ΑΥΤΑ ΣΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΚΑΛΑ ΜΟΥ ΑΙΓΟΠΡΟΒΑΤΑ

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

ΑΥΤΑ ΣΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΚΑΛΑ ΜΟΥ ΑΙΓΟΠΡΟΒΑΤΑ

Δημοσίευσηαπό Adminović » 31 Αύγ 2023, 12:23

Για το καλό σας πάντα ε, μην ξεχνιόμαστε. :laugh1: :laugh1: :thuuumbsup:

Θα τα δεχτείτε φωνάζοντας ΜΠΕΕΕΕΕΕΕ, όπως κάνατε με τα μπόλια, ή θα αντιδράσετε;; :rolleyes: :dunno:

0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Re: ΑΥΤΑ ΣΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΚΑΛΑ ΜΟΥ ΑΙΓΟΠΡΟΒΑΤΑ

Δημοσίευσηαπό Adminović » 31 Αύγ 2023, 12:26

Εικόνες από το μέλλον σας. :dunno:

0 .

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 31 Αύγ 2023, 15:23

Κανένας εργοδότης φυσικά δεν θα έχει πρόσβαση σε τέτοια στοιχεία, ακριβώς όπως δεν έχει και τώρα. Γενικά, το τσιπάκι :fico: το ίδιο, δεν φέρει κανένα τέτοιο στοιχείο μέσα του, παρά μόνο ένα κρυπτογραφημένο κλειδί, που απο μόνο του (χωρίς πχ τερματικά για πρόσβαση στα πληροφοριακά συστήματα του κράτους, που υπάρχουν και σήμερα) δεν έχει την παραμικρή αξία.

Όσο για την Κίνα, ρωSSία, κλπ τριτοκοσμικές δυστοπικές εσχατότρυπες, τα παράπονα στους αντιπαγκοσμιοποιητές-αντινεοταξίτες που παλεύουν να μας φέρουν αυτού του τύπου τα συστήματα και στην Ελλάδα (και στους ισαποστάκηδες βεβαίως-βεβαίως). Ο αντιεμβολιασμός, ο αντιταυτοτισμός, κλπ ψεκιές είναι απλά ένα project αυτών των δικτατορικών χωρών για να αναστατώσουν, να διχάσουν και καταλύσουν τις δημοκρατικές κοινωνίες της Δύσης, χειριζόμενοι τα πλέον πρωτόγονα πάθη των πλέον ευαίσθητων στον πόλεμο της πληροφορίας δυτικών πολιτών. Πίσω απ όλα αυτά τα φαινομενικά γραφικά, έρχεται ο Σι και ο Πούτλερ για να αρχίσουν να σας πετάνε απο τα μπαλκόνια, να σας εξαφανίζουν σε κελιά χωρίς δίκες, να σας μειώσουν το προσδόκιμο ζωής στα επίπεδα των χωρών τους, κοκ.

Εσύ Άδμιν, ταυτοτητούλα καινούργια θα βγάλεις έως το 2026; :D
0 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 31 Αύγ 2023, 16:28

Προέλλην έγραψε:Εσύ Άδμιν, ταυτοτητούλα καινούργια θα βγάλεις έως το 2026; :D

Εννοείται πως ΟΧΙ. :)

Δεν συναινώ με την συλλογή, την αποθήκευση και την επεξεργασία των προσωπικών μου δεδομένων, με τα οποία να μπορεί να ταυτοποιηθεί το πρόσωπο μου, σε ηλεκτρονικά μέσα, από ιδιώτες, και δεν επιθυμώ καμία τέτοια αποθήκευση δεδομένων μου (στα οποία δεν θα έχω κιολας άμεση πρόσβαση και έλεγχο) σε κάρτες με τσιπ, οι οποίες είναι εφικτό να διαβαστούν ή να αντιγράφουν, ακόμα και χωρίς εγώ να απωλέσω την κάρτα. :dunno:

