν βετινγκ.
Επισης υπαρχουν μαυρες υποθεσεις λαθρεμποριου καυσιμων σκαστες , και μαλιστα ..........ασε καλυτερα.........
Επισης υπαρχουν μαυρες υποθεσεις λαθρεμποριου καυσιμων σκαστες , και μαλιστα ..........ασε καλυτερα.........
0 .
-
Börklüce Mustafa
exomotis έγραψε:Λογω επαγγελματος γνωριζα την υποθεση , οπως γνωριζω και αλλες αφου υπαρχουν επιθεωρησεις και πριν βετινγκ.
Το ερώτημα κ. Εξωμότη είναι τι πράξατε λόγω επαγγέλματος.
Ή για να διατυπώσουμε αλλιώς το ερώτημα, υπήρξε η εργασιακή σας ηθική αντίστοιχη της συνεπαγόμενης από τα γραπτά σας ιδεολογική σας ηθικής; Ή μήπως προσαρμόσατε τις διφορούμενες τακτικές του Λένιν που δικαιολογούνταν με το "όλα για την επανάσταση", αντικαθιστώντας όμως την επανάσταση με το προσωπικό όφελος (έστω κι αν είχατε καταφέρει να πείσετε τον εαυτό σας πως τίποτα εγωιστικό δεν υπήρξε);
Αν συμβιβάσατε εργασιακή με ιδεολογική ηθική είστε αξιοθαύμαστος. Ο σκληρός εργασιακός κόσμος έχει ανάγκη από τέτοια παραδείγματα που να σπάνε την σχεδόν κυκλική εξέλιξη της εργασιακής οργάνωσης.
0 .
-
exomotis
- Chiprleader

Δεν θα κρινω εγω τον εαυτο μου, και δεν εχει νοημα εδω αφου οτι και να γραψω σαν αγνωστη περσονα , ποσως ενδιαφερει το μερος της αληθειας.
Απλα ο Λενιν ειχε στοχο και η οποια ενεργεια του δεν ξεφευγε ποτε απο αυτον.
Εαν λοιπον εθετα και εγω τον στοχο που υπονοειτε , δηλαδη το προσωπικο μου οφελος με καθε τροπο , τοτε λογω επαγγελματος σιγουρα θα ημουν πλοιοκτητης.
Εαν αρχισεις δηλαδη να καταπατεις πιστευω και ιδεες , εστω και ουτοπικες σημερα βασει της πραγματικοτητας , τοτε δεν υπαρχει τελος στην κατηφορα.
Αλλα ακριβως το αντιθετο επραξα , χωρις αυτο να σημαινει οτι σκοτωσα και το επαγγελμα μου.
Απλα ο Λενιν ειχε στοχο και η οποια ενεργεια του δεν ξεφευγε ποτε απο αυτον.
Εαν λοιπον εθετα και εγω τον στοχο που υπονοειτε , δηλαδη το προσωπικο μου οφελος με καθε τροπο , τοτε λογω επαγγελματος σιγουρα θα ημουν πλοιοκτητης.
Εαν αρχισεις δηλαδη να καταπατεις πιστευω και ιδεες , εστω και ουτοπικες σημερα βασει της πραγματικοτητας , τοτε δεν υπαρχει τελος στην κατηφορα.
Αλλα ακριβως το αντιθετο επραξα , χωρις αυτο να σημαινει οτι σκοτωσα και το επαγγελμα μου.
0 .