Ούτως ή άλλως, το 2026 θα είμαι κάπου πολυυυυυ μακριά, με δεύτερο διαβατήριο στο χέρι, οπότε δεν μου χρειάζονται οι κάρτες της τριτοκοσμικής μπανανίας. Αν η μπανανία με υποχρεώσει να πάρω τέτοια κάρτα (πολύ δύσκολα θα συμβεί κάτι τέτοιο, αλλά λέμε), στο επόμενο δευτερόλεπτο θα έχει γίνει 100 κομμάτια και θα έχει πάει στον πλησιέστερο υπόνομο. :pardon:
1 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 31 Αύγ 2023, 17:13

Adminović έγραψε:Ούτως ή άλλως, το 2026 θα είμαι κάπου πολυυυυυ μακριά, με δεύτερο διαβατήριο στο χέρι, οπότε δεν μου χρειάζονται οι κάρτες της τριτοκοσμικής μπανανίας. Αν η μπανανία με υποχρεώσει να πάρω τέτοια κάρτα (πολύ δύσκολα θα συμβεί κάτι τέτοιο, αλλά λέμε), στο επόμενο δευτερόλεπτο θα έχει γίνει 100 κομμάτια και θα έχει πάει στον πλησιέστερο υπόνομο. :pardon:

Καλά Αλέξ, αυτό το λες τόσα χρόνια και ακόμα εδώ είσαι :D
0 .

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 31 Αύγ 2023, 17:33

Λαχουρένιος έγραψε:
Καλά Αλέξ, αυτό το λες τόσα χρόνια και ακόμα εδώ είσαι :D

Τώρα ήδη ξεκίνησα την διαδικασία για να φύγω.
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 31 Αύγ 2023, 20:40

δεν ειναι λυση η φυγη αλλα να προσπαθησουμε να φερουμε ενα πατριωτικο κομμα
στην εξουσια .....
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 31 Αύγ 2023, 21:52

Adminović έγραψε:
Προέλλην έγραψε:Εσύ Άδμιν, ταυτοτητούλα καινούργια θα βγάλεις έως το 2026; :D

Εννοείται πως ΟΧΙ. :)

Δεν συναινώ με την συλλογή, την αποθήκευση και την επεξεργασία των προσωπικών μου δεδομένων, με τα οποία να μπορεί να ταυτοποιηθεί το πρόσωπο μου, σε ηλεκτρονικά μέσα, από ιδιώτες, και δεν επιθυμώ καμία τέτοια αποθήκευση δεδομένων μου (στα οποία δεν θα έχω κιολας άμεση πρόσβαση και έλεγχο) σε κάρτες με τσιπ, οι οποίες είναι εφικτό να διαβαστούν ή να αντιγράφουν, ακόμα και χωρίς εγώ να απωλέσω την κάρτα. :dunno:

Ούτως ή άλλως, το 2026 θα είμαι κάπου πολυυυυυ μακριά, με δεύτερο διαβατήριο στο χέρι, οπότε δεν μου χρειάζονται οι κάρτες της τριτοκοσμικής μπανανίας. Αν η μπανανία με υποχρεώσει να πάρω τέτοια κάρτα (πολύ δύσκολα θα συμβεί κάτι τέτοιο, αλλά λέμε), στο επόμενο δευτερόλεπτο θα έχει γίνει 100 κομμάτια και θα έχει πάει στον πλησιέστερο υπόνομο. :pardon:

Εννοείται ότι στηρίζω φυγή απο την Ελλάδα οποιουδήποτε δεν μισώ :D Πολύ φοβούμαι όμως ότι θα πας σε καμιά άλλη τριτοκοσμική μπανανία και θα τρέχεις να φύγεις κι απο κεί λίγο καιρό μετά :-/

Κατά τα άλλα, οι ιδιώτες είναι παντού ήδη. Δεν πιάνω τώρα για internet, smartphones, apps και τέτοια, σε πάω σε πιο μπανάλ πράγματα, πχ ότι όλο το gov.gr, η μηχανογράφηση του ΕΣΥ, ΕΦΚΑ, κοκ, είναι στημένα απο διάφορες ιδιωτικές εταιρίες, και στις ΒΔ έχουν πρόσβαση ακόμη και ΙΕΚατζήδες των 800 ευρώ που κάνουν μερεμέτια. Τώρα, αν αυτός ήταν ΔΥ, δεν σημαίνει ότι θα ήταν τα στοιχεία σου πιο ασφαλή :dunno:

Στis σύγχρονες οικονομίες και κοινωνίες, η μηχανογράφηση, η δικτυοκεντρικότητα, κλπ, είναι βασικά συστατικά τους. Αν μιλάμε τώρα για λουδισμό, αμισμό, κοκ, ΟΚ, σεβαστή στάση ζωής, αλλά όχι να κοροϊδεύουμε εαυτούς, ότι αυτό είναι δυνατό πέρα απο κάποιο παραθρησκευτικό κοινόβιο ή καμιά καλύβα ερημίτη στην Τούνδρα. Αυτό που έχει σημασία είναι το νομικό πλαίσιο και η διαφάνεια. Δες πχ ΗΠΑ, αν τους πείς για ταυτότητες, τις μπλέ τις παλιές καλές, ότι σε έχει η αστυνομία mug shot και τα αποτυπώματα απο τα 14, θα γελάνε μέχρι το πρωί. Εκεί δεν υπάρχει ούτε καν προαιρετική ταυτότητα. Αν όμως πας να κάνεις μια ιδιωτική ασφάλεια, αυτή ξέρει τα πάντα για σένα, έχει όλα τα στοιχεία, κάτι που δεν συμβαίνει σε καμιά χώρα της ΕΕ που έχει υποχρεωτικές ταυτότητες.
0 .
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 31 Αύγ 2023, 23:52

Προέλλην έγραψε:
Κατά τα άλλα, οι ιδιώτες είναι παντού ήδη. Δεν πιάνω τώρα για internet, smartphones, apps και τέτοια, σε πάω σε πιο μπανάλ πράγματα, πχ ότι όλο το gov.gr, η μηχανογράφηση του ΕΣΥ, ΕΦΚΑ, κοκ, είναι στημένα απο διάφορες ιδιωτικές εταιρίες, και στις ΒΔ έχουν πρόσβαση ακόμη και ΙΕΚατζήδες των 800 ευρώ που κάνουν μερεμέτια. Τώρα, αν αυτός ήταν ΔΥ, δεν σημαίνει ότι θα ήταν τα στοιχεία σου πιο ασφαλή :dunno:

Καμία σχέση.
Τα σμαρτφον, τα αππς κοκ εσύ επιλέγεις να τα χρησιμοποιήσεις. Δεν σε ανάγκασε κανείς.
Και στα σμαρτφον, τα αππς κλπ δίνεις ψεύτικα στοιχεία αν θες και μπορείς να προστατεύσεις την ιδιωτικότητα σου (αν θες πάντα). :pardon:

Άλλο η μηχανογράφηση και ψηφιοποίηση διαφόρων τομέων του δημοσίου και άλλο η συγκέντρωση όλων των δεδομένων σου σε έναν κωδικό αριθμό και ένα τσιπ, το οποίο θα το διαβάζουν όσοι έχουν πρόσβαση σε αυτά τα συστήματα κι εσύ φυσικά δεν θα μπορείς να το διαβάσεις.
Πού ακούστηκε αυτό, να αποθηκεύονται τα προσωπικά μου δεδομένα (που μπορεί να είναι ακόμα και ιατρικά, φορολογικά κλπ δεδομένα) σε ένα τσιπ, το οποίο εγώ δεν θα μπορώ να το ελέγξω και να γνωρίζω με βεβαιότητα τί πληροφορίες περιέχει για εμένα.

Στis σύγχρονες οικονομίες και κοινωνίες, η μηχανογράφηση, η δικτυοκεντρικότητα, κλπ, είναι βασικά συστατικά τους. Αν μιλάμε τώρα για λουδισμό, αμισμό, κοκ, ΟΚ, σεβαστή στάση ζωής, αλλά όχι να κοροϊδεύουμε εαυτούς, ότι αυτό είναι δυνατό πέρα απο κάποιο παραθρησκευτικό κοινόβιο ή καμιά καλύβα ερημίτη στην Τούνδρα. Αυτό που έχει σημασία είναι το νομικό πλαίσιο και η διαφάνεια. Δες πχ ΗΠΑ, αν τους πείς για ταυτότητες, τις μπλέ τις παλιές καλές, ότι σε έχει η αστυνομία mug shot και τα αποτυπώματα απο τα 14, θα γελάνε μέχρι το πρωί. Εκεί δεν υπάρχει ούτε καν προαιρετική ταυτότητα. Αν όμως πας να κάνεις μια ιδιωτική ασφάλεια, αυτή ξέρει τα πάντα για σένα, έχει όλα τα στοιχεία, κάτι που δεν συμβαίνει σε καμιά χώρα της ΕΕ που έχει υποχρεωτικές ταυτότητες.

Δεν ξέρω αν το κατάλαβες, αλλά αυτά που γράφεις επιχείρημα κατά των ψηφιακών καρτών (δήθεν "ταυτοτήτων") συνιστούν. :pardon:

Μας λες λοιπόν ότι σε άλλες χώρες πολλοί ιδιώτες έχουν καταφέρει να συλλέξουν προσωπικά δεδομένα πολιτών. Οπότε, τί κάνουμε εμείς για αυτό; Τα μαζεύουμε όλα τα δεδομένα και τα καταγράφουμε ακόμη καλύτερα, μη τυχόν και ξεφύγει τίποτα από τους ιδιώτες που διψάνε για τα προσωπικά δεδομένα των πολιτών.
Κι όλα αυτά με την εγγύηση του ελληνικού δημοσίου, των παρακολουθήσεων και των πάσης φύσεως διεφθαρμένων κρατικών λειτουργών... :laugh1: :laugh1: :laugh1:

Ευχαριστώ, δεν θα πάρω. :yesyes:
0 .

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 01 Σεπ 2023, 13:07

Adminović έγραψε:
Προέλλην έγραψε:

Καμία σχέση.
Τα σμαρτφον, τα αππς κοκ εσύ επιλέγεις να τα χρησιμοποιήσεις. Δεν σε ανάγκασε κανείς.
Και στα σμαρτφον, τα αππς κλπ δίνεις ψεύτικα στοιχεία αν θες και μπορείς να προστατεύσεις την ιδιωτικότητα σου (αν θες πάντα). :pardon:

Ακούγεται σαν χρύσωμα του χαπιού, δεν είναι ακριβώς έτσι. Χρειάζεσαι app για την τράπεζα κ.α. που δεν μπορείς να αποφύγεις χωρίς να υποβαθμίσεις σημαντικά την καθημερινότητά σου, προς το παρόν, γιατί σε λίγο καιρό θα καταργηθούν τελείως τα ταμεία. Ακόμη, το smartphone έχει μια σειρά απο apps τα οποία δεν μπορείς να απεγκαταστήσεις, και μπορούν άνετα να σου ψαρεύουν τα πάντα. Οι σύντροφοι Κινέζοι σε έχουν ήδη φακελωμένο και σε υπολογίζουν τους πόντους σου, για την απίθανη περίπτωση που θα επικρατήσουν του δυτικού κόσμου και θα σε έχουν για υποτελή :D
Αυτά ως προς τα smartphones, γιατί όπως επισημάνθηκε, ευαίσθητα προσωπικά σου στοιχεία, υπάρχουν σε διάφορες ΒΔ του δημοσίου, στα οποία έχουν πρόσβαση διάφοροι.

Adminović έγραψε:Άλλο η μηχανογράφηση και ψηφιοποίηση διαφόρων τομέων του δημοσίου και άλλο η συγκέντρωση όλων των δεδομένων σου σε έναν κωδικό αριθμό και ένα τσιπ, το οποίο θα το διαβάζουν όσοι έχουν πρόσβαση σε αυτά τα συστήματα κι εσύ φυσικά δεν θα μπορείς να το διαβάσεις.
Πού ακούστηκε αυτό, να αποθηκεύονται τα προσωπικά μου δεδομένα (που μπορεί να είναι ακόμα και ιατρικά, φορολογικά κλπ δεδομένα) σε ένα τσιπ, το οποίο εγώ δεν θα μπορώ να το ελέγξω και να γνωρίζω με βεβαιότητα τί πληροφορίες περιέχει για εμένα.

Δεν ξέρω αν το κατάλαβες, αλλά αυτά που γράφεις επιχείρημα κατά των ψηφιακών καρτών (δήθεν "ταυτοτήτων") συνιστούν. :pardon:

Μας λες λοιπόν ότι σε άλλες χώρες πολλοί ιδιώτες έχουν καταφέρει να συλλέξουν προσωπικά δεδομένα πολιτών. Οπότε, τί κάνουμε εμείς για αυτό; Τα μαζεύουμε όλα τα δεδομένα και τα καταγράφουμε ακόμη καλύτερα, μη τυχόν και ξεφύγει τίποτα από τους ιδιώτες που διψάνε για τα προσωπικά δεδομένα των πολιτών.
Κι όλα αυτά με την εγγύηση του ελληνικού δημοσίου, των παρακολουθήσεων και των πάσης φύσεως διεφθαρμένων κρατικών λειτουργών... :laugh1: :laugh1: :laugh1:

Ευχαριστώ, δεν θα πάρω. :yesyes:

Τουναντίον. Σήμερα η πρόσβαση του όποιου κακόβουλου είναι ευκολότερη στις διάφορες ΒΔ του δημοσίου. Δεν χρειάζεται τίποτε άλλο, απο το να πληρώσει ένα οποιοδήποτε υπάλληλο γραφείου σε έναν οργανισμό. Βασικά, τέτοια κυκλώματα υπάρχουν ήδη και μπορούν τραβάνε οτιδήποτε χρειαστούν.
Ή να ρίξει ένα ποταπό spyware στα πισιά του ΕΛ δημοσίου που δεν πρόκειται να το πάρει χαμπάρι κανείς ποτέ. Βασικά, πρέπει να υπάρχουν μερικες δεκάδες ήδη.

Η πρόσβαση στα στοιχεία, με τις ψηφιακές κάρτες θα γίνεται πιο δύσκολα. Σήμερα, ο άλλος χρειάζεται απλά να ρίξει το μάτι του επάνω στον αριθμό που γράφει η ταυτότητά σου, να τον δεί (αυτόν, ή το ΑΜΚΑ, ή το ΑΦΜ) ξώφαλτσα σε ένα απο τα μυριάδες καθημερινά έγγραφα που αναγράφεται, κλπ, ή ακόμη και απλά το ονοματέπωνυμο + κάτι άλλο απλό, και αυτό αρκεί για να βρεί ότι θέλει. Με την ψηφιακή ταυτότητα αυτό είναι αδύνατο, δεν είναι το νούμερο που αναγράφεται επάνω της το "κλειδί".

Γενικά, τις ενστάσεις σου θα μπορούσα να τις πάρω στα σοβαρά, αν όντως ήσουν ένας off-the-grid τύπος, που έμενες σε καλύβα στο βουνό, δεν είχες πάρε-δώσε με τον πολιτισμό, αν δεν υπήρχες στην Εφορία, στο ΕΣΥ, σε υποθηκοφυλακεία, σε τράπεζες, στο σύστημα παιδείας, σε επαγγελματικές ενώσεις, κοκ. Aλλά βέβαια, σε αυτή την περίπτωση, δεν θα σε ένοιαζαν καθόλου οι νέες (oύτε και οι παλιές ταυτότητες, που δεν θα είχες καν), γιατί ούτε θα σου χρειαζόταν πουθενά, ούτε και θα σε άγγιζε η όποια υποχρεωτικότητα.

Αν το ζήτημα είναι ότι, στην σύγχρονη εποχή της δικτυοκεντρικής πληροφορίας, θέλουμε το κατάλληλο νομικό πλαίσιο και δικλείδες ασφαλείας για τα προσωπικά μας δεδομένα (σε αυτή την κατεύθυνση κινείται η ΕΕ, ενώ όλος ο υπόλοιπος πλανήτης φαντάζει με ζούγκλα), αυτό είναι μια πολύ δόκιμη συζήτηση, αλλά εντελώς άλλο ζήτημα με αυτό που βλέπουμε τον τελευταίο καιρό να ξεδιπλώνουν τα ψεκαστικά :D
0 .
Ich bereue nichts

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